ערב טוב לכולם

ניקולי

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo24.gif

אני לא יודעת אם שמתם
אבל אני כן שמתי
בימים האחרונים הפורום שלנו שהיה פורום תוסס מלהיב ונעים הפך בימים האחרונים להיות נוקשה חסר טעם ואף מדכא. ישנם הרבה סיבות לכך כגון : יחסים בין בני אנשים, אנשים חדשים שנכנסו לכאן וקצת שיבשו לנו את הסדר היום יומי, ומלבד זאת הצרות של כל אחד ואחת מאיתנו במשך החיים השיגרתיים. קורה לי הרבה פעמים שאין לי מה לעשות כאןאני לא ממש מוצאת את עצמי מאבדת שורות ולא יכולה להגיב לאחרים כי אני לא יודעת על מה הם מדברים. בימים האחרונים כפי שכולכם יודעים אני לא עובדת לכן אני יכולה להכנס בבקרים וגם בערבים ולנווט את עצמי. יש כאן אנשים שמאוד קרובים ללבי ואני מאוד אוהבת, הרבה גם מהחברים שלי פרשו ואינם איתנו כאן וחבל. מקווה אני שימים אלו יעברו ויחלפו להם ושהכל יחזור על מקומו בשלום אני אוהבת את הפורום הזה ואני אוהב את רוב האנשים שנכנסים לכאן. הרבה פעמים כמו רובכם שקלתי לעזוב היתה לי תקופה דיי ארוכה שלא הייתי נכנסת כמו שצריך ונמאס לי להכנס ושיעמם אותי אבל.. בכל זאת דבקתי בלחזור כי זה כמו בית שני שלי אוהבת את כולכם ומקווה לימים טובים יותר שלכם באהבה ענקית ניקול*

Crossface

New member
ניקולי

לא אמרתי שזה לא נכון פשוט אמרתי שזה בטח מאכזב מה שהצחיק אותי (קצת) זה שזה פורום אכזבות

מיקי 35

New member
ניקולי...

אני מבין ללבך... גם לי יש את התחושה הזאת... כבר לא כיף כמו שהיה להיכנס לכאן... והסיבות לכך רבות ומרובות... כולי תקווה כי הפורום הזה ישוב להיות כיפי כפי שהיה קודם...

snowe

New member
פורום אכזבות../images/Emo23.gifלניקולי המדוכדכת

לעיתים כשאנשים משמיעים אכזבות זו מילה טעטנה בהרבה רגשות ולכן אין פלא שלעיתים המילים מדכאות כשאנשים כואבים אומרים דברים ברגעי פרידות כשאומרים דברים שהלב נקרע שכל אחד ואחד רוצה שכולנו נדע מה קרה? מה מרגיש. מה לעשות? נכון שישנם לעיתים גם "חברים" חדשים אבל זה מראה שהפורום פעיל ותמים זה מראה שלאנשים יש תחושה של ביטחון לספר לחברים על הבעיות גם אם הן קשות אני חושבת שזו נקודת זינוק ויתרון לפורום שנותן חיזוק ויהווה מקום עידוד ולא ישמש רק ככרטיס ביקור ! אז נכון שלפעמים נכתבים אולי דברים תלושים שלחלקנו אולי לא תמיד ברורים אבל אולי האדם שכתב והעלה את הבעייה אפילו מעצם "האיורור",,, הקל על עצמו והבעייה התגמדה? ואולי אפילו אדם אחד הגיב ווהתעניין? ואולי פתאום כל הפורום יתחיל להתערבב? אז ראו כמה דברים חיוביים מצאתי ואיך ניתן לראות באופטימיות את העניין וכדאי לחפש את האור ולא את החושך והצל כל הזמן!!!

Crossface

New member
אני חושב

שמה שקורה פה שהפורום הופך לפורם חבר´ה שאני באתי לכאן, אנשים היו באים וכותבים על האכזבה שלהם וכולם היו מגיבים היום זה לא קורה, היום זה, יש את החבר´ה וזהו, אנחנו פה לעשות צחוקים, השם של הפורום הוא אכזבות צפוי שמה שיהיה כאן זה לא דברים הכי שמחים בעולם.

@@

New member
וכמה שאת צודקת

היי מתוקה שלי (לא, אני לא בעבודה, פשוט "נפלתי" על המחשב של הבן של החברה שלי). אז איפה ??? איפה הימים האלה??? את באמת צודקת, לכל מכאוב, אכזבה, או סתם שאה הייתה לנו את התשובה / העזרה והתמיכה או סתם מילה טובה. ואילו....היום??? היום זה כבר לא זה, היום הפורום הפך להיות משהו אחר, משהו שונה לגמרי "מפורום אכזבות" אבל...אין לאבד תקווה.. אני מקווה שיהיה טוב.
שלכם ריקי

angel151

New member
../images/Emo24.gifקבלי חיבוק ניקולי..

