ערב טוב לכולם

ניקולי

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo4.gif

היום החלטתי להבדיל מימי שלישי שאני כאן אחרי הצהריים..לא להיות כאן!! וזאת בגלל שקצת היה לי מאכזב..להיות כאן.. אבל כנראה שאותה אחת שאיכזבה אותי אותה דוקא זה לא עיניין אם אני כאן או לא!! לא נורא , התגברתי
זה היה מין כעס של שניה ואח"כ נרגעתי הקטע הוא שניסתי אח"כ להרדם קצת כי הייתי צריכה ללכת לסופרלנד..שבסוף לא הלכתי בכלל שלא היה לי אוטו (איזה באסה
)...אח"כ הלכתי לאמא שלי וש ראיתי את האחיין המתוק שלי..וחזרנו הביתה אהההההה לפני שחזרנו הביתה הלכנו לאכול פיצה לילדים ואני ויהודה על האש...אח"כ חזרנו הביתה, כן אח"כ ואז...נתקענו במעלית 1/1 מ´ ואני צרחתי ונכנסתי ללחץ ונורא
.. לבסוף נראה לי המעלית פחדה ממני ואז התחילה לזוז
. מרין זה בשבילך...אני יודעת שאת כועסת בגלל שלא התיחסתי אלייך אבל נשמתי הייתי עסוקה בצבעים עם ריקי (התלהבתי מה לעשות?) וחוץ מזה שאלת אותי עם מי אני הולכת לסופר לנד ואמרתי לך עם יהודה והילדים זה שלא שמת לב שעניתי לך ..אני לא יודעת מה להוסיף ולאמר...לכן קבלי ממני
ותפסיקי להיות כמו ילדה קטנה, קורה שלא שמים
..אז בבקשה ממך תני לי
ונשאר חברות

ליאור 30

New member
היי ניקולי מה נשמע?????

תתקשרי אלי עכשיו אני לא בסדר אני יודע שכחתיייייייייייייייי סליחהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

GALI02

New member
ניקוליייייי.וליאור אל תלכו.../images/Emo140.gif

אני מקווה שאתם עוד כאן כי ממש משעמם לי ניקלוי באמת מפחיד להתקע במעלית. גם לי כמעט קרה פעם. הייתי ממש על סף התקף קלסטרופובייה.בעעע

GALI02

New member
ליאורררררררר ../images/Emo13.gif

אני בסדר. קצת בבאסה אחרי המבחן שהיה לי היום... אני חייבת ממחר להתחיל לשבת חזק על הלימודים וזה כל כך לא בראש שלי....אוף!!! חוץ מיזה הכל טוף ומה שלומך? מצטערת שלא הגעתי למפגש לראות את כולכם... הבנתי שהיה ממש אחלה.

GALI02

New member
זה בסדר. אני לא מהנשברים../images/Emo8.gif

זאת רק ההתחלה כמו שאומרים... "יהיה טוב... יהיה טוב כן... לפעמים אני נשבר..."

Crossface

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifניקולי

חיבוקי חיזוק אני מקווה שהכל בסדר עכשיו והתגברת על הטראומה של המעלית, לא נעים. אבל גם לא נורא, כמעט כולם עוברים את זה.... תרגישי טוב בסדר?

@@

New member
ניקולי אני לא מבינה כלום

ממי התאכזבת? למה? מתי? ואיך? (אני מקווה שזה לא קשור לצ´ט)

mariana

New member
שלום../images/Emo9.gif

אני לא הבנתי למה ברחת מהצ´ט? אני לא כעסתי על זה ששאלתי עלייך ועל יהודה ועל סופרלנד, אני קיבלתי את התשובה שלך, אבל שאלתי אותך 20 פעם משהו בקשר לג´ס. ואני רואה את היתייחסות ועוד פעם שאלתי וזה המשיך בלי יחס אז קצת נעלבתי, אבל לא נורא שוב חברות????
ובקשר למעלית מגיע לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סתםםםםםםםםםםםםםםםםםם

ניקולי

New member
מרינוששששששששש ../images/Emo140.gif

ברור שאנחנו חברות... מה חשבת אחרת????? אני חולה עלייך.....
.... ואני החברה בין הטובות שלך.. נשמתי.....

למעלה