ערב טוב לכולם..

אחת1983

New member
ערב טוב לכולם..

אשמח לקלב את עזרתכם בהמלצה למחשב נייד. אני סטודנטית, אני רוצה לקנות מחשב נייד אך אין לי מושג איזה לקנות. איזו חברה הכי מומלצת? מה חשוב שיהיה בו? איזה מעבד, כרטיס גרפי, זיכרון, דיסק קשיח...וכו'.. על מה כדאי להתעקש שיהיה במחשב? תודה

יאיר B

New member
סטודנטית זה נחמד (גם אני סטודנט), השאלה למה

ומה ירוץ על המחשב. כמובן שגם תקציב חשוב. לפי כל זה בונים מפרט. קראי בבקשה את הלינק הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1372&a=62027&c=6590&sc=0&ssc=0 עני על השאלות ונראה. (ויש גם במאמרים מאמר נחמד על מחשב נייד לסטודנטים שיכול להועיל כדי לתת כיוונים) כדאי שתקחי בחשבון שכלל האצבע אומר שככל שהמחשב קל יותר - הוא יקר יותר (ולרוב גם קטן יותר = מסך קטן).

אחת1983

New member
../images/Emo13.gifיאיר תודה רבה..

עזרת לי מאוד.. רק עוד שאלה קטנה.. במאמר לא כתבת על מחשבי HP? ידוע לך משו עליהם? שוב תודה :)

יאיר B

New member
אני לא כתבתי את המאמר. (והערה על באג)

בעבר היתה בעיה עם מחשבים של HP (מבחינת השירות בארץ). כיום המצב השתפר עד מאוד (החליפו את נותן השירות). המחשבים עצמם לא רעים בכלל (קניתי לאחותי אחד כזה לפני שלושה חודשים). אם את רוצה HP - זאת בחירה לא רעה בכלל. אגב הערה (לך ולכולם): ראיתי בעלון האחרון של באג שהם נותנים שלוש שנים אחריות לסדרת 3000 של לנובו. זה "חיסכון" של בערך 1000 ש"ח - 3 שנים אחריות זה דבר חשוב מאוד. כדאי לשקול את הנושא. ("חיסכון" כי הם בטח סדרו את זה איכשהו עם לנובו, אני לא מאמין שמטוב ליבם הם נותנים 3 שנים אחריות, בעוד אחרים מבקשים על זה 1000 ש"י תוספת).

למעלה