ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם../images/Emo29.gif

מבקשת את דעתכם, בני לוקח רטלין 10 מ"ג ורופא הילדים מבקש ועומד על כך שיעשו לו בדיקות דם לפני קבלת המרשם הקרוב אחרת לא ירשום לו מרשם לרטלין, (וכך זה חוזר על עצמו כבר יותר משנה, רק שהפעם הרופא החלטי ואפילו הכניס למחשב הערה שלא ירשם לו מרשם ללא תוצאות בדיקת דם) הבעיה: שלבני יש בעיה חמורה עם בדיקות דם היו מס' נסיונות שלנו להגיע לאחות ולנסות להוציא דם, והיו צעקות ופניקה נוראית עד כדי כך שהרופאים שישבו בחדרים סמוכים ביקשו שיהיה שקט. (ה"ילד" בן 12.5) הנאורולוג שלו אומר שלא חייבים להיות במעקב של בדיקות דם, כי הרטלין לא פוגע בכבד ו.... ומצד שני רופא הילדים שמנהל את מרפאת הילד אצלנו אומר שלא ינתן מרשם ללא הבדיקה!!! מה לעשות? אנחנו מסיימים בעוד שבוע את הכדורים ועומדים במצב לא נעים, בבקשה עצתכם,דעתכם.

בהחלט כן,אבל הניאורולוג שלנו נמצא

בירושלים בשערי צדק, ואנחנו גרים באזור השרון, והביקורת היא אחת ל6-8 חודשים. אבל עולה לי ראיון כרגע , אם אתקל שוב בסרבנות הרופא לא לתת את המרשם, אתקשר לרופא בירושלים ואבקש שישלח לי את המרשם.

zivadina

New member
בדיקות דם תקופתיות

אני מציעה לך לשאול את הרופא למה הוא מתעקש על בדיקות הדם. בנוסף, אני מציעה לך להפנות שאלה על בדיקות תקופתיות לד"ר עדי אדר ביום ו', ולציין שאת מתכוננת לתת את תשובתו לקריאה לרופא הילדים. אולי הוא משתמש בריטלין כאמצעי לחץ כדי שתעשו בדיקות תקופתיות שלא עשיתם מזמן?

הי זיוה, רעיון טוב, אם את יכולה

יכולה להעתיק את השאלה שלי ולהפנות אותה לד"ר עדי אדר, כי לא אהיה ליד מחשב ביום שישי , אודה לך, ולגבי לחץ של הרופא, לא בכלל לא כי אין לנו שום בעיה, או ביקור מלבד לקבל את המרשם . הערב השארנו הודעה טלפונית למזכירתו וביקשנו שיכין לנו מרשם ובבוקר נגיע לקחת, ובמידה ויש לרופא התנגדות לרשום שיתקשר אלינו, ובינתיים לא קיבלנו שום טלפון ממנו, מקוים שזה אומר, שהוא רשם את המרשם. בינתיים שבת שלום וסוף שבוע טוב לכולם.

גם ילד האמצע שלי, לא מסוגל לראות

מחט מתקרבת.. בדיקת דם היא סיוט הדורש 3-4 אנשים שיחזיקו אותו. הציעי לרופא שיעשה בעצמועם האחות את בדיקת הדם. 2 מצבים אפשריים- האחד, יצליח והרווחת בדיקה תקופתית לבנך. רק יועיל. השני, יתייאש לאחר מאבק ויירד ממך..

רעיון לא רע, אבל הרופא שלנו מקבל

בקליניקה הפרטית שלו כרופא עצמאי, ואין לו אחות שם, את הבדיקות עושים במרפאת האם. אתמול אני עצמי ניגשתי לבדיקות דם ואמרתי לבני בבוקר שאני בדרך לבדיקות, מיד סובב את הפנים תוך כדי שהוא אומר אוי די אל תספרי לי על זה......... זה הופך להיות בכל פעם יותר "נורא" ובשום אופן לא נראה לי ששוב יחזיקו אותו מס' אנשים כי מהטראומה הזו הוא סובל עד היום, לפני כ-4 שנים הוא התייבש ונתנו לו נוזלים דרך הוריד , כמובן שהוא התנגד , הרופא הזה בעצמו ובעלי ואחות החזיקו אותו בכח והוא צרך והשתולל ולא נתן שיחדירו לו את המחט, ובסופו של דבר לא קיבל אינפוזיה. אז אין סיכוי שנרשה שזה יקרה שוב. מה דעתכם?

חוץ מלהזכיר לרופא את המקרה הזה?

באמת שאלה קשה. אני בד"כ מכינה את הילד נפשית מספר ימים מראש לכך. מבשלת על אש קטנה... אפשר לנסות, אם לא יילך- לבקש מהאחות (בייאושה מהניסיון), שתכתוב בעצמה לרופא כי נעשו ניסיונות אך לשוא... שתבדוק לו לחץ דם,משקל,גובה, ותרשום לו שהילד נראה בריא ואולי זה יעזור... אם יקבל מכתב נואש מהאחות, מי יודע.. חוששת שכאן נגמרו לי הרעיונות

למעלה