ערב טוב לכולם.

ערב טוב לכולם.

אני מחפש חנויות באזור הצפון שמוכרות תקליטים(vinyl) בתודה מראש commandocamel666

beni165

New member
לא בצפון

אבל יש לי די הרדה תקליטים להחלפה או מכירה אם אין ברירה. אם אתה מזדמן למרכז, אני מאזור רחובות. בני

samuel b

New member
שבוע טוב

באזור הצפון כימעט ואין. ישנם בחיפה וניתן לימצוא בחנויות יד שנייה ובשוק הפישפשים אבל המיבחר דל מאד מומלץ באזור המרכז ישנם כמה עם מיבחר גדול ומחירים של 3 ש"ח לתקליט כמובן תלויי ישנם נדירים וכו" והמחיר מטפס תיכנס לקישור הזה www.phono.co.il

הי! גם אתה חדש כאן!!!

צפרדע שלום וברכה. מה מביא אותך לביצה שלנו? מה אתה אוסף? למה? כמה? מתי ואיך? אנחנו לא עושים חקירות כניסה, אבל נשמח לשמוע את כל מה שתרצה לספר. תרגיש כמו בבית, אנחנו בסך הכל קבוצת תמיכה אחת גדולה...

samuel b

New member
באותו נושא>

בזמן האחרון יש ביקוש לתקליטים פשוט ישנם תקליטים שנחטפים ושניים בעיקר להקות רוק הדפסה לא מקומית אפילו יש להקות וזמרים על גבי תקליטים הוצאה חדשה אז הוציאו את הפטיפונים מיהארון או קנו חדש" ובחיפה בחורב זה ב15 לא ב13

שלום גמל קומנדו, ברוך הבא לפורום.

כיוון שזה פורום אוספים ואספנות, הואל נא לשתף את כולנו: אתה אוסף תקליטים? אם כן - למה, כמה, איך, מתי - ספר הכל. אנחנו כאן חבורה נחמדה של אנשים, נשמח להאזין וללמוד. שבוע טוב, אריק.

שלום אבא(של נעם) וחברי הפורום.

קודם כל ממש ממש תודה על העזרה שחברי הפורום הגישו לי כאן. תמיד נחמד לראות איך הפורומים של תפוז מוכיחים את עצמם כיעילים כל פעם מחדש וגם עם חיוך(
). ואני לא אוסף תקליטים פשוט יש לי פטיפון ואיתו מספר תקליטים אני מניח שכ50 אולי פחות. וחוץ מזה שיש לי סטייה מוזרה שאני ממש אוהב את הרעש של הווייניל(הפסססססס הזה ברקע) הבנתי מחברה שזה זול וכך בנקום 80 ש"ח אני יוכל להשיג מוזיקה איכותית בשלוש ש"ח ככה ששווה להשקיע שקל וחצי יותר ממה שאני יכול לצרוב דיסק בקאזה ולהשיג לי איזה תקליט מקורי ונחמד. ושוב תודה לכולם

doroni10

New member
צור קשר-

אני מכיר מישהו שמעוניין למכור תקליטי ויניל.

למעלה