ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם

החלטתי לשנות כיוון, והתחלתי לחפש עכשיו באינטרנט חומר על לימודי תעודה בתחום מחשב במסלול לאנשים עובדים לצערי הרבה ההיצע היה דל מבחינת המוסדות שעוסקים בזה הכי רלוונטי לי זה מכללת עמק הירדן ומכללת גליל מערבי לצערי מכללת תל-חי ומכללת יזרעל לא הופיעו שם כול השאר הם לא בטווח שלי כמו המכללה למינהל ואיזה מוסד בירושלים בשלב הבא נצטרך לבחור מה ללמוד
נקווה לטוב

ש חף

New member
../images/Emo45.gif

בהצלחה מלך בדרך חדשה לימודים זה כיף,קשה וחשוב בעיקר... <שחף,סטודנטית נצחית>

נרקי

New member
ערב טוב../images/Emo29.gif

משעמם תחת. יוצאת לשתות משו עוד מעט

ערב טוב....

המון בהצלחה בכל תחום שתבחר, אני יודע שיש ביקוש בתחום של טכנאי רשתות... עבר עלי כזה יום נפלא...שיחקתי עם שני ילדים בני שנה וקצת וכ"כ נהנתי....אכלתי כ"כ הרבה בשר על האש!

לך פלפל עוד אזדקק בהמשך................

אבל נתחיל בטכנאי רשתות, אני מבין שאתה מדבר על משהו שהוא מעבר למה שחברות מכשירות לתמיכה הטכנית שלהם? ואין כמו בשר על האש, ביום שישי השלמתי את רכש הבשר שלי ליום העצמאות עכשיו יש לי צלעות טלה מיושן, צלעות עגל מיושן סינטה מיושן, פילה מיושן ואנטריקוט מיושן והכול טרי :) עכשיו נותר רק גחלים ואנחנו מוכנים.

בכיף אעזור

בהחלט מדובר על משהו שהוא יותר מההכשרה שמעניקות החברות שמעונינות בתומכים טכנים אבל זה נותן לך נק' פתיחה טובה. אם אתה מעוניין להיות תומל טכני פשוט שלח קו"ח לחברות סלולריות, בזק, הוט וכו'... אני את ארוחת הצהריים פתחתי עם צלעבקר ענקית וסיימתי עם צלע טלה...אני ובשר זה החיבור הכי טבעי שיש...יאמי!

שתבין, תומך טכני בשבילי זה רק................

הדבר הגלוי אני מניח שטכנאי רשתות עם תעודה יוכל להגיע רחוק יותר מבק בינלאומי ושות' כי היחס והצנאים שם הם לא מושכים בלשון המעטה. כרגע אני אשלח ואבקש חומר ולאחר מכן אתחיל לסנן ולבחור בזהירות מה אני רוצה ללמוד כשהשילוב המנצח חייב להיות משהו בעל ביקוש גבוה ככול האפשר+עיניין שיהיה לי במיקצוע אחרת בלי נשמה לא אשאר בזה הרבה זמן (כשאני אומר ביקוש אני כמובן מתכוון לנגזרת של משכורת גבוהה ככול האפשר)

למעלה