ערב טוב לכולם...

רות 2

New member
ערב טוב לגוטה ועזריאל....ולכולם

ברק אל תדאג לא שכחתי ...ענתוש שלחי לי איזה חיבוק קטן

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

חיבוק לרות המקסימה,ולכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

ערב טוב לכולם!!! ../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif

ערב טוב לכולם... לך רות לך אורן ענת מני ינשוף אבי ברק188 איילב קטש DSC ומצטער אם שכחתי עוד כמה חברים... מה שלומכם אנשים התגעגעתי... אני מקווה שהכול טוב... מה קורה עם הצ´אט? שכחתם את יום שלישי... שיהיה לכולכם ערב טוב ממני פלס"ר...

וואלה פלסר, היום יום שלישי../images/Emo2.gif

בחיי שברח לי. יש לי כל כך הרבה דברים על הראש,רק שלא אהפוך לסנילית
טוב,ב11 אפתח חדר נכי צה"ל בצאט הבסיסי. כנסו בהמוניכם!!!!!!!!!!!!!

טוב... תכנסו לצ´אט.

אוליי יהיה לי כמה דקות... אז אני יכנס ואני מדגיש... צ´אט בסיסי > ולא מצלמות! בחדר "נכי צהל" ולא "נכי צה"ל"!!! אני מחכה ביי

לענת ורות!!!

נהנתי מאוד לדבר איתכם ובמיוחד להכיר את רות... אחלה בן אדם היא נשמעת לי!!! נהנתי מאוד לדבר איתך! שיהיה לכולם לילה טוב!!! כמו שנראה לי כולם כבר ישנים פה. ביי וחבל שלא היו עוד אנשים בצ´אט היה אחלה.

חחחחח ענתי אני אסביר לך...

גוטה זה אני.ועזריאל זה ינשוף.זה שמות שלנו כינויי חיבה. שהמצאנו אחד לשני.מה שלומך? איך היה במושב נהנת לפחות נחת קצת? אני נוסע מחר כמו שאת יודעת וחוזר יום ראשון.ואני אתגעגע אלייכם בטוח.אבל שטויות יעבור מהר.אני בצ´אט קצת אם את ערה במקרה. ואם לא אז נשתמע מחר...לילה טוב... אורן...

וואלה עזריאל הייתי בצ´אטקצת

לא היה כלום מעניין אם אתה ער בוא לנענע קצת חדר שלושים+. ואם אתה נוחר כבר אז נשתמע מחר אני אכנס לפניי שאני טס. לילה טוב בנתיים... גוטה...אורן...

למעלה