ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם

אני נשואה 5 שנים ולנו בן אחד בן 4. אז ככה לפעמים ממש נשבר לי מהנישואים,ואני כבר ואפרט....... אז לרקע כללי:אני נפגעתי בתאונת דרכים ,ואני קטועת רגל. נשארתי בדיוק אותה אחת לפני הפציעה(כמובן עם המגבלות שיש) לעצם העניין רבתי ממש מקודם עם בעלי,שמעתי אותו מדבר עם אמא שלו,והוא הזמין את אמא ואבא ו2 אחייניות שלו אלינו לשבת. כמובן שזו היתה הזמנה לשם נימוס. אבל רק רוצה שתדעו,המשפחה של בעלי ברברית לחלוטין. לבעלי יש 3 אחיות חולות נפש,והאחיניות שלו ממש מוזנחות,איכסה..... לא ציינתי שבעלי,האמת הוא בן אדם טוב מאוד באופיו,הוא תומך בי,ועוזר לי. מקודם הוא אמר,אם 2 אחיות שלי ימותו את תהיי שמחה כי הבעייה נפתרה,ואני אמרתי לו:תמיד יהיו למשפחה שלך בעיות. בקיצור,אני בדילמה רצינית. אולי זה שאני צרכיה לקבל מחזור משפיע עלי(לפני מחזור אני טיפה תוקפנית. רוצה להוסיף שבחודש האחרון אני ובעלי שכבנו פעם אחת בלבד, ולרוב אנחנו ישנים בחדרים נפרדים. אני עם הבן,והוא בממד. באופן כללי,יחסינו תקינים,כל עוד המשפחה שלו לא הנושא שעליו דנים בבית. אני לא יודעת מה לעשות,הרי כולם אומרים שבעלי איש טוב,והוא באמת כזה.

בעיה

יש לכם בעיה רצינית מאוד בחיי הנישואין. ונראה לי שלך חלק גדול בבעיות. הרי כאשר נישאת לבעלך הכרת את משפחתו ובוודאי היית מודעת לאחיותיו חולות הנפש. אז מה פתאום את מזכירה את זה עכשיו. איך את יודעת שהוא הזמין אותם רק לשם נימוס? אני מבינה שעצם ההזמנה מפריעה לך מאוד ואת בעצם לא רוצה את משפחתו אצלך בבית? לצערי עלי לאכזב אותך, כאשר נישאת לבעלך נישאת גם למשפחתו. (מתחתנים עם אחד ומקבלים את כל החבילה). ובקשר להזנחה, למה את מתכוונת האם הן לא מתלבשות בבגדים אופנתיים ולא מתאפרות, או מגיעות לא מסורקות ומדיפות ריח רע. אם את מודעת וזה מפריע לך מדוע אינך מנסה להושיט עזרה? ומה עם משפחתך? איך בעלך מתייחס למשפחתך האם גם הוא מעביר עליהם ביקורת כל כך קשה וכל כך פוגעת? שבי ועשי לעצמך חשבון נפש, ולאחר מכן שבי עם בעלך ולבני איתו את הבעיות שהעלית כאן על הכתב? ואם זה מפריע לך שהוא מזמין את משפחתו מבלי להתייעץ אתך אז אמרי לו זאת בפנים ותחליטו יחד מה לעשות. חבל להשאיר את הדברים בצורה כזו זה לא פותר את הבעיה .

נראה לי שהבעיה הינה אחרת

נראה לי שהמשפחה שלו הינה במידה רבה שק איגרוף עליו את מוציאה כעסים שיש לך כלפי בעלך. את אומרת שמלבד ענייני המשפחה שלו היחסים ביניכם תקינים, אבל מאידך אתם ישנים בחדרים נפרדים וכי בחודש האחרון שכבתם פעם אחת . למה? מה כן - אני חושב שבעלך שיודע שאת לא אוהבת את משפחתו היה צריך לתאם איתך את הזמנתם - לפחות שתוכלי להתארגן ולא להיות בבית אם את כל כך לא סובלת אותם - ולא להפיל אותם עלייך בלי תיאום. יש לכם, בייחוד לך, הרבה מה לבדוק. את מכחישה נמרצות בעיה שיש ביניכם ותולה את הכל במשפחתו ונוכחותה בביתכם. כך לפחות נראה לי. אני מציע לך לפנות לייעוץ - אפילו אישי - כדי ללבן עם עצמך את העניין. בהצלחה.

