ערב טוב לכולם

m i c h a l i

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo9.gif

מישהו בבית? אולי נחזור ונתעדכן קצת בקצרה במצב של כל אחד ואחת? למי שבא לספר אני מוכנה להקשיב ( ואולי לנסות לעזור) אז למי שלא זוכר אני פרודה כבר ארבע וחצי שנים עם נסיכה קסומה בת 5 וחצי. כרגע עובדת במשרה מלאה אחרי שנה שלמה שבה הייתי מובטלת... מזונות-לא נותנים מביטוח לאומי גירושים- לא מסכים לתת ( אבל כבר הגעתי לשלב שבו אני לא זקוקה להסכמתו) מי שצריך עזרה או ייעוץ בעיניין נישואים אזרחיים אשמח לענות או לעזור מניסיוני... ואני מסיימת בבשורה נחמדה והיא: הגירושים שלי קרובים מתמיד... אחרי 5 שנים כמעט של ציפייה זה נראה קרוב מאי פעם מתחילה לראות את האור בקצה המנהרה ומקווה שזה יסתיים במהרה ( חחחחח אפילו יצא לי בחרוזים) אחחחח החופש החופש
שרשרו מה קורה אצלכם?

מנTה

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

שתיים. אחת לה ואחת לך. וחוץ מזה......אני פה עם הטושים, הבריסטולים, והנצנצים.

רוח חדשה נושבת כאן../images/Emo65.gif

וזה נפלא. שלום מיכלי (אחלה מסר, אהבתי) וששששלום למנTה
אפשר גם להיות בועדת קישוט? פליז...פליז. נשיקות, ובהצלחה

היי אני שילה

אמא לקיארה בת חמש וחצי גרושה שנתיים עובדת ולומדת מוצאת את הכתיבה וההתיעצות בפורומים כמועילה לי היותר. כרגע אין משהו מיוחד שמטריד או לספר מבטיחה שתסבלו ממני בעתיד

m i c h a l i

New member
מבטיחה לסבול בשקט ../images/Emo6.gif

מי אמר שאנחנו כאן רק להתבכיין... גם הנסיכה שלי בת חמש וחצי
שאלה לי אלייך, מה סוג הקשר של בתך עם האב ( אם בכלל) ואיך את מקבלת את זה...

dominogrose

New member
אני כבר כתבתי... אבל אני אכתוב שוב

אני בת למשפחה חד הורית. אני גרה עם אמא שלי ואחותי הקטנה. אחותי הגדולה עברה לגור באילת. ההורים שלי בהליכי גירושים למעלה מ 10 שנים. אבא שלי גר עם מישהי אחרת ויש לו ילד ממנה. וזהו בערך.... מאוד בקצרה, כי יש יותר מזה.

m i c h a l i

New member
שמחה שאת פה סיון...

בעצם גם אני בת למשפחה חד הורית ( אבל אולי בגלל שאני כבר אמא אז לא מרגישה את זה כל כך...) ההורים שלי התגרשו חודש לפני שילדתי ( אחרי 10 שנים כמעט של סכסוכים)... מצב לא קל אין ספק... תוכלי לשתף אולי מהם היחסים בינך לבין אמך ובינך לבין אביך ( וחברתו לחיים ואחיך החורג?) זוכרת עדיין את סיפורך כשרק הגעת לכאן אבל אולי יש כאן מי שלא מכיר...

mishele5

New member
צהריים טובים../images/Emo39.gif

שמי מישל בן 36 אב לזיו בת 3.5 פרוד כשנה באושר חולה על זיו לוקח אותה מתי שמתאפשר לי חוץ מהסדרי הראיה משתדל לבלות איתה כמה שיותר כי פשוט אנו נהנים יחד למיכלי מאחל לך שתסימי פרשה זו בהקדם האפשרי

m i c h a l i

New member
היי מישל וברוך הבא ../images/Emo24.gif

שמחה שאתה פה איתנו... "פרוד כשנה באושר" - תוכל לפרט קצת? נדמה לי כי הכוונה היא שאתה מאושר שאתה לא עם אשתך ( והפרידה מזיו היא המעיקה ביותר)... תקן אותי אם אני טועה... אשמח לשמוע האם כבר היו לכם דיונים בעיניין הסדרי הראיה של זיו נ.ב. כל הכבוד לך שאתה משתדל לבלות איתה כמה שאפשר גם מעבר לזה ( אצלנו זה לא כך..

