ערב טוב לכולם

שלייפי

New member
ערב טוב לכולם

אז ככה, אני חושב שאני עובר אליכם אפשר? גם על תקן של ליצן החצר

yosense

New member
ברוכים הבאים שלייפי

כמה יותר ליצנים ככה יותר חצר (הרשלפאוזן)

yosense

New member
האמת, והאמת שמאחרי האמת

שקמתי משנת הסייסטה לתוך ענן בצורה לא ברורה, אבל מספיק שקוף בשביל להגיד בוקר טוב. אנחנו מחפשים בית חדש בגרנדה, ותוך כדי, משהו שמצליח להתקדם בזירה האמריקאית. ותוך כדי שפתחתי את הבזוקה, הסתבר לי ששרון מצליח להזיז את הסמרטוט לכל נקודה. ושתהייה לנו מילחמה סופר דופר כולל פצצות גרעין למטרות נקודתיות כמו בונקרים. וחוץ מזה הכל בסדר, כי להכל לא איכפת שום דבר. הוא קיים וזהו. ומה קורה אלצלכם על השולחן זכוכים?

שלייפי

New member
פה ברומא

הכל כרגיל לא נסעתי לסקי כי הכל היה חסום סופת שלגים שעה מרומא בערב ארוחה עם חברים מחר סתלבט בטן גב

yosense

New member
מה יהיה???

בטן גב. סופות לא. שלג בטח שלא - רק בסיירה נבאדה..שאולי נעלה לגרנדה שממש שוכבת מתחת להר המושלג והענק הזה.בנתיים לאט אחלץ מענן השינה הגמלוני. ב-ינט לא ביקרתי לאחרונה, מה קורה שמה?

שלייפי

New member
ב YNET?

כולם שואלים עליך הכל כרגיל שם אני זז לארוחת ערב צריך להתבשם, להתרחץ קצת להכין את הבטן אז היה טוה לראות אותך ואני בטוח שנמשיך פה

yosense

New member
כן נראה לי שפה..אין מה

לחפש שם..עברתי לרגע

Sparker

New member
../images/Emo24.gif

ברוך הבא שלייפי... אתה מוזמן להתנחל. ואם יכירו אותך האנשים... מי יודע, אולי ירצו מלך. קיפצתי לי לבדוק מה קרה שם, ולפני שאתה נכנס, אנא בדוק אם לא נשאר לך שום דבר דבוק לנעליים (אפילו לא איזה נוקייה...). ואני עוד חייב לך טובה גדולה, על ששלחת ספרדי הנה... כבר נפגשנו והיום הוא בא עם המשפוחה הבייתה... יש לנו פה "מאפיות" איטלקיות וספרדיות... יהיה מעניין...

שלייפי

New member
בכל מקרה

אני מקווה שיורידו לי את החסימה בYNET כי יש לי שם עוד כמה חברים טובים שממש חבל יהיה לא לדבר איתם אז מקסימום אני אתפצל

lilach de

New member
בוקט טוב לכולם :) ושלייפיק..

כולנו ממילא גם כאן... אולי פחות אקטיביים אבל עדין עם האצבע על הדופק. שיהיה לך ולבלתי un bell giorno ciao

yosense

New member
כולם עונים - בקר טוב לילך

ראשון בבוקר - לאן יש למהר? שני בבקר - יושב על המקרר..שלישי - כבר אישי ורביעי - היא או אי, בחמישי - נרד בקלישי ושישי - לקראת שבת חקפוץ חרוז אחד.

ninia1

New member
בוקר טוב לכולם מרומא!

הבעיה היא שראשון עובר כל כך מהר...

ninia1

New member
אויש...הערתי מישהו?

אם כן אז אני מתנצלת אבל פשוט קמתי היום מלאת מרץ. כבר שתית קפה?

למעלה