ערב טוב לכולם...

ערב טוב לכולם...

החלטתי להתחדש והחלפתי את השם שלי... מה גם שכבר כמה חודשים טובים אני כבר לא בן 35... אז בקיצור... שיהיה לכולם ערב נפלא

ניקולי

New member
איזה יופי ... ../images/Emo140.gif

מיקי לתמיד אחלה שם בחרת לך כמו שצריך.. כי מיקי נשאר מיקי ואילו אתה נשאר אתה כל הכבוד מיקי .. אבל לא הבנתי דבר אחד מה זאת אומרת אתה כבר מזמן לא בן 35?? אז בן כמה אתה?? 50??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ג´ס מה שלומך?? מה עם מיקה ? בטח היא כבר ישנה היפיפיה הזאת תני לה בבקשה
בשמי אבל בעדינות נשמה שלא תעירי אותה.. ושיהיו לה חלומות פז חלומות מתוקים.. לילה טוב

הנני כאן קוקו

מה שלומכם? ניקול יפה מצדך ששמת לב שאני לא כאן זה אומר שאת חושבת עליי חחחחח כן גם אני חושבת עליכם והתגעגעתי, כל השבוע לא היה לי זמן כי הייתי עסוקה בלימודים (השלמת בגרות באזרחות) והמבחן ביום שלישי פעמיים כי טוב מקווה שאצליח כי התפוצץ לי הראש מהרשויות ומחוקי המדינה. וחוץ מזה מה קורה? מה חדש? תעדכנו אותי קצת אני לא בעניינים, מיקי אני שמחה שאתה ושירני החלטתם להשאר איתנו כי בגלל כשרציתם לעזוב התייאשתי וחשבתי גם לעזוב, אז להבא אל תעשו לי התקפי לב. אני אוהבת את כולם ושאף אחד לא יעיז לעזוב, ברור????? אחרת אני ברוגז!!!. חחחחחחחחח טוב עזבו זו השעה בה אני אמורה להתקלח ולישון כי אחרת אני מתחילה לדבר שטויות אז לילה טוב לכם. נשיקות לכולם.

מיקי אחלה ניק תתחדש

האמת שבדיוק חשבתי על כך שמיקי שלנו לא גודל איזה כיף לו תמיד בן 35 בשבילי מיקי הוא לתמיד

למעלה