ערב טוב לכולם!

אולי הוא שכח את הפלאפון שלו

באיזה מקום?? אולי נגמרה לו הסוללה? אולי הפלאפון על רוטט?

מתאים לו לשכוח את הפלאפון

אבל הוא כבר היה אמור לחזור הביתה מזמן! והסוללה לא נגמרה כי הפלאפון מצלצל עד שעונה התא הקולי, ואם זה היה על רטט הוא כבר מזמן היה אמור לשים לב עם כל המאה פעמים שצלצלתי...

איזה אידיוט!!!!../images/Emo46.gif

המפגר הזה היה באיזו ישיבה שנגמרה רק עכשיו ובכלל לא חשב על להודיע לי שהוא מתעכב!!!! (ולפי מה שדיברנו הוא בכלל כבר היה אמור לחזור מזמן) ואז הוא עוד מצלצל וצוחק כאילו כלום לא קרה ועוד שואל אותי אם נאי יודעת שעשיתי לו 19 שיחות שלא נענו (זה הכל?!) אידיוט!!!! אני כ"כ כועסת עליו!!!!!!!!!
ואני בוכה לו בטלפון והוא צוחק כאילו מה קרה!!! מרוב דאגה כבר התחלתי לבדוק בכל אתר אפשרי אם קרה משהו ולא אמרו בחדשות, וראיתי שהיו היום די הרבה תאונות וכבר לא ידעתי מה לעשות!!!

sovlanit

New member
יעל,שמחה שבעלך חזר

הביתה לשלום ובשלום.איזו הקלה. וכשתהיי רגועה -הסבירי לו כמה העניין הזה משמעותי עבורך, ותשאלי אותו-איך הוא היה מגיב לו זה היה הפוך [כלומר מצידך]... בהצלחה.

TJSBZ

New member
יעלי, אני חושבת שאת והאיש שלך

חייבים לדון בעניין ולמנוע הישנותו. ברצינות. גם אישי פעם נסע לנגן בירושלים (נגנים חובבים), ואמר שיהיה בבית בשעה מסויימת. בבוא השעה, הוא עדיין לא עונה לסלולרי, וגם לא שעה אחר כך. מסתבר שניגנו יותר זמן, והוא לא חשב שלקחתי את ההערכה שלו ברצינות, ו... היה שמח בבית. אבל אחרי שהוא הבין שנבהלתי, הוא לא עושה את זה יותר. אני מאמינה שגם אישך יבין אם תסבירי לו. ואני חייבת לספר לכן, שהזכרת לי מקרה שהיה לנו כשהיינו בחו"ל. התארחנו אצל בת קיבוצו בגלזגו, ובעלה היה בדיוק באירלנד מטעם העבודה. באותו יום דוקא היה פיצוץ, ודוקא באזור שבו הוא אמור היה להיות. אלא מה? שהיא ישראלית, יודעת שאם יש פיגוע/פיצוץ/אירוע - חייבים להתקשר הביתה להגיד שהכל טוב. הוא סקוטי תמים-דרך, שלא ממהר להתקשר ולא מבין מה זה האירוע הבטחוני הזה קשור בכלל אליו... עברו על המסכנה כמה וכמה שעות חרדה, ואנחנו ניסינו לתמוך, ואז האדון מתקשר. משפט ראשון (דמיינו מבטא סקוטי למהדרין מן המהדרין על הבחורה שכרגע דיברה איתנו בעברית צחה): !where are ya? I'm gonna kill ya לא לתקן אותי, בנות, אני כתבתי כמו שזה נשמע, יודעת שלא ככה כותבים אנגלית...

sovlanit

New member
TJSBZ ,סוף טוב הכל טוב.

מסכימה עימך ששיחה על הנושאים השונים מועילה ביותר... יפה שיש הבנה והסכמה ביניכם. כל טוב . ח י ב ו ק

למעלה