אלוהה

הזמנת אז באתי... למי שלא מכיר אני אם חד הורית ל- לא פחות ולא יותר לארבעה ילדים מקסימים שלוש בנות ובן אחד... וגם הייתי ילדה להורים גרושים מגיל 3 כך שמכירה את החיים האלה משני הכיוונים כילד וכאם. אשמח לעזור וליעץ למי שרק רוצה

m i c h a l i

New member
ברוכה הבאה יקירתי ../images/Emo24.gif

מקווה שתהני להיות איתנו פה מואאאהההה

mishele5

New member
ערב טוב../images/Emo24.gif

שמח להיות איתכם. לשאלתך,אכן מאושר מפרידתי ולגבי זיו למרות שאנו מבלים הרבה עדיין הפרידה [מזיו]קשה לשנינו. הסדרי ראיה קיימים כל יום רביעי מ-17 עד -21 ושישי שבת אחת לשבועיים אך יש לציין שאני לוקח אותה פעמיים באמצע השבוע והיא ישנה עד הבוקר ולגבי שבתות היא אצלי ברצף של שבתות וחגים כבר חודשיים [כן ירבו] את שואלת איך? *מבקש-מקבל
*מלווה לאימה כספים מדי פעם[זה עוזר]
*זיו בוכה לה מידי פעם"לאבא" [זה עוזר]
*האם טוענת מידי פעם שהיא עייפה ורוצה לנוח [אני קופץ על המציאה]
לגבייך ההפסד כולו שלו [וחבל שגם של הילדים]

לקח לי קצת זמן אבל... אני כאן!! ../images/Emo6.gif

אני נאוה, חד הורית מבחירה ליהונתן, בן 8+. לפני חודשיים נכנסנו לבית חלומי בצפון (ליד כרמיאל, בשכירות) אני עובדת קשה לסדר את הבית כרצוני (כולל סיוד וגינה
) אז שני חדרים מסוידים כבר, הקליניקה היא המטרה הבאה כדי שאוכל להתחיל לעבוד. אבל בלי "לבנות" את חדר הארונות שלי ולסדר אותו - אין מנוס מהבלאגן, ובלי לסייד את האמבטיות זה.... ופינת האוכל שמשוועת לריהוט אחר (שאין) והגינה שצורחת להתייחסות (תחכה, תחכה...) המעבר הזה הוא סיום של תהליך ארוך, שכולל "לסדר את הבלאגן" - לזרוק מה שמיותר. אז שמתי את הכל בסלון, וכשאי אפשר היה פיזרתי קצת בבית. בתחילת השבוע האחרון, אימא שלי גויסה לעזרה. עכשיו, יש יותר חדרים שממלאים את ייעודם, ואפשר כבר לארגן את מכירת החיסול ממש ממש בקרוב. יש לי ארון, מיטות, מזרונים, ציוד מטבח, ספרים, בגדים, וילונות, מצעים ו... חבל"ז - מכל וכל צברתי לי עם השנים. אז מי שרוצה, מוזמן להודיעני במסר כדי שיידע על מועד המכירה. בכל מקרה, מבטיחה להכניס פירסום בלוח קח-תן מה שיישאר - יימסר לצדקה. תוך שבוע מהמכירה, הסלון חייב להיות פנוי לעבודה. הבית הזה עולה הרבה כסף ו... צריך להתחיל להרוויח אותו זהו בינתיים

m i c h a l i

New member
והרגע הזה שיגיע

עוד מעט... ואת תשבי לך בגינה המטופחת שלך עם הקפה שהכנת במטבח המשופץ ותקחי לגימה ותחייכי באושר... זה הרגע ששווה את הכל בהצלחה לך וליהונתן

למעלה