ערב טוב לכולם

TALTAUSH

New member
סקסססססו יו אותך לא ראיתי שנים

מה שלומך?? עם מי אתה רב עכשיו כשהאבא המתולוגי שלי איננו ?
TAL

TALTAUSH

New member
שלום לך וברוכה הבאה

כדי להכנס לפורום שלנו את צריכה 1- לכתוב חמשיר המספר בתמצית מתחרזת מדוע את מעוניינת להיות חלק מאיתנו 2-את צריכה לספר בדיחה שתצחיק לפחות 15.7% מקוראי הפורום רמת האחוזים לא גבוה כי יתכן שחלק לא יצחקו כי הם פשוט לא יבינו 3- את צריכה לעודד את סער ולפנק את פנטום 4-את צריכה ללמוד לזהות כמה שיותר מהר מי רציני ומי לא שווה התייחסות רצינית 5-בקשר ל-4 כדאי לך להתחיל במיידי נתתי את הדעת לדעתי צריך לדעת לתת חחחחח הסתבכתי מי הגיבור שלי? הא? מי?

TALTAUSH

New member
שלא תגיד שאני לא דואגת לך

ובמשך כל הזמן שאני דואגת לך אני משתדלת לתת את הדעת ולדעת שאני נותנת ולא ידעתי שידעתי שאני נותנת- אבל נתתי וידעתי שנתתי! מה אין מצב לראות אותך בחדר ? חזרתי לבוקר ויש רק חדשים משעממים אופפפפפפפפט...

אימי הפולניה...

מצטער חומד...לא נכנס לצ´ט יותר ובודאי שבודאי שלא בבוקר... אבל תמצאי אותי פה...

TALTAUSH

New member
אבל...מי יציל אותי?

מה עכשיו בוקר??? שיו אני מבולבלת לגמרי תראה, תקשיב, צודק, מגניב תפנים, ותגיב..

TALTAUSH

New member
עכשיו הבנתי

התכוונתי חזרתי לבקר ולא חזרתי לבוקר סליחה טעות טועים טעינו זה כנראה בגלל ריח האורנים המשכר..

TALTAUSH

New member
בשביל מה לעבוד?

הרי כבר יש לך כבוד.. סחטיין על התמונה אגב, הצצתי עליך

יש חיה כזו ???

כל הרווקות שאני מכיר לא מיואשות...הן עדיין חושבות שהן תפגושנה את נסיך החלומות שלהן... מחפשות גבר שלא קיים, או אולי בסרטים. אחר כך יתעוררו בגיל 40 פלוס וישאלו "איפה טעינו?"...

TALTAUSH

New member
אז איפה אני טועה?לא יבוא נסיך?

איזה קטע הפסדתי? אוף לא רוצה לא מבינה

היום מישהו שאני מתעמלת איתו אמר

לי, שרווק או רווקה שעברו את גיל 30 ועדיין אינם נשואים, כנראה שיש להם בעיה, כאשר ניסיתי להבין, מה הבעיה, הוא התקפל ולא ענה (הוא גם רווק), לדעתי זה עניין של גורל, מזל תקרא לילד באיזה שם שתרצה.

לא...

אני לא חושבת שהעניין כאן קשור לגורל,מזל... כאשר רווק מתבגר אל תוך חיים שאותם הוא מארגן כאיש אחד, ללא התפשרות בצד השני, קצת קשה "לשבור" את ההרגל של הלבד, קשה לפרוץ את הגבולות או החוקים שהוא הניח בעצמו לעצמו, בביתו, בדרך חייו.... למרות הכמיהה לבת או בן זוג לחלוק איתו אהבה, חיים , שיגרה , כאן נכנס "היצר-הרע" שנקרא פשרה :) כשאנחנו צעירים יותר, קצת יותר קל להגמיש חוקים, ולדעת לעגל פינות בכדי להגיע לאיזושהי אינטרקציה זוגית, כאשר מתבגרים, הרבה יותר קשה... <מכירה את זה אישית - אח שלי רווק בן 44 וחברה טובה מאוד בת 40 >

למעלה