ערב טוב לכולם

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך
ואני עוד הייתי צריכה

לשתות עוד עראק 50 מ"ל להרוג את התולעים אז אם אני אגמגם או יהיו לי תאויוט קטיו אז קבלו בהבנה היק...היק

nypx

New member
הני לא רואא שום.....

טאות כתיב את כותוות בסדר גמור

nypx

New member
שאתה תקבל עונש? וכי למה.?

כי לא צמת? כי אכלת ? כי שתית? מי קובע מי רע ומי טוב? ומי יכול לומר לך שאתה בן אדם חרא כי לא צמת? ויש כאלה שרעים כל השנה ואז מגיע כיפור והם צמים ואז הם פתאום נהיים טובים? אז תעזוב את הקטע הזה אני צמתי אז מחר אני יכול ללכת לשדוד בנק? כי עכשיו אני כבר טוב? הכל מבפנוכו בזה אתה צודק

nypx

New member
הלאבנט של סבתא שלומית...

לא היה מלא בכמוני כי אם כן היא הייתה מקיאה וכמובן מבושה

ןאני דווקא חושבת

בכמה שכל שעדיין נשאר לי כרגע שאולי היא היתה יכולה להיות גאה ומלאת תיאבון

nypx

New member
אולי הוא הלך להביא גם כמה ...

סטייקים אז צריך לקנות כמה כבשים לא ? טוב אני הולך לישון אז לילה טוב לכל הערים ובוקר טוב לכל אלה שיתעוררו בבוקר אה כבר כמעט בוקר ? טוב נו אז אני שובר שמירה אז מה ? מה כל יום אני ישמור כאן? אני יוצא לרגילה בייי

liat1953

New member
../images/Emo140.gifאתם עושים לי את הבוקר

במיוחד אחרי לילה בו אני מתהפכת מצד אל צד ולא ישנה. יש שם משהו ב-
שמציק ואינו מרפא. שיהיה לכולם יום שקט ורגוע ליאת

liat1953

New member
אתם=כל אלה שנישארים ערים

וכותבים וכותבים וכותבים..... כל הכבוד ליאת

זהות

New member
אדון חלום ...

החתימה שלך בסוף ההודעה העבירה לי מחשבות לא טובות . לא אוהבת את החתימה הזו בכלל . אולי תחשוב על אחרת ?

אילן 29

New member
תשאירו את הבירות ,הכדורגל והצחוקים

שלום לכולם אין זה הפורום והמקום לדון בו במסיבות ,בירות וכדורגל נכון שאינני מנהל הפורום ואינני מתיימר להיות , אך אינני חושב שזה מתאים אני חושב שלפורום זה יש משהו מאוד יחודי ואינני רוצה שיתקלקל. יש מספיק פורומים שבהם אנשים יכולים להביע את שמחתם מעניני היומיום. נכון שאנחנו צריכים לפעמים להרים מבט ולחייך אך לפי דעתי יש לשמור על יחודיותו של הפורום בתודה...אילן 29

BooBee

New member
מה אתה אומר...

אני מצטערת, אבל אני לא יכולה לשתוק אל מול הודעה כזו קנטרנית. הפורום הזה פתוח לכל סוג של הודעות, לא משנה עד כמה הן אוף טופיקיות. אם נראה לך שכל מה שתוכל לחוש בהודעות של הפורום החשוב והעצוב ביותר בעולם הזה, זה סוג של פסטיבל אבל, אתה טועה. יש מקום לכל סוגי ההודעות. ואם למישהו בא לדבר על כדורגל ועל בירות, יבורך, ובשמחה, יש לציין. הפורום הזה הוא בית לאנשים שמאכלסים אותו. ובבית הזה אין כללים וחוקים. ואני לא מסכימה שמישהו כאן יגיד מה מותר ומה אסור. בתודה מראש, רויטל.

