ערב טוב לכולם

mold

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo29.gif

אני צופה בקביעות בסדרה הכי גאים שיש. לצערי החמצתי את שני הפרקים האחרונים, ולפני שאראה את הפרק היום בערב, רציתי לשאול אם מישהו יסכים בטוב ליבו לספר לי בתמצות את השתלשלות רצף האירועים בשני הפרקים הנ"ל? מודה מראש מקרב ליבי על כל עזרה שתבוא.

סיכום פרק

ג´אסטין = כוסון אלוהי, אך נאיבי. Things won´t get weird. כן, מה שתגיד. אתה מזיין את החברה הכי טובה שלך. הכל ישאר אותו דבר. חחח. דפני = מותק, אך פתאטית. מישו אמר "פאג האג"? מייקל = אידיוט, אך תומך. אני סולח לו על זה שהוא חי, בנתיים. לסביות = איזו חוכמה, איזו סובלנות, איזו התחשבות. שוק שהן בחורות הא? כמובן שהגברים יגידו לו "לך על זה מותק". גברים קופצים על כל חור, לא משנה מאיזה צד הוא. כותבי הסידרה לא קצת מפלים. בכלל לא. איפו ורדה רז´יאל ז´קונט כשצריכים אותה? בריאן = מותק, אתה אידיוט. אבל אידיוט חמוד. ותפסיק להיות כזה צומי. אז אבא שלך מת, ביג פאקינג דיל! טד = אויש, איזה מאמי. נאיבי, טיפש, חסר מחשבה, אבל מאמי. ורומנטיקן לא קטן. בלייק = מסטול, ממך ציפיתי ליותר (טוף נו, האמתי שלא, אבל עדיין היית יכול להפתיע אותנו קצת). אמט = מקנא? הוא?!?! חס ושלום. הוא סתם מגונן על טד בגלל שהוא מאוהב בו. המלצות השבוע - א. תנו לאחותו של בריאן תפקיד קבוע. היא קורעת. ב. טיפול תרופתי דחוף לכוווולם. עם כל הסמים שהם דוחפים לעצמם, קצת פרוזק לא יהרוג אותם. מומין

אופק L

New member
שמתי ../images/Emo23.gif למשהו מוזר מאוד

ביום שישי, בשעה בה משודרת התוכנית, חלק נכבד מחברי האייסיק שלי עוברים למצב "לא זמין". רמז עבה למדי לגבי זהותם המינית לא?
בכל מקרה היה פרק נהדר, אחד הטובים ביותר אם לא הטוב ביותר ששודר. ג´סטין "הנזירה הטובה" מזדיין עם החברה הכי טובה שלו טד מוכיח לעולם שלא כל הפדופילים הם אנשים רעים
מייקל - תכניסו לו יד לתחתונים ועשיתם לו את היום ובריאן? הוא יצא הכי נורמלי. קר רוח, מחושב, לא כלבתי כמו אחותו הבכיינית שמתה לקצת דולרים מהירושה. הקטע עם הבאולינג - חזק, חזק ומרגש. אם אפשר לסיום רק תפילה קטנה - אלוהים, עשה שבמעגל הגייז שלי יהיה גם אחד כמו אמט. אני חייב, פשוט חייב להכיר מישהו כמותו בריל לייף.

דרור22

New member
יו.... אופק מה המצב??? לאן נעלמת???

מה קור האיתך הכל בסיידר??? מזמן שלא ראיתי אותך... תאמת כבר התחלתי לדאוג!! שלך דרור....

the_new_guy

New member
"הכי גאים": במקום לעסוק בזוטות,

בואו נדבר על ה-ISSUE האמיתי: אם אני לא טועה, יש 22 פרקים בסידרה. אם היום היה פרק 19...תנו לי לחשב... נשארו 3 פרקים!!!! 3 פרקים!!!! איך יראו החיים בעוד חודש???

way ahead of you

א. יש עוד עונה, אבל יקח לה הרבההה זמן להגיע. ב. תרשו לי להציג: הכי גאים שיש, בדי וי די! כן כן, התחת של ג´אסטין ברזולוציה גבוהה! 6 דיסקים, כל 22 הפרקים, כולל ראיונות עם השחקנים, גרסאות מיוחדות של פרקים, גלריות וכו´. 90 פאקינג דולר. יותר מדי בשבילי. עם מי אני צריך להזדיין כדי להשיג את הכסף הזה?! מומין

fayd

New member
איתי !!!!!!!!!! ../images/Emo111.gif

לא לא מומין אני סתם צוחק באמת היה פרק יפה אתמול אני וטום כמעט בכינו בסוף והג´סטין הזה כמה שהוא חתיך זה לא משנה מישהו צריך להגיד לו שלישכב עם החברה הכי טובה שלך זה VARI BIG NO NO במערחות יחסים של חבר חברה חברים שמיזדיינים ביחד זה תמיד רע תאמינו לי אני מדבר מיתוך ניסיון זה אף פעם לא היה טוב זה לא טוב עכשיו וזה גם אף פעם לא היהיה טוב זה הכול.

Flicker

New member
אולי מישהו יכול להסביר לי...

