ערב טוב לכולם

טל של 4

New member
ערב טוב לכולם../images/Emo39.gif

קודם כל רציתי לברך אתכן ואת טל על הפורום המקסים הזה, שאני קוראת כבר די הרבה זמן אבל טרם היה לי מה לתרום/לשאול. החלטתי להגיח מאלמוניותי עם שאלה או שתיים....
בנותי התאומות חוגגות יום הולדת 3 בעוד כחודש. עשיתי בעבר סדנא של ציור על RFM עם רויאל אייסינג והתוכנית בחודש הקרוב היא לעשות פעם ראשונה ניסוי ביתי כדי לוודא שתאי הזיכרון עוד עובדים...
יש לי כמה שאלות לקראת הניסוי: 1. בתוך אילו תבניות אתן אופות את העוגות שמשמשות בסיס לציור וכיצד דואגים שהן תצאנה שלמות וישרות מהתבנית 2. רעיונות לשני ציורים (כי ליומולדת צריך שתי עוגות) פשוטים אך עם נושא מקשר כלשהו. המון תודה ושבת שלום

דלית 3

New member
ברוכה הבאה

תבנית רגילה וכדי שהעוגה תהיה ישרה ותצא בקלות שמים נייר אפיה בתחתית והופכים את העוגה. החלק המציירים עליו הוא בעצם התחתית. שאלת את הבנות מה הן אוהבות? לבת שלי בת השנתיים העתקתי תמונה מספר שהיא אוהבת. אפשר שתי דמויות של דיסני, פו ואיה, סוגים שונים של פרחים וכד'.

גילא

New member
קודם כל ברוכה המצטרפת.../images/Emo39.gif

לדעתי בגיל 3 ערוץ הופ הוא להיט, על כן הייתי בוחרת באיזושהי דמות מתוך ערוץ הופ. את יכולה להכנס לאתר שלהם. יש שם כל מיני דמויות ובטח גם רעיונות לדמויות.(הקונצונים,דודידו,ועוד) בנוסף את יכולה לבחור ציורים של טום וג'רי (יש להם אתר) או פו הדב או כל מיני חיות שהבנות מתחברות אליהם ביותר. מקוה שעזרתי גילה

tsoff

New member
המלצה

שקיבלתי מטל - למרוח את התבנית במרגרינה מומסת, לפזר שיכבת קמח דקיקה ולקרר. העוגה ממש מחליקה החוצה לא חשוב באיזו תבנית.

למעלה