ערב טוב לכולם

ברכת ברוכות הבאות שלוחה ../images/Emo24.gif

לרומי המקסימה. חובבת הסוסים
למכוערת להחריד שתוהה למה שמה אינו חוקי. תגידי, נראה לך שמכוערת להחריד יכול להיות חוקי???
בדיוק כמו שיפה להחריד זה לא חוקי.
ברוכה הבאה
ולמכורה לאהבה מכורונת מקסימונת אם להיות מכורים אז רק לאהבה. שמחה שאת איתנו.
הנה הבאתי לכן פרחים אומנם בוטנים זה מקובל אך הפרחים הם כה יפים על כן הבאתי כאן פרחיםםםםם

j u l i a n o

New member
ואני מה?..........

לכולכולכולם יש לך....ומה איתי? רק תראי מה קורה לגבר שאשה לא מתייחסת אליו!!! בכבוד רב מר. מקופח

אוייש, איך אפשר לפרוש בלי שאלון ???

נניח שמתרחשים 5 דברים בו זמנים אשר דורשים את התייחסותך כדי לפתור אותם: > 1.. הטלפון מצלצל > 2.. התינוק בוכה > 3.. מישהו מצלצל בדלת או בפעמון > 4.. יש לך כביסה נקייה תלויה בחוץ ומתחיל לרדת גשם > 5.. המים בכיור המטבח גולשים > באיזה סדר תפתור את הבעיות ? רשום את הסדר, אחר כך המשך ובדוק איך קיבלת את החלטותיך. (אך עשה זאת באמת, התוצאות מעניינות מאוד). אל תסתכל מטה עד שסיימת לבחור ........

ניתוח התשובות

מי שהציץ לפני שגיבש החלטה של סדר ההחלטות שלו נפגע
כל אחת מהנקודות הקודמות מסמלת משהו בחייך כל תשובה, משמעותה : > > 1.. טלפון - העבודה > 2.. תינוק - המשפחה > 3.. דלת - החברים > 4.. כביסה - כסף > 5.. מים - סקס הסדר בו בחרת הינו סדר העדיפויות של חייך. רוצים לגלות לנו איך סידרתם את התשובות???? לילה טוף! סופי!

חחחחחחחחחחח נו בטח

רצתי לסגור את המים קודם אלא מה?
אחר התינוק הטלפון הכביסה וכל הזמן צעקתי לכיוון הדלת ............ רגעעעעעעעעעעע

המממ... ואני...

באמת המחשבה הראשונה שלי הייתה לטפל במים אבל הלכתי לפתוח קודם כל את הדלת כי נראה לי שזו פעולה קצרה יותר, וחבל לדחות. מי ידע שמים זה סקס???
אחר כך התינוק, הוא דורש הרבה זמן כך שעדיף היה להיפטר מהמטלות הדחופות כדי שיהיה לי זמן בנחת. הטלפון- יצלצלו אחר כך. והכביסה בסוף טוב, יש לי מייבש כביסה, זה אומר משהו???

אשה...ראשית...../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

תודה על האיחולים ועל הפרחים. שנית אספר לך על ההחלטות שלי כמו כל הסרטנים המשפחה היא הראשונה בחיים רצתי הרמתי את התינוק הבוכה. וכמו כל אישה עניתי לטלפון בשניה שמא לא יצלצל בחזרה ואפסיד מחזר בפוטנציה. את הדלת פתחתי מיד עם התינוק ביד הטלפון אחוז בשניה כמובן עם האזניה שלא יברח השליח עם הפרחים ששלח לי האיש שכותב לי שירים מחזר בלי הפסקה מזריחה עד שקיעה. ואז נשארו המים הזורמים ואחריהם הכביסה על החבלים אני אומנם לא פולניה אבל מה לעשות זאת היתה הבחירה סקס בעדיפות אחרונה רק כשאני עייפה. שיהיה לכם לילה נפלא. מכורה לאהבה.

למעלה