יש לי מישהו\מישהי זו בת היא השתתפה מעונה 1 וגם בעונה 4 לא יודעת עם ב5 ו6 ואם לא תגעו אני אתן רמז
מ מיוני New member 30/10/02 #21 יש לי מישהו\מישהי זו בת היא השתתפה מעונה 1 וגם בעונה 4 לא יודעת עם ב5 ו6 ואם לא תגעו אני אתן רמז
מ מיוני New member 30/10/02 #25 פעם היה שחור מפולגן בעונה הראשונה עכשיו הוא נו אבל רק לה יש תצבע הזה לא יכולה להגיד שיש לה אודם סגול
T THEchosen1 New member 30/10/02 #26 זו לא אחת מהגדולות.. שללתי את - אמבר , סלין , טרודי , זאנדרה , טאי-סאן ואבוני אז זו או קלואי או פטסי , לקלואי הייתה ג´יפה בעונה 1 אז אני מנחשת שזו היא ( יואו כמה חפירות , פשוט הייתי רושמת קלואי )
זו לא אחת מהגדולות.. שללתי את - אמבר , סלין , טרודי , זאנדרה , טאי-סאן ואבוני אז זו או קלואי או פטסי , לקלואי הייתה ג´יפה בעונה 1 אז אני מנחשת שזו היא ( יואו כמה חפירות , פשוט הייתי רושמת קלואי )
T THEchosen1 New member 30/10/02 #34 זוט הופיע גם בעונה 3 .. אבל חשבתי שהתכוונת כאילו , זוט , אמיתי לא אשליה... טוב אז רגע....אממ...*חושבת* זו יכולה להיות זאנרדה... אבל אמרת שזה בן נכון?
זוט הופיע גם בעונה 3 .. אבל חשבתי שהתכוונת כאילו , זוט , אמיתי לא אשליה... טוב אז רגע....אממ...*חושבת* זו יכולה להיות זאנרדה... אבל אמרת שזה בן נכון?
T THEchosen1 New member 30/10/02 #36 אוקיי אז.. קודם ניחוש - גלן ? , אם לא אז - הוא היה מול ראט קבוע? או סתם מישהו שהיה בכמה פרקים ?
ס סמייילי New member 30/10/02 #39 ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gifכל הכבוד!! אכן זה היה סאשה המאמי!!