ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם../images/Emo9.gif

שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם במשהו.. אני לא יודעת אם אתם זוכרים, אבל כתבתי לפני כמה ימים שקיבלתי במגן במתמטיקה בשאלון של 3 יחידות 74, ודי התאכזבתי.. אבל היום קיבלתי את החלק השני של המבחן- השאלון של 5 יחידות. בקושי האמנתי!! קיבלתי 92!! 5 יחידות- 92!!! הייתי בעננים.. איזה אושר..
לא ציפיתי לכזה ציון.. הייתי בטוחה שאני אקבל פחות, הרבה פחות!! טוב, אז עכשיו אני שמחה ומאושרת ואני מאחלת לכולם להרגיש אושר ושמחה כזאת היום ובכל יום! אני אוהבת אתכם מאוד!!!!! אתם לא יודעים עד כמה..
פלפלת

mazy

New member
ישששש../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

את רואה?? את צריכה פשוט להאמין בעצמך ולא להתייאש, ואז תוסיפי לקצור את פירות ההשקעה שלך. בהצלחה, פלפלת מתוקה!

mazy

New member
אגב, מתי המבחן הבא??

אנחנו צריכים לדעת, שנתכונן...

../images/Emo26.gif

ביום שני הבא יש לי עוד מגן כדי לשפר את ה74, וביום חמישי שאחרי זה תהיה הבגרות.. אמאל'ה....... פלפלת

שביק

New member
ספיר היקרה, אני כל כך שמחה עבורך

לא היה לי ספק שתצליחי. את אכן פלפלית מפולפלת ומתוקה וכמובן...חכמה! אני גאה בך ילדתי. המשיכי להצליח בכל מעשייך. אוהבת אותך.

אז עכשיו תצליחי לעשות חשבון במכולת?

לא יעבדו עליך חס וחלילה. כל הכבוד ילדת הפורום, אנו כל כך גאים בך. תדעי לך שגם עם הציון הקודם היינו גאים בך על מה שאת, ולא בזכות הציונים. איזה כייף ללמוד ולהצליח, עשית אותי מאושרת, גם ככה יש לי אושר מגיוש היום, הישג גדול עבורינו המהפך שעבר היום. א ו ה ב ת א ו ת ך א ל ו נ ה

mazy

New member
הנה את סוף סוף...

זהו, נתנו לך סוף סוף להתקרב למחשב?

מזי, עכשיו שמצאנו אחת את השניה...

ולא נפחד ללכת בחושך, אולי נלך לחפש אח אבוד? את גילוש המקסים? פתאום נזכרתי, הוא לא היה אמור לערוך תכנית לילה עם הלנה היום?

הלנה

New member
זה אלונה ומזי ../images/Emo46.gif

נצטרך להיות יותר זהירים להבא

הלנה

New member
גילי בוא נעבור פורום ../images/Emo98.gif

פה כולם חטטנים.. סתתתםם לא עוזבים אותכם בחיים.

למעלה