אז קודם כל
בת שלי בתפקוד גבוה , היא יודעת לספור לכתוב אותיות במודפס , מתחילה לקרא, מזה אותיות בספר , ודעת צורות גאומטריות, צבעים מביחינה דידקטי היא כמעט מוכנה לבית הספר ,מבדילה כמיות, ממנת אותם , מבינה מה זה כל מספר ,עכשיו אנחנו מתרגלים ביחד חבור וחיסור עד 10 , בקיצור היא בתפקוד גבוה , גם הפסיכולוג שעשינו אצלה ערכה פסיכולוגית כתבה בדוח שהיא בתקוד גבוה .והמליצה על כיתה בתוך בית הספר רגייל .
2. זה משאת אומרת על טקסים ועל טיולים, זה גם מאוד תלוי מהגישה המורים כלפי ילדים וכלפי ילדים מהכיתות מיוחדתו , לגב בת שלי לא הגידו דבר ואים אשמע שזה אומרים ככה ואדע אז אבקש שיחה עם אחראית כיתות או מנהל , שידברו עם ילדים או אים הורי של ילדים לגב המילים האלו ,ף אז יש מה לעשות איתם אני חושבתצ גם אפשר לדבר עם הורים של כיתה איפה ילד שלך נמצא ולחבר מכתב עם חתימות למנהלת הכיתות או למנהל בית הספר שיגיש אותם למורים בבית ספר הרגיל שידברו עם ילדים , אני ראיתי הילדים בבת הספר אחד ממש לא רואים הבדל , ואים אני יוצאת עם בת שלי למגרש משחקים , יש ילדים שמיד מחבריפ אלי את פשוט לא ראית אותה היא לא נראת שהיא ישיש לה בעיה אזשהי . משקשור לגן אני לא רוצה להשארי אותה שם כי אני לא מבינה איך גננת של גן תקשורת יכולה לאחר חודש עבודה עם ילדה שלי להמליץ לי לתת לה (אז בת שלי היתה בת 5 ) ריטלין , ועוד להזמין לעבודה עם ילדים קטנים פסיאטר לא ניורולוג לא רופא התפתחותית שגם ממליצה לילדה בגן לתת ריטלין . בת שלי לא הפראקטיבית , מה הטעם לתת לה בגן הריטטלין הזה . וכמה פעמים אני אמרתי להם שאסור לה בגלל EEG אפילפסי , וגם שלחתי סיכום של רופא שלנו וזה לא עוזר לה בכול זאת שימ לב הפסיכיאטר !!!!!!!! שהיא צריכה להבין כמו לא כל אחרת גם רצתה שאתן לה ריטלין , למה כדי עוד יותר להרוג את ילדה , הם אומרים שהיא איבדה מוטיבציה אז מה ריטלין תוסיף לה את המטיבציה , ???.אים הם אומרים שהיא לפעמים איתית בתגובות , הריטלין תיזרז אותה , וחוץ מזה הנזק כבר נגרם בגלל הוולפוראל - יש לה חוסר קרניטין שגם זה ייכול להיותץ סיבה לכל סיבות הלו ,והירטלין עוד יות ר גרועה , אז איך את חושבת שאני אעשה להאשיר עוד ילדה בגן או לא ,איםן הגננת אחרת או צצוות ך מטפל אחר היתי עעוד חושבת הית רואה את קלינאית שלהם כשבעלי ראה אותה הוא אל הביו מזו איך הוא מאר שזו הצל של קלינאית תקשורת , היא בקושי מדברת לבד בקוש י שומעים אותה אז הם רוצים שלילדה תייה מוטבציה .