איש המערות תודה../images/Emo9.gif

יש לי הרגשה שקלעת בדיוק! נכון אני מוציאה את הכעסים שלי בחיים,על המשפחה שלו. אבל לפעמים זה בצדק. תבין באופן כללי,המשפחה של בעלי בעצם אנשים טובים. ברברים טובים
,מצטערת על ההתנשאות,אבל כך אני מרגישה. בעלי איש טוב,וכולם יכולים להעיד על כך. בעלי ליווי אותי ברגעים קשים אחרי הפציעה שלי,ולא נטש. שאלה לי אליך:איך מתעלמים,או איך אפשר לחיות עם משפחה של הבעל(שלא אוהבת את חברתם) לשאלתך: אנחנו ישנים לפעמים בחדרים נפרדים משתי סיבות,בעלי לפעמים נוחר,וזה ממש מעצבן אותי. דבר שני,לפעמים אני ישנה עם הבן שלי בחדר השינה,כי בעלי עובד מאוד קשה,ולפעמים אין לו כוח לקום בלילה אל הילד(כזכור אני קטועת רגל,ומה לעשות אני ישנה בלי הרגל שלי
) לגבי הסקס:פשוט לא יוצא הרבה. יש תקופות שאנו חרמנים,אז עושים את זה הרבה. יש טרדות בחיים,שבגללם החשק לסקס הולך. חשוב לי לציין,בעלי בחור טוב.

נחירות בהחלט סיבה טובה לישון לבד

גם רגל קטועה, והילד הקטן והמשפחה שלו, וטרדות החיים ועם זאת הוא בחור טוב... השאלה היא האם כך את בונה את חייך? פעם טוב ופעם רע? לי נשמע: לא משהו, להמשיך ככה.

אין מה לעשות

המשפחה שלו היא נתון שלצערי לא ישתנה. הרגל שלי לא תצמח מחדש(חבל הא?
) והילד הקטן,זה הדבר הכי טוב,יפה וטהור שיש לנו
אז כל הדברים הללו אלו נתונים. אני חושבת שאין נשוי או נשואה שיגידו קבל עם ועדה:אני מאושר/ת הכל טוב לי בחיים,ותמיד טוב לי. קשה לי להאמין לזה. נכון המצב אינו אידאלי עכשיו: אבל אני לפעמים חוששת לפרק את כל מה שעמלנו עליו,לפרק את משפחתי היקרה. אני לא בסדר?

נחירות וסיבות אחרות

לפעמים הן מוצדקות ולפעמים הן רק תירוץ - את היחידה שבאמת יודעת. אני לא יודע להסיק מסקנה מכך, אבל שמתי לב לעובדה שאת מרבה לציין שבעלך "בחור טוב". אולי יש בכך בריחה מהתבוננות לתוך עצמך ובחינת הרגשות האמיתיים שלך כלפיו, מה שמותיר אותך מבולבלת - הרי הוא עשה כל כך הרבה למענך אז "אסור" לך שלא לאהוב אותו. כדאי שתפני ליעוץ כדי להבין את עצמך טוב יותר. אגב - לגבי נחירות, שיפנה לרופא אף אוזן גרון. יש היום איבחונים וטיפולים אפקטיביים ללא ניתוח. בהצלחה.

המובן היחידי מן הבלתי מובן המרובה

אודה על האמת, לא הבינותי מה הוא מיקוד שאלתך. המובן היחידי בעיני הוא עצם זה ש-"לא טוב לי", ובכל מה שעונה לשאלה "מה לא טוב" פשוט לא הבינותי. מצטער. ומחשבותי, ברמת ניחוש, הן בכיוון "מירמור מתמשך חסר מיקוד", כלומר ישנם מאפיינים קבועים וזמניים המשבשים את שלוות נפשך, וכל הסביבה בהיותה חלך מהווייתך, מהווה מוקד הסיבות. אני זוכר ידידה שלי במצב דומה, תחושת ה"לא טוב לי" שאיננה ממוקדת, הביאה אותי "לירות" לכל עבר, וכמובן להחטיא בכל עבר. אותה ידידה הלכה לרופא, אשר גילו דווקא אצלה חוסר איזונים אשר על ידי התערבות כימית (כדורים) הצליחו להחזיר אותה בתפקוד איזוני. אינני רוצה להתיימר שאני מבין בכגון אלו, אך נדמה כי הכיוון אינו בעיות בזיוגיות גרידא. אנא לכי לבחון גם זווית ראיה שכזו. מכל לב בהצלחה

נכנסתי לפורום זה

עם שם בדוי כפי שאתם מתארים. כי אני מוכרת מאוד במערכת תפוז..... נכנסתי הנה כדי לפרוק.... וכדי להבין דברים אני מבולבלת זו עובדה

adam33

New member
האמת ישירה

לצערי את צריכה להיות מאושרת את זכית בבעל שבעצם מבין אותך בכל הדברים את מודה בחולשות שלך בעוד הוא מבין בחולשות של המשפחה שלו לפעמים צריך להבליג ואם את במחזור הוא בטח יודע אותו.. ..את יודעת שרוב פשעי הנשים מבוצעים בזמן המחזור ולפניו? ככה שבעצם אתחתנת עם אדם מתורבת ולצערי את המשפחה צריך לסבול .. לארח כמו דג..שלא ישארו שיסריחו.. לדבר כמו דג..להוציא דברים מהפה אבל בעצם ללא תוכן בכדי שלא ישתמשו בזה נגדך.. להיות כל הזמן במים..פחות אצלהם כי אז הם בעצם ירגישו בעלות על השיחות ועל האירוח .. ובהצלחה..לא קל..

