ערב טוב לכולם!

בחiר טiב2

New member
ערב טוב לכולם!

ידידה מאוד טובה שלי המליצה לי לכתוב פה על איזה בעיה שיש לי! אז ככה.. יש לי חברה מלפני שבוע אחרי שהיינו ידידים כבר כמעט חצי שנה, ומשום מה אני מרגיש שכל הרגשות והאהבה שיש לי אליה מבוזבזות לריק. דהיינו, אני מרגיש שאני לא מקבל אהבה בחזרה בכמות שאני נותן, היא בקושי משתמשת במילות חיבה, היא עוד לא אמרה לי שהיא אוהבת אותי, ביום שישי כתבתי לה באיסי ``אני אוהב אותך!`` היא מחזירה לי ``חחח זה הדדי!`` וזהו, שום מילה נוספת לא! גם פעם אמרתי לה ``יש לי המון רגשות כלפייך`` אז היא אומרת לי ``אני שמחה לשמוע``... אז הרגש שלי אליה מתחיל להחלש.. עכשיו, השאלה היא כזאת.. א. האם זה רק בגלל שזה התחלת קשר אז היא קצת קרירה? או שבאמת היא לא ממש אוהבת אותי? ב. האם יש מה לחשוש שיש לי אחר חוץ ממני? ג. איך אני יכול לבדוק ולבחון אותה אם היא באמת אוהבת אותי? ואם כן עד כמה? תודה מראש! (ותודה רבה מיוחדת ל``נiשקת לשקט`` על העזרה!)

elena20

New member
אתם רק שבוע ביחד, מה הלחץ???

אז אולי אתה מתאהב נורא מהר, ולה לוקח זמן..... פשוט תירגע

בחiר טiב2

New member
אל תשכחי שהיינו ידידים כמעט חצי שנה

בקשר מאוד טוב.. והיא זאת שהעלתה את הרעיון של חברות, אז אם היא לא אוהבת למה היא רצתה חברות?

Tabacco 19

New member
איך אתה רוצה שהיא תאהב אותך כמו חבר

אם אתם רק שבוע חברים? אפילו אם הייתם חצי שנה ידידים הרי בתור ידידים לא אמרתם אחד לשני שאתם אוהבים אחד את השני כול הזמן,אז בתור חברה שלך ייקח לה קצת זמן להיפתח,קצת יותר משבוע...

בחiר טiב2

New member
אם היא רצתה חברות

אז מן הסתם היא הרגישה כלפי משו לא? אז למה היא לא מבטאת את הרגשות שלה כלפי?

נהייתי יועצת זוגיות /tapuzforum/images/emo6.gif כנסו!

לא ציינת שהחברה שלך ממערכת יחסים של שנתיים לא מיזמן. וגם שיש לך ידידה שאתה חושב שאתה אוהב יותר מהחברה הנוכחית...

אם אתה אוהב

מישהי אחרת ברור שזה חשוב! איך תוכל לאהוב את הנוכחית אם אתה חושב שאתה אוהב את הידידה??

בחiר טiב2

New member
תאמיני לי!

שאם היא היתה מראה לי אהבה לא הייתי חושב אפילו בצחוק לאהוב מישהי אחרת!

Svetik In Love

New member
אתם רק שבוע ביחד

רגשות אמיתיים מתפתחים וגודלים קצת יותר זמן. סבלנות. לאן אתה ממהר? תן לזה לגדול...

שאלת מליון הדולר.

אי אפשר לבדוק את זה ולהיות בטוחים ע"י בדיקה חיצונית. מי שימציא בדיקה כזו יהיה מליארדר (אבל גם יוצא חלק גדול מהקסם שיש במערכות יחסים, במקביל). יש פה עניין של אמון ושל תחושה פנימית... וכן, אני מאמינה שאהבה צריכה להתבטא גם במעשים (ז"א, בנסיון לשמור על רגשותיו של האדם האהוב).

שלום

אהבה צריך לבטא במעשים. ככל שהיא עושה לך מעשים טובים, עוזרת לך ונחמדה אליך, היא כנראה אוהבת אותך. אם אינך בטוח אם היא אוהבת אותך, פשוט שאל אותה.

בחiר טiב2

New member
לשאול?!

ברור שהיא תגיד כן! ואם היא תגיד לא אז היא מטומטמת! שאלתי אותה משו דומה ``מ1 עד 10 כמה את אוהבת אותי?`` היא ענתה לי ``מספיק עם השאלות האלו! אין לי מושג לענות על שאלות כאלו`` או ``אני לא עונה על שאלות כאלו.``

Hypnotize

New member
מה אתה רוצה פתרון קסם?

זו שאלת מיליון דולר "איך אני אדע שאהובי באמת אוהב אותי" אם היתה שיטה לדעת, תאמין לי שהיינו אומרים לך מה היא! תן לזה זמן אם אתה באמת רוצה שזה יצליח.. אם לאחר תקופה התחושות יהיו אותו דבר תעשה את ההחלטה שלך.

sugar lips16

New member
אפשר להבין מה זה השטויות האלה?!

זאת רק אני או מה?! :D חומד, אתם שבוע ביחד.. אתה מאוהב בידידה שלך.. ואני אדגיש שוב -אתם שבוע ביחד.. ומה זה לבדוק אותה ולבחון אותה? מה היא עושה פסיכומטרי? עשה טובה.. חכה בסבלנות שהבחורה תפתח כלפייך משהו. ואל תצפה בכלל להתאהב כ"כ מהר במישהי אחריי שאתה בכלל מאוהב במישהי אחרת...

ילדת 91

New member
אחרי שבוע...

אני לא אמרתי לחבר שלי שאני אוהבת אותו עד לחודש שלנו. למרות שאחרי 3 שבועות כבר התאהבתי בו עד מעל לראש. זה לגיטימי לחלוטין, בחורה מחכה לרגע המתאים. זה לא תמיד כ"כ קל לומר את זה בפעם הראשונה, ושזה ישמע אמיתי. כל פעם שהוא היה אומר לי שהוא אוהב אותי הייתי מנשקת אותו, ולא עונה לו. בטלפון הוא לא יכל לומר את זה, כי הוא היה תמיד ליד בחורים אחרים ויש להם משהו נגד זה... לאדעת. חוצמזה יכול להיות שהיא נפגעה ממישהו שהיא אהבה, ואמרה לו שהיא אוהבת אותו אחרי כמה ימים, ולאחר זמן קצר זרק אותה. גם זה יכול להיות. תחכה בסובלנות. אם זה נכון, זה יקרה=]

זה קצת מצחיק

את החברה האחרונה שלי הכרתי כמה חודשים לפני שנהינו חברים וביום שאחרי* שנהינו חברים היא שלחה לי הודעה במסנג'ר שהיא אוהבת אותי. ואני דווקא רציתי להגיד את זה בפעם הראשונה פנים אל פנים. * היום נקבע בדיעבד.

הלווווווווווו לאן אתה רץ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

"אני אוהב אותך" כבר אחרי שבוע?, רגש מתחלש?? "לא מקבל אהבה בחזרה בכמות שאני נותן?? אתם רק שבוע ביחד, תתאפס על עצמך כי אתה תבריח אותך. תיקח את זה לאט אחרת תיפגע וזה תאמין לי מניסיון.

למעלה