liat1953

New member
אנו חלק מהעולם הגדול

ואין לנו מה להשאיר מחוץ לפורום, הן כאן זה ביתנו ובכל בית לא רק בוכים,למרות הכאב, לעיתים ואולי אף רוב הזמן ממשיכים את החיים "כאילו-כרגיל". משתדלים עד כמה שאפשר באופן נורמלי. וזו הכוונה,להמשיך לשוחח גם על דא ועל הא... וכל מה שמתחשק כל זה עדין לא מפחית את הכאב. ליאת

kevant

New member
מצב רוח

מצב רוח יש לנו כבר. כל אחד ומצב רוחו הנוכחי. בירה עוד לא ניסיתי אך מוכן לנסות אם זה יוציא אותי מדיכאוני ולו לרגע קט. אגב, היכן עוד אוכל להשתטות מבלי לראות מסביבי מבטים עקומים. "תיראו הוא צוחק ומחיך כאילו לא איבד בן." כאן אני מרשה לעצמי לפעמים לומר דברים צינים, סרקסטים וכל מיני בהרגשה שלא יפסלו אותי על הסף ויתיגו אותי כאחד שאיבד את שפיות דעתו. איבדתי את בני אך לא את שפיות מחשבתי. שלך.

אורי_ח

New member
שאלה אליך, אחי

עם תוכן הודעתך אני כמובן מזדהה בלי צורך להוסיף עוד מלה בעניין. וברוח של קלות דעת התחשק לי דווקא אותך לשאול מה דעתך על הציטוט שהבאתי למעלה, משתי סיבות. א. שאתה, כמוני שקוע עכשיו בספר ההוא של ע.ע. ספר איטי וארוך ורחב שהעלה בדמיוני מין נהר אמזונס שכזה. ב. וזה בכלל בגיחוך: Levant מתחרז עם Kevant. הא, מה תגיד?

kevant

New member
levant

חג שמח. אהבתי את הציטוטים. יש עוד ציטוטים בספר הזה שעם שינוי קל הם מתאימים גם לנו. לדוגמא בעמוד 15 כאשר מדברים על החשש לדבר בעיברית. ועוד. אגב אולי נפתח כאן דיון על ספרים שנוגעים לשכול ועל התמודדות איתו? לגבי סעיף ב שלך. נסה לדמין אותי יושב מול המקלדת ומחיך. כל מי שמצליח להעלות חיוך על שפתי נפש שכולה יבורך. kevant=כאוס, תוהו ובוהו.(זו נפשי מאז נפילת בני.) שלך.

nypx

New member
לאילן הנחמד........

(הרי לא ציפית שאשאיר את הודעתך ללא מענה?) כדי לבכות צריך המון כוח כדי לשקוע בעצב זה הרי כל כך קל אני לא יתחיל לעשות תחרויות מי יותר עצוב כי זה באמת לא משנה אבל...... נראה לך שאני לרגע שוכח ? נראה לך שאני צוחק מכל הלב? (ואם כן אז מה ) אני עצוב אותו דבר אך מי אמר שאני צריך להיות בשאול תחתיות כל הזמן? יש לי ילדים לגדל יש לי עוד המון דברים על הראש ואני חייב כוח לכל זה אז אין לי פריבלגיה להיות עצוב כל הזמן ובטח לא לעשות הצגות אז אם כל כך קשה לך לצחוק ולא שאני לא מבין אותך הרי שמאבדים מישהו מתפלאים איך כל העולם לא נעצר מלכת? ואתה צודק ,אבל כנראה שזה גדול מאיתנו, פה זה הבית שלנו ויש לנו אם בית כרגע בשם רויטל והיא מלטפת שצריך וכועסת שצריך אבל רק פה אנחנו יכולים לומר כל מה שבראש שלנו בלי שיגידו לנו :אתם איבדתם מישהו איך אתם יכולים לצחוק? הרי רק פה כולנו באותו המצב ואין יותר או פחות

nypx

New member
אני לא גמרתי יש .....

לי פשוט וירוס במחשב אז אני יוצא אני לא יודע מתי אחזור אבל אני חייב לך תגובה עדיין לאילן חיים רק פעם אחת אז נצל כי מי יודע מה יילד יום אני

למעלה