ערב טוב לכולם

adimayer

New member
ערב טוב לכולם

לאחר שבוע של העדרות אני חוזרת עם כוחות מחודשים. אז היתה חופשה ממש כיפית. הרבה טבע והרבה גשם (כמובן שהשמש יצאה לה כשהיינו בדרך הביתה). היום הלכתי להסתפר לאחר שבמשך שנה אני עושה זאת בעצמי. אז באופן מפתיע יצא לא רע, אבל תמורת זה הייתי צריכה להשאיר שם יותר מ-170 יורו. עד עכשיו אני עדיין לא מעקלת את זה. חוץ מזה שום דבר מסעיר לא קורה כאן. אני עדיין מחכה לקרמבו שלי שאמא שלחה לי בדואר לאחר תחנונים ממושכים. ברוכים הבאים לכל המצטרפים החדשים שראיתי כאן המשך סוף שבוע כיפי לכולם ד.א. סתם שאלה מסקרנות - גם אתם מוצאים את עצמכם לפעמים כותבים עברית עם שגיאות כתיב??? אני מוצאת את עצמי לא פעם ולא פעמים מתקנת את מה שכתבתי לאחר שאני מזועזעת מהשגיאות שלי, וגם אז אני לא בטוחה עם עליתי על כל השגיאות. ממש מפחיד. ביייי

Nathi

New member
אמממ....

לצערי תופעת השגיאות מוכרת גם לי: ככל שהזמן עובר המצב נהיה חמור יותר ... עליי תמיד לבדוק שוה ושוב כמוך ...לפעמים אני שוכחת או ממהרת-ופאדיחה!!! לעומת זאת הצרפתית שלי מתחדדת מיום ליום... לפעמים אני ממש מפתיעה את עצמי מרמת השגיאה!ומזועזעת אפילו... כן,זה בהחלט מפחיד

Nathi

New member
וברוכה הבאה!../images/Emo6.gif

גם אני לא מזמן הלכתי למספרה ודרשו ממני 100 יורו!!! יש לי שער ארוך והייתי חייבת ללכת - למטרות בריאותיות בלבד ולא יותר מזה,כי אני שונאת להסתפר. זה עסק יקר באמת! מזל שאני מסתפרת ממש לעיתים רחוקות.

roniboom

New member
ברוכה השבה יקירתי

טוב אז גם לי שער ארוך לתיפארת... אבל אני עדיין מאמינה ב"ספר את עצמך" אני מסתפקת בתספורת לבן זוגי, אחת לחודש וחצי ובמחיר שווה לכל נפש של 8.5יורו(טוב אחרי טיפ זה עשר אבל מי סופר)אבל עכשיו לחלק המענין ,איך בליתם? הבערתם אש באח? האכלתם את הסנאים ושכשכתם במיי הנהר הסמוך?

adimayer

New member
גם אני האמנתי בעשה זאת בעצמך

עד שרעמת התלתלים שלי נעלמה לה. אז הלכתי לספר לשאול לעצתו.כמובן שהיו לו רעיונות בשפע, וכפי שכבר סיפרתי אחת מהן היתה להשאיר חלק מהמשכורת שם. את האיש ד"א אני מספרת בעצמי. אני חושבת שיש לי ממש כשרון לכסח עם המכונה. אני כבר חושבת לעשות מזה עסק
החופשה היתה נורא רומנטית (עכשיו כולם צריכים להאנח). הדלקנו את האח כל ערב אבל הסנאים התחבאו מפנינו והאגם היה קפוא. טיילנו כל יום במשך שעות ויום אחד קפצנו ללוקסומבורג, אבל לאחר שיותר מידי אנשים הסתכלו עלינו כעל שני מטורפים (הינו מלאים בבוץ והסתובבנו עם שני כלבים שהיו לא פחות מטונפים מאיתנו) החלטנו לחזור ליער...

roniboom

New member
אכן חופשה חלומית ולגבי התלתלים

לפעמים בהריון התלתלים נעלמים והשער ניראה חלק או לחלופין שונה ענין של הורמונים ...אבל לפחות הספר יצא נישכר

למעלה