ערב טוב לכולם

fireballfxp

New member
ערב טוב לכולם

שלום לכולם חבר'ה, מה נשמע? בהמשך להודעה שפרסמתי לפני זמן לא רב. החלטתי על כיוון, אשמח לעזרה שלכם בראיונות, חוות דעת. אז ככה אני כנראה עושה אלבום תמונות(אני אעלה לפה תמונה של הכריכה, לפני העריכה) שבו יהיו כל מני תמונות שלה ושלנו ובחלק מהדפים של האלבום יהיו גיפטקארדים והפתעות למשל: שובר לקינוח במסעדה שאנחנו אוהבים, כרטיסים לסטנדאפ, 2 שוברי קניות בחנויות שהיא אוהבת ונראה מה עוד, אם בכלל. האלבום יוגש לה במסעדה שרשמתי עליה תוך כדי הארוחה. הדפסתי תמונות בכל מני גדלים וקניתי כל מני קישוטים כמו דפים עם דוגמאות, לבבות, אטבי כביסה קטנים צבעוניים כאלה שאפשר לתפוס איתם תמונות, צבע טוליפ וכו'.. חשבתי נגיד לעשות לה על כל דף מתנה \ איחול - למשל דף עם 3-4 תמונות שלה שבכל תמונה היא עם הרבה אנשים ולרשום משהו בסגנון - שתמיד תיהיה מוקפת בחברים שאוהבים אותך. 1. אני רוצה עוד ראיונות לדפים אם אפשר בבקשה. 2. אני רוצה ראיונות איך לצבוע את הכריכה, הציעו לי אותיות בזהב וכסף, לב גדול באדום, הכריכה עצמה אמרו לי אולי נגיעות\פסים של לבן, אולי גם כתום? ומה עם הללבות הקטנים על הלב הגדול? איזה צבע הייתם מציעים?? מה אתם אומרים על המתנה בכללי?

niya

New member
איזו השקעה!

כל הכבוד כרגע אין לי עוד רעיונות...

Fun Fair

New member
באמת השקעה ראויה להערכה!

אישית, לא מתחברת לקונספט ולכן אין לי כל כך רעיונות לתרום, אבל אין ספק שההשקעה ניכרת

fireballfxp

New member
תודה לכל מי שעזר - המשך התייעצות ברשותכם

טוב אז ככה, לקחתי קלסר עם שקיות פוליו והתחלתי למיין את התמונות ע"פ מה אני רוצה בכל עמוד וגם הכנסתי דף לבן לכל שקית עם המיקום היחסי של התמונה ז"א איך היא תשב ומה הכיתב שאני רוצה, אני אעלה תמונה שתראו. אני אפרט פה את העמודים ומה יהיה על כל עמוד ואני מבקש רעיונות או שיפורים בניסוח, עמוד 1: מה שרואים בתמונה יחד עם הכיתוב עמוד 2: הכיתוב: "שתמיד תיהיה מוקפת חברים" תמונות: תמונות שלה בגדלים שונים עם קבוצות של אנשים עמוד 3: הכיתוב: "ובכלל, אנשים שאותך אוהבים" תמונות: כנ"ל. עמוד 4: הכיתוב: "שתמיד תחייכי!" תמונה שלה צוחקת, אולי איזה בדיחה קצרה או כמה, וכרטיסים למופע סטנדאפ. עמוד 5: הכיתוב: "שתישארי יפה כמו שאת תמיד", כמה תמונות ממש מושקעות שלה. עמוד 6: הכיתוב: "קצת נועזת", עוד כמה תמונות יפות\נועזות שלה. עמוד 7: הכיתוב: "וגם חושנית", עוד כמה תמונות, הבנתם את הרעיון. עמוד 8: הכיתוב: "כדי לא להיראות כמו קופה(עם סמיילי) צריך לפעמים לקנות בגדים", תמונה שלה עושה פרצוף הזוי כזה ושובר לקניות בחנות שהיא אוהבת בב"ש. עמוד 9: הכיתוב: "במיוחד עכשיו כשאין יותר מדים", תמונה שלה עם מדים וGIFTCARD לקניות ברשת FOREVER 21. עמוד 10: הכיתוב: "שתזכי לראות עולם!", תמונה שלה על רקע טבע שהיינו בצימרים בצפון. עמוד 11-12: הכיתוב: "אולי לבד, אולי עם חברה ואולי ביחד, אבל הכי חשוב שתישארי הרפתקנית", זה מתפרס על 2 עמודים הכיתובים והתמונות, שלה לבד על רקע טבע, שלה עם חברה על רקע טבע, ושלה ושלי על טרקטורון בטיול בצפון. עמוד 13: הכיתוב: "שתישארי כמו שאת חכמה", תמונה שלה עם תשחץ מתנה שהכנתי לה ליום הולדת(העלתי פה תמונה). עמוד 14: הכיתוב: "וגם יציבה", תמונה שלה בהחלקה על הקרח(בדיחה פנימית - היא לא הפסיקה ליפול שם). עמוד 15: הכיתוב: "והכי חשוב, נאחל אהבה!", תמונה שלנו מתנשקים בגדול. יש לי עוד 5 עמודים למלא, אני יכול לעשות נגיד עוד 1-2 עמודים עם תמונות שלנו בהמשך לעמוד 15, אפשר גם הצעות אחרות. יש לי גם שובר לקינוח במסעדה שהיא אוהבת להכניס איכשהו. אשמח לתיקונים שלכם, המלצות, משפטים אחרים אפילו, באמת כל דבר! וכמובן את דעתכם עד כה! תודה!

למעלה