אני לא צופה בקביעות בסדרה - כי שציינתי בעבר, אני מעדיף את הגירסא הבריטית בהרבה על פני הגירסא האמריקאית הדלוחה. אבל בכל זאת, אני צופה מדי פעם - והנה הם הצליחו אפילו להרגיז אותי הפעם: אז מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה כשהם מראים סקס בין הומואים, יש מוזיקה קופצנית וכולם ערומים (וגם רואים את זה) ומזיעים ומתנשפים ובכלל מתנהגים כמו שפנים חרמנים (לא שאני בא בטענות - אני תמיד נהנה לראות את ג´סטין בלי בגדים) - אבל הפעם, כשהראו פעם אחת סקס "סטרייטי" בין ג´סטין והכושית, פתאום הכל רגוע ויפה ומנומס וכמעט רומנטי? הם שוכבים להם בנינוחות במיטה, מכוסים בשמיכה, מחייכים, עדינים כאלה, נחמדים... מה אני אמור להבין מזה? שאצל ההומואים זה חייתי ופראי ואצל הסטרייטים זה יפה ושקט ורומנטי? נו באמת. הלאה עם האמריקאים, הביאו לי את הבריטים בחזרה ומהר...

אוי נו

בגלל שהסקס הסטרייטי לא היה סקס פראי ולוהט, הוא היה "טובה". ולא פעם הראו סקס רגוע מאוד בין דיויד למייקל, ללא קפיצות ו/או מוסיקה רועשת. די לנסות למצוא "סטיגמות" ושטויות אחרות.

מנדט עכשיו

אני בכלל דוגל בהחזרת המנדט הבריטי לשלטון. תחשבו שרדיו-הד ייצגו אותנו בארוזיון במקום פאקינג טל זונדק.

אופק L

New member
נו באמת, איזו שטות כתבת עכשיו

הסקס בין ג´סטין וחברה שלו היה פעם ראשונה לשניהם. גם הוא עם אישה, גם היא עם גבר - מה ציפית שהוא יעשה? ידהר עליה לצלילי מוזיקת רוק כבד ויקרע לה את קרום הבתולין? גם בפעם הראשונה של ג´סטין עם בריאן הייתה מוסיקה רגועה, זה היה איטי ושקט ולא היו קפיצות. בכל סידרה סוג ז´ סקס בין סטרייטים הוא רועש וקופצני. או שהשכנים מלמטה מתלוננים, או שמריצים על זה קטעים לאורך כל הסידרה (עשינו רעש, המיטה חורקת...). אל תיתן להומוסקסואלים קרדיט על סקס פרוע וקופצני - תתפלא אבל גם סטרייטים יודעים לחגוג ולהשתגע.

Flicker

New member
פעם ראשונה?

זה לא אותו ג´סטין שכבר היה עם חצי מהגברים במועדון ההוא? אז הפעם זה עם אישה, ביג דיל. והעניין הוא שכשהוא היה פעם ראשונה עם בריאן - זה לא היה רגוע בכלל. אה, והם היו ערומים ובריאן היה מאוד לא נחמד... והסטיגמות פה הן לא שלי, זה בדיוק העניין - אני הייתי שמח אם היו מראים יותר סצינות שקטות כאלו בין הגברים (מייקל והפרקטולוג...נו, גם כן), אבל אם כבר רוב הסצינות בין הגברים הן מסוג מאוד מסוים, אז שיתמידו ויראו סצינות כאלו גם כשמדובר בסטרייטים. (טוב, סטרייטית וג´סטין אחד שהתחרפן) המצב כרגע הוא שהסצינה הסטרייטית היחידה (לפחות בפרקים שאני ראיתי) שהייתה בסידרה, היא מאוד יוצאת דופן. כן, זאת הפעם הראשונה, לפחות שלה - עכשיו תשוו בין הפעם הראשונה של ג´סטין ובריאן ובין הפעם הראשונה של ג´סטין וה"חברה" שלו, ותמצאו את ההבדלים. אני בכלל לא אוהב את הסטיגמה הזאת - אבל היא שם בסידרה שאתם כל כך מעריצים.

זורבבל

New member
מי מעריץ ?!?!

זו הסדרה היחידה שיש בכבלים. (ועכשיו אני הולך לחפש מקלט להסתתר בו
)

MARMELAD

New member
תסתתר, תסתתר.... ../images/Emo6.gif

אני בתור לא מעריץ של הסדרה דווקא חושב שמהפרקים שראיתיהיה גם וגם. גם סקס קופצני וחייתי וגם סקס רך ונעים. הבעייה היא שהיחס של הגיבורים לסקס הוא כאל משהו זול ו"חייתי" בצורה מסויימת... ובגלל זה גם נורא התעצבנתי כשראיתי את הפרק הראשון, למי שזוכר מפורום גאווה..

DJNYC

New member
זה הכל בראש...

הפרושים שאתה נותן לזה כ"שפנים חרמנים" מול "יפה, מנומס וכמעט רומנטי" הם רק בראש שלך... אחר יכול להגיד שהאחד הוא מלא תשוקה ומיניות, והאחר הוא משעמם. אין שום רע ב"חייתי ופראי" ואין שום רע ב"יפה ושקט", אל תהפוך אותם לשליליים. אגב, יש עוד סקס בין סטרייטים בסדרה והוא נורא ואיום.

למעלה