ערב טוב לכולם

ענתי 10

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo24.gif

זהו, סיימתי את כל המטלות היומיות, ועכשיו יש לי חצי שעה זמן איכות לשבת על כוס קפה עם החברות
חוץ מהמון דברים משמחים ולא כ"כ שקרו לי היום יש משהו שאני מאוד רוצה לספר לכם - אני עובדת עם הרבה רופאים פנסיונרים, שממוצע גילם בערך 75. ישבתי היום בועדה רפואית, ואחד הרופאים הוציא שקית אוכל שהכינה לו אישתו - סנדוויץ', וכמה פירות. הכל היה ארוז כ"כ יפה, מכל הלב, והייתה בפנים מפית, עליה כתוב בכתב ידה: "באהבה", עם לב קטן ליד. הוא ראה שאני נועצת מבט, ואמר לי בגאווה מלאה באהבה: "וזה אחרי 53 שנות נישואין". עיניים שלי התמלאו דמעות... אני מאחלת שלכל אחת מאיתנו תהיה זוגיות כזאת, כמו שיש להם

polegra

New member
../images/Emo99.gif אני רוצה גם....

זו נשמעת זוגיות כל כך טובה ונפלאה האמת שהחזק כשהוא מכין לי אוכל..פעם ב....כי לרוב אני מכינה לבד תמיד מוסיך לי מכתב או פתק עם כמה מילות אהבה...ואת כולם אני שומרת במשרד עם נעץ על לוח שעם... מי ייתן וגם עוד 30 שנה הוא יהיה כזה מתכון לזוגיות זה התשומת לב וכל הדברים הקטנים שיחד נאספים לאכפתיות גדולה מאוד טלי

גם הבוס שלי

בן 73 משהו כזה כל יום בא עם שקית שאישתו מכינה לא היא חותכת לו את הירקות יפה יפה עם מפית ממש פינוק. והוא כל יום לפני שיוצא מהעבודה מתקשר ושואל אם היא צריכה משהו. הם טסים כל שנה ליעד אחר בחו"ל ממש לקנא באהבה ובפירגון שכאלה. מה שהיה פעם האהבה הכבוד הפירגון לא יחזור לעולם. אנחנו נשים דעתניות כאלה והם שטלתנים ואין מה לעשות דור אחר לגמרי.

אפשר לא להסכים? ../images/Emo13.gif

אני חושבת שאהבה כבוד ופרגון יש גם לנשים דעתניות. למשל אני. אני מאוד מאוד דעתנית. ואני מאוד אוהבת לפנק ולהשקיע. אני גם לא חושבת שאנשים פעם אהבו יותר או הסתדרו יותר. אני חושבת שפעם היו מסתירים יותר "העיקר כבוד המשפחה".

נכון צודקת מאוד

פשוט אני חושבת שאשה שלא עובדת יש לה זמן להכין לבעלה סנדוויצים ירוקות פירות וכו'... וכשהוא מגיע לעבודה יש לו ארוחה חמה על השולחן בדרך כלל.

בזה אנחנו מסכימות ../images/Emo45.gif

אבל גם אם אנחנו מבשלות פחות, אנחנו מראות אהבה ופרגון בדברים אחרים. נכון?

saritoosh22

New member
אישה שלא עובדת?

יש דבר כזה? אני לא עובדת מחוץ לבית. ולא יודעת מה עדיף. לעבוד מחוץ לבית ולהביא עוזרת שתנקה במקומי ומטפלת שתטפל לי בילד או לעשות הכל בעצמי, בחיים לא האמנתי שזה כ"כ קשה לא לעבוד מחוץ לבית. גם אני מכינה לבעלי תיק לעבודה, עם סנדויץ ופרי ועוגיות שאני אפיתי ובתרמוס אני מכינה לו קפה קר. תמיד הכנתי לו, גם כשעבדתי מחוץ לבית וגם היום שאני אמא בבית. זה עניין של רצון לתת תשומת לב. זה כמו שכל יום אני עושה מסג' לבעל שלי, חורף קיץ סתיו ואביב, חולה או בריאה, כל יום אני משקיעה בו רבע שעה ויהי מה! גם כשאני מרוטה ועייפה. אם ממש רוצים, מוצאים את האנרגיות לתת וכשנותנים תמיד מקבלים בחזרה.

g u r a

New member
כל הכבוד לך...

(על הפינוק לבעל.)תגידי את אמיתית? גם אני לא עובדת בחוץ..אבל עם 3 ילדים בבית אני עובדת יותר קשה בבית. אז מה עדיף? לא מצאתי את התשובה עדיין. כי גם כשאצא לעבוד בחוץ, אעשה את כל מה שצריך בבית!

Tully Is Here

New member
../images/Emo6.gif

גם אני תמיד אומרת לג'ינג'י שלי אין את הפריוילגיה להגיד, נמאס לי, סוגרים את המשרד ונחזור מחר... גם אני שולחת אותו כל יום למשרד עם קערת סלט כמו שהוא אוהב. וכל ערב ארוחת ערב חמה. ובין לבין כמובן הבית והילדה. תאמיני לי, אין לי מושג מאיפה אנחנו מוצאות אנרגיות.

את יודעת מה אומר הגינגי שלי?

שבזכות הסקס הטוב זה נותן לי אנרגיות וכוחות וכל ערב שאני לא יעש איתו סקס למחרת אני אהיה חסרת אנרגיות בכלל..... באדי

ממש מרגש

הלוואי על כולנו. כשא' למד ואני עבדתי הוא היה מכין לי סנדויץ וסלט יפה יפה, על הסנדויץ תמיד לב או סתם אוהב..

lili81

New member
זיקנה...

אתם יודעים מה אני הכי אוהבת לראות.... אנשים בגיל פנסיה יוצאים מבלים מתלבשים או סתם יושבים ביחד לדבר מחוץ לארבע קירות של הבית... אצלינו בקניון יש 4 נשים כאלה בסביהות גיל השמונים לחייהן... כל יום מסורקות לבושות עם אודם אדום משחקות קלפים.. ואני מתה אליהן ממש נהנת לראות אותן...

maybesure

New member
מרגש!

גם אני בבילויים תמיד מחפשת את הזוגות בגילאים המתקדמים, ומסתכלת על התיחסות שלהם זה לזה. פעם זכיתי בחמישה כרטיסים לחי-כף. נזקקנו רק לשלשה, ולא ידעתי מה לעשות בעודפים..החלטתי שנגיע לקופה של החי-כף ואז נחליט. עמדנו מחוץ לגן החיות כרבע שעה. בין האנשים שהגיעו היו שני זוגות מבוגרים (בלי קשר ביניהם). הזוג הראשון-הגבר התנהג די בגסות לאשתו. יאללה יאללה, איפה הארנק?? עוד לא הוצאת מהתיק?" מיד פסלתי אותם. הזוג השני היה מלווה בנכד, והבעל קודם שאל את האשה אם היא רוצה לשבת כמה דקות לפני שמטיילים בפנים, ואם לקנות לה שתיה, וגם שאל את הנכד. בלי לחשוב פעמיים ניגשתי אליהם ונתתי להם את שני הכרטיסים. ויום אחד נסעתי עם אמא שלי והילדים לקסטרא, ובבית קפה ראינו קבוצה של 5 נשים מבוגרות שבאו לחגוג יומהולדת לאחת מהן, וכל רגע מישהי שלפה מתנה, והיו להם צחקוקים כאלו, והן נראו מאושרות! ואמרתי לאמא שלי שלי בטח לעולם לא יהיו חברות כאלו, ואני מקנאה בהן על הידידות הזו.

למעלה