ערב טוב לכולם ..........

חד קרן1

New member
../images/Emo41.gifתחזיות הורוסקופיות ../images/Emo41.gif

חברים וחברות, ערב טוב לכולם, מי שמעוניין להשתתף בתחזית אסטרולוגית, מוזמן להכנס ולכתוב את המזל שלו - ואני בו זמנית כותב לכם תחזית... עד כה שלב א´. שלב ב´ - תחרות זיווגים - הפתעה !!!! ב ה צ ל ח ה !! חד כמו קרן

חד קרן1

New member
איילת ערב טוב --- מזל שור

האנרגיות הרבות שהיום עומדים לרשותכם יסייעו לפתור בעיות לא צפויות . מומלץ לנצל קשרים חברתיים לקידום מטרות מקצועיות, אולם ראוי לבדוק היטב הבטחות שיינתנו היום ולבחון אותן שוב בעתיד. עד כאן - מזל שור. חד כמו קרן

חד קרן1

New member
קליאופטרה ..... את ההפתעה

תרשי לי להשאיר לגמר....... איזה מזל את?? חד כמו קרן

חד קרן1

New member
שולינקה, ערב טוב -- מזל סרטן

ניראה כי העומס בעבודה מתיש, וגם הבריאות אינה במיטבה היום. אתם חשים שאחריות רבה מידי מוטלת על כתיפכם. ראוי להתארגן כהלכה כך שהעומס לא יפגע בבריאותכם. עד כה - מזל סרטן חד כמו קרן

חד קרן1

New member
ערב טוב מושיקו - מזל מאזניים

האנרגיה המנטלית במיטבה היום, ואתם עסוקים בפעילות הדורשת מחשבה. צפוי יום עמוס פעילות ומעניין . שיחת טלפון מרתקת תעסיק אתכם זמן רב לאחר סיומה. שימו לב לבריאותכם. עד כה - מזל מאזניים. חד כמו קרן

מו שיקו

New member
וואללה

קליעה בול מחר אני הולך גם לקוראת בנודלס... נראה מה יש לה להגיד

חד קרן1

New member
טליה, בשבילך מזל עקרב

אתם נאלצים להתמודד עם אילוצים כלכליים ועומדים בכך בהצלחה. מומלץ לבלות את שעות הערב במפגשים חברתיים ובשיחות עם ידידים. יש לכם רצון להקדיש את זמנכם לפעילות הגורמת לכם הנאה ולהתחשב פחות בצרכי הסביבה. לכו על זה. עד כה - מזל עקרב חד כמו קרן

חד קרן1

New member
נעמי, ערב טוב - מזל קשת

אתם במיטבכם היום , מוקפים תמיכה ואהדה. הביטחון העצמי גובר ומסייע לכם בהגשמת יעדים חשובים . ידידים מחפשים את חברתכם וקשרים חברתיים עשויים לסייע לקידומכם המקצועי. עד כה - מזל קשת. חד כמו קרן

למעלה