אני חושבת שאת צודקת בהחלט. אם אני מפריעה למישהוא אני יכולה בהחלט לצאת וללכת למקום אחר!!! אומר לך ולכולם את תחושתי בכל אופן: יש כאן מאין מסגרת של אנשים שמדברים אחד עם השני כאילו הם בצאט.. ולא מגיבים לאחרים כלל.. לא יוצאים מהמסגרת שלהם כך שזה נהפך למקום כביכול פורום לכמה אנשים בלבד כמו למשל אני כותבת ואף אחד לא עונה לי האם זה בגלל שאני לא מספיק אחת מהחבר´ה? או אולי לא מכירים אותי בגלל שלא הייתי במפגש אצלכם.. אני הרבה פעמים מנסה להשתלב כפורום ובאמת להעשיר את הפורום אך אני מרגישה שיש כאלה שלא מעונינים כלל לשוחח איתי. יהיה טוב צריך לחשוב מה עושים .. אני למשל היום ממש הרגשתי שדחוקים אותי הצידה..וחבל. זהוא . מתוקה את תמצאי עבודה לאט לאט סבלנות.. אני אתמול חגגתי יחד עם חברתי טיאה יום הולדת הלכנו לפאב בשנקין היה כייף אבל לאחר מיכן עמדנו בגשם בממתינה לאוטובוס... אבל היה שווה .. בנוסף היה לי יום כייף יום של אושר אתמול.. מקווה להגיע להחלטות..

ניקולי

New member
בוקר טוב לכם ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

קראתי את כל מה שכתבתם את כל תגובתכם נכתבו דברים יפיפיים.. וכמו שנאמרו הדברים באחת מין התגובות אחרי שמוציאים את תחושת הבטן הזאת זה פתאום מתגמד אלו הדברים בהחלט נכונים. מצטערת אם מישהו הרגיש שהמילים נוגעות אליו פשוט הייתי חייבת להוציא את המועקה אילו הייתם כאן כשהפורום הזה היה בשיא פעולתו הייתם מבינים את כוונותיי וחלילה אניני אומרת שחדשים לא יתקלו בברכה להפך אני חושבת שבגלל שהפורום הזה (היה) תוסס כל כך.. כל חבר וחברה נתקבלו כאן ב
ואהבה
.. ולך אנג´ל יקרה תפסיקי לחשוב כל הזמן שמדובר עלייך אף אחד לא זכיר את שמך והדברים שנאמרו כאן היו באופן כללי ביותר..תפסיקי לחשוב שכל שיר שנכתב נכתב בשבילך או דברים שנאמרים כאן נאמרים בגללך כבר אמרתי בעבר "על ראש הגנב בוער הכובע" ואני אסביר לך אם לא הבנת כשמורה בכיתה שואלת מי שבר את הכיסא ולפתע זה שעשה מנסה לחפות על עצמו והוא אומר...אבל הכסא היה חצי שבור..." הוא כבר מסגיר את עצמו.. אז אנג´ל חמודה אין לי ולא היתה לי שום כוונה אלייך שוב דיברתי באןפן כללי על הפורום. מלבד זאת שהיה לכולם בוקר נפלא אוהבת אבל באמת אוהבת אותכם ניקול*

ניקולי

New member
וזה לאביחי במיוחד ...

אביחי כשהגעת לכאן הגעת בזמן שהפורום כבר היה בנחיתה קלה .. כבר אז.. קצת לפני הרגשתי שהפורום מתפורר זה לא שייך לזהשאנשים מדברים כאן כמו בצ´ט כי יש לנו מערכת יחסים ידידותית גם מחוצה לה ואפילו משפחתית. וכמו במציאות כשנולד אח חדש או קרוב משפחה חדש גם כאן בצ´ט "נולדים" חברים חדשים והם מתקבלים באהבה וברצון עז לעזור לאותו אחד שמגיע לכאן. לי בכל אופן אין בעיה כי אני מקבלת ל
י כל אחת ואחד יש לי אוזן קשבת בכל מצב אם זה כאן ואם זה ב
. לפעמים הצרות של אחרים או אכזבות של אחרים מגמדים לי את הבעיות האישיות שלי טוב לי כאן וכמו שאמרתי זה כמו בית שני שלי.. הפורום הזה נקרא פורום אכזבות ולא סתם הוא נקרא כך זאת עובדה בכל יום יש לנו אכזבה חדשה, יחד עם זאת קורה שיש דיכדוך שגורם להתרחק טיפ טיפה, וזה קורה גם במשפחה הכי טובה. אני מקווה שבאמת הפורום הזה ימשיך וימשיך...ואנחנו נמשיך לאהוב לפרגן ולעזור אחד לשני. בלי עלבונות וכעס כי אחרת מה שווה כל העזרה?

ניקולי

New member
בת הים....

את יודעת כשאומרים בת הים מתכוונים לזה.. בת הים היא כ"כ יפה וכ"כ עדינה וכ"כ מקסימה..אני לא מכירה אותך אבל... בפה מלא אני אומרת את פשוט מקסימה.. וכן... אני אוהבת אותך

בת ה י ם

New member
../images/Emo9.gif זה למה שהסמקתי....

השאלה נכתבה בתמימות (אבל חייכתי מהתשובה) בעקבות הרגשתך..... ואכן לכולנו יש ימים עם עליות וירידות (שש סוטים לא כאלו
) גם אני נכנסתי לכאן בעקבות אכזבה מסויימת וסביר להניח שכל אחד וסיבותיו הוא.. חברים חדשים אינם מעכירים את האוירה (טוב נווו לא כולם.....חחחח) אבל אני בטוחה שאת בדרכך המיוחדת תמשיכי להיות ולהשרות מעוצמות הטוב שבך. מואה ע נ ק י ת.

למעלה