תודה לכולם

שמתי לב שאנחנו עוברים תקופה לא קלה במיוחד. הרי יש לנו תקופות שהכל טוב וכייפי. לפעמים איך הגלגל מסתובב...... אני מרגישה קונפליקט,הי בעלי בן אדם טוב,וכולם יכולים להגיד את זה עליו. אני לפעמים ואפילו עכשיו פוחדת לאבד אותו.לא רוצה להפסיד....... חשוב לי לציין ש99% מהויכוחים שלנו זה סביב המשפחות. באופן כללי,אני רעיה לתפארת! מנהלת משק בית לתפארת(למרות מגבלתי) מגדלת את בני והוא פרח
. בעלי לא רוצה ללכת לייעוץ זוגי. הרבה מאוד יש לי תחושה שהוא לא מעריך מספיק אותי. לא מעריך את הדברים הטובים שקורים לו בחיים,אלא מסתכל תמיד על חצי כוס הריקה
. לא ציינתי אבל......שנינו בתהליכים של אימוץ.(תינוקת מאוקראינה צפויה להגיע למשפחתנו
) ז"א אני לא יכולה להכנס להריון(תאונת הדרכים שעברתי היתה קשה מאוד איבדתי את רגלי,ואת רחמי
) אז אולי זה עוד פרמטר שמקשה על החיים שלנו.

אדם יקר

חמוד,גם אני חושבת שאני צריכה להיות מאושרת. הרי כך זה צריך להיות.... לא קל. אני יודעת. תודה לכולם. אני אתגבר. אני כבר הולכת לטלפן לבעלי(אתמול רבנו בחדר השינה,ואמרתי לו תשכח מהטלפונים היום יומיים אליך. אני לא יכולה. אני אוהבת אותו לפעמים אני חושבת שהפתרון הכי טוב בשבילי זה לסתום את הפה,אבל לפעמים קשה לי להבליג בלדבר

מאי 39

New member
טוב שהלכת להתקשר אבל את

צריכה לדעתי לפתור דברים באמת לעומק ודבר ראשון זה להפסיק לישון בחדרים נפרדים את יודעת במשך הזמן מכל מיני סיבות ישנים בנפרד אחר כך זה הופך להרגל ואז פתאום גם אם רוצים קשה לישון ביחד ושומעים יותר חזק את הנחירות ויש את התרוץ של הילד אמרת שהילד בן 4 (אם אני לא טועה) ילד בן ארבע יכול לקום ולבוא אליך ולא את צריכה לקום אליו את יודעת אצל נשים דתיות ששומרות טהרת המשפחה ישנים בנפרד כשבועיים הרבנים אומרים שלא טוב לישון בחדרים נפרדים שצריך להתאמץ ולקנות מיטה שאפשר להפריד בזמן הנידה והעיקר לא לישון בחדרים נפרדים כי זה גורם לקרע שלא לדבר על העניין שהילדים גדלים וכבר מתחילים להבין אז מה עכשיו ההורים כן ביחד בחדר (מה הם עושים) ילדים צריכים לדעת שההורים ישנים יחד ולהתרגל לראות כך את הדברים את אמרת ששכבתם החודש פעם אחת שזה לכשעצמו יכול לשגע כל אדם בריא ועכשיו אני לפני מחזור זה אומר שעוד כמה ימים אנחנו לא נוכל לקיים יחסים וזה גורם למין אש פנימית לבעור אל תוותרי יש לך בעל טוב ודואג האם את אומרת לו את זה או רק "אחרים אומרים שהוא טוב" האם הוא מקבל פידבקים גם ממך או רק מהאחרים חום אהבה צריך לתת התשוקה כבר עברה ורק הם הדלק שיכול להצית אותה בהצלחה ורפואה שלמה

seeyou

New member
../images/Emo140.gif-נשבר לך מהנישואים?../images/Emo153.gif

A good way to change somebody's attitude is to change your own. אם את חושבת ששידוך אחר-יותר טוב מחכה לך בפינה אז קדימה! דעתי שאת מגזימה קצת... את לא למדת שלא מכניסים את המשפחות בינו לבינה? את מציינת"שבחודש האחרון אני ובעלי שכבנו פעם אחת בלבד, ולרוב אנחנו ישנים בחדרים נפרדים." מי אשם אם לא את? אם את לא תדעגי לצרכים הביולוגים שלו-יהיו אחרות!! לישון בנפרד זה טוב-זה מומלץ...נפגשים במקום נאוטרלי כמו מאהבים! אבל תרוץ הילד-הזמנה-ריב---לא מקובלים עלי! יחסי מין בין בני זוג זה כמו שמן למנוע! דיבורים -ריב לא צריכים לגרום למנוע לא לעבוד תקין! בגלל שלבעלך יש 3 אחיות חולות נפש,את צריכה לטפל בו בכפפות משי-בזהירות מירבית...

למעלה