ערב טוב לכולם

ענתי 10

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo24.gif

צר לי שאין לי זמן לשום דבר. אני נכנסת מידי פעם לפורום רק בשביל לקרוא ולהתעדכן על מה קורה כאן ברפרוף, ורצה למשימה הבאה. ועל הדרך יש לי שאלה - מישהו מכיר תרופת סבתא נגד צרידות? אני צריכה לשיר ביום רביעי ומרוב אימונים אני מרגישה שהקול שלי הולך להיהרס ונורא חבל. אני שותה חלב עם דבש, מנסה לא לדבר הרבה, אבל מרגישה כבר טוב טוב את הגרון. מישהו מכיר??? נורא נורא חשוב לי!! ובבקשה, תחזיקו לי אצבעות ביום רביעי חזק חזק חזק

Nataly A

New member
דווקא דבש זה רעיון רע

(תאמיני למישהי שלמדה פיתוח קול כמה שנים). כל דבר מתוק זה רע. סוכר מתיישב על מיתרי הקול (מעבר לכך שיוצר ליחה). אפילו תה עם סוכר לא מומלץ. המנצחת שלי הרשתה לי לשתות רק תה ללא סוכר לפני קונצרטים. יש איזה טבלית שפעם לקחתי שעושה נפלאות (משהו טבעי), העניין הוא שאני לא מצליחה להזכר איך קוראים לה. אולי תתקשרי לבית מרקחת טבעי ותשאלי?

ענתי 10

New member
נטלי ../images/Emo24.gif תודה

אני מאוד אודה לך אם תזכרי בשם הטבליות, אבל בנתיים מחר אלך לבית מרקחת לשאול, רק אני מאוד פוחדת שהם יתנו לי משהו שלא טוב. אני גם למדתי פיתוח קול תקופה, ושרתי במקהלה 13 שנים, אבל זה היה מזמן ואני לא זוכרת שום הוראות מפורשות של מה לשתות/לאכול או לא לפני "רגע האמת". מאוד אודה לך אם תתני לי כמה טיפים!

Nataly A

New member
מה שאני זוכרת (עבר קצת זמן מאז)

זה להשאיר את הגרון חם (להסתובב עם צעיף). אסור ללחוש או לצעוק (לחישות יותר גרועות מצעקות מבחינת המאמץ שזה שם על שרירי הקול). כמו שאמרתי, להמנע מכל דבר שיש בו סוכר. רצוי לתת מנוחה לקול לפני החימום (משמע לשתוק קצת
) והכי הכי הכי חשוב בעולם: חימום מ-ל-א (אני משערת שאת יודעת מה משמעותו של חימום מלא). שברתי את הראש כל הלילה אתמול בנושא הזה, אבל אני לא מצליחה להזכר. אני מאמינה שבבית מרקחת טבעי טוב ידעו לומר לך (רק לא בית מרקחת רגיל, כי הם ידחפו לך קלגרון או שטות אחרת בסגנון). המון המון בהצלחה!!

ענתי 10

New member
היי נטלי! תודה רבה!! ../images/Emo24.gif

אני מקווה שאני זוכרת את תרגילי החימום. ברור שאני עושה אותם, אבל מן הסתם אני לא זוכרת את כולם (בכל זאת עברו הרבה שנים מאז ששרתי בצורה מסודרת). ועוד שאלה - כמה זמן ביום מומלץ להתאמן?

Miss פטל

New member
איפה תשירי?

ולכבוד מה?
אם אני זוכרת נכון אמרו לי שלשתות ביצים לא מבושלות עושות קול חלק וטוב יותר. אבל זה לא בריא אז עדיף שלא...

ענתי 10

New member
אגלה לכם סוד ../images/Emo9.gif

אבל תמורת זה תחזיקו לי אצבעות עוד יותר חזק
אני הולכת לאודישנים של "כוכב נולד 3"

Miss פטל

New member
וואו! מחזיקה לך אצבעות!!!

שיהיה לך המון בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה בחורה מוכשרת.....

גם עובדת גם לומדת גם פותחת בקלפים גם שרה תגידי - את גם ........ חחחחחחחחחחחח

ענתי 10

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif אני כ"כ כ"כ כ"כ רוצה

לעבור את האודישן!! אני מזמן חלמתי ללכת לתוכנית הזאת (עוד בפעם הראשונה שלה), אבל לא היה לי מספיק בטחון עצמי עד ש.... בעלי התקשר ורשם אותי

ענתי 10

New member
הלוואי שאני אגיע לשלב בו תוכלו

להצביע לי
בשביל זה צריך לעבור 2 אודישנים. הראשון כאמור הוא ביום ד' הקרוב. אז תחזיקו לי אצבעות חזק חזק

ענתי 10

New member
../images/Emo6.gif אין לי בעיה שיהיו לי מעריצים

כבר עכשיו, בלי שום קשר לכוכב נולד

lili81

New member
יישש זמרתתת לה לה לה../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

וואוו.. יש לנו כאן סליברטאית.. איזה מגניב
שיהיה המון בהצלחה...

ענתי היא ה../images/Emo41.gifת שלנו ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אני כבר מדמיינת את עצמי שולחת SMSים בטירוף ברגעים הנכונים
ומה אומרים הקלפים על סיכויי ההצלחה שלך?

ענתי 10

New member
היי קאסיופאה ../images/Emo24.gif

הקלפים דווקא מעודדים
אבל אני בלחץ נוראי. אני חושבת לעצמי - יבואו לשם עשרות אלפי אנשים. אנשים שלומדים פיתוח קול, היו בלהקות צבאיות וכו'. מה לי ולזה? אומנם כן יש לי קול טוב, וכן למדתי פיתוח קול, וכן שרתי במקהלה 13 שנים.... לפחות אם הייתי יודעת מה הקריטריונים שלהם... קיצר, תחזיקו לי אצבעות חזק חזק ביום רביעי בבוקר... וזאת רק ההתחלה... (אני מקווה
)

למעלה