ערב טוב לכולם

meytula

New member
ערב טוב לכולם../images/Emo24.gif

איזה יום סיטו עבר עליי בעלי קבלן בניה ונפל היום מפיגום בעבודה,מזל שזה נגמר רק בגבס.כל הערב התרוצצנו בבית חולים
עכשיו אפשר להירגע ולנוח...

דקל69

New member
מיטלי מתוקה, קודם כל שירגיש טוב ורפואה שלמה

ומהירה אמן. חחח, זה אומר שעכשיו הוא יישב איתך בבית קצת יותר?
מה שלום דניאל המתוקה? ומה שלומך? שבת כבר לעבודה או שאת עדיין מתבשמת בקטנטונת כל שעות היממה? מקווה שנשבר לא רציני ויתרפא המהרה, באיזה אזור הוא נחבל? תקחי בחשבון שבלילות הקרובים לא תשני לא רק בגלל המתוקונת, לא נעים בכלל אבל נפילה מפיגום יכול היה לגרום לתוצאה חמורה מזאת ו"מזל" שזה נגמר רק בזה. שירגיש טוב ויהיה בריא בהקדם.

meytula

New member
דקל../images/Emo24.gif

לאן נעלמת לנו??היית חסרה
בחלומות חחחחחחח בעלי לא ישב בבית גם אם יצרך ללכת חשוב כולו בגבס
הוא אחראי וממש פדנט בעבודה שלו ואם הוא לא מפקח על הכל הוא מרגיש שהוא מחפר. מצד אחד הוא גם לא יכול כי הוא אחראי על כל העבודה ועם כמה שהוא סומך על העובדים שלו זה עדיין לא כמו להיות בשטח בעצמך יתר על כך,הוא גם ארכיטקט אז בכלל אין לו אפשרות לקחת חופשה ולשבת בבית. יש לו שבר ביד ,היד שלו מגובסת ולא יוכל לנהוג אז בנתיים או שיקח נהג או שאחד העובדים יקח אותו ויחזיר אותו כל ערב העיקר שיצא מזה בשלום,כשאחד העובדים התקשר לבשר לי שנפל מפיגום כמעט התעלפתי מהפחד,הוא גם תיאר לי את זה בצורה לא הכי מרגיעה
דניאלי מתוקה מתמיד,אין הילדה הזאת קסם,בכלל לא עושה בעיות,למזלי גם אין לה תופעות חמורות של גזים והיא מאוד מאורגנת מבחינת שינה
יש לה את השעות שלה ולא מעניין אותה איפה היא היא נרדמת,גם אם יש רעש והמולה סביבה. אני חוזרת יום ראשון בעזרת השם,מצד אחד ממש חולמת כבר לצאת מהבית כי כמעט חודשיים לפני הלידה הייתי בשמירת הריון ולכן קצרתי את החופשת לידה לחודש ימים בלבד,כי אני מרגישה חנוקה בבית ובלי מעש. בנתיים משאירה את דניאלי עם חמותי ואימא שלי עד שנמצא לה מטפלת שלא רק תשמור עליה,משהי עם כישורים שגם תפתח את המח שלה תודה רבה מתוקה
תכנסי יותר לפורום מה שלומך?איך השיגרה?

דקל69

New member
איזה כיף לך שדניאלי כזאת מקסימה וקשובה

אלייך, ממש תנוקת בהזמנה
עוד תראי כמה היאתחסר לך שתצאי לעבודה למרות השקיקה שלך לחזור להיות חיונית בעבודה ולמלא את יומך מעבר למטפלת (לא מנסיון אבל אני חושבת כך). מקווה שחמותך ואמך מבלות איתה כבר מעכשיו זמן רב בכדי שלא תרגיש בחוסרך בצורה משמעותית והקול, הריח והמראה לא יהיו זרים לה לגמרי. בכל מקרה לפי הקשר שאת מתארת עם חמתך אני בטוחה שהיא הולכת לקבל סופר מטפלת, הרבה יחס אהבה והשקעה (בכל מקרה עדיף על הבייביסטר רגע R3 ותנאיו המגבילים והקמצניים משהו, לא שאני מתלכלכת
). מקווה שבעלך ירגיש טוב ויתחזק במהרה, בכל אופן אל תתפלאי אם תראי אותו הרבה יותר בבית בתקופה הקרובה, לפחות בימים הראשונים זה לא נעים או קל, אבל באמת יחסית למצב הנזק קל. אין כמו תקופת החגים, יציאה מהשגרה, חופש, פגישה עם קרובים, חייםםםםםםםםםםם מלבד העובדה שאוטומטית אני מעלה מעט במשקל והחגים הרציניים עוד לא התחילו, אני פשוט בולסת מה שלא כ"כ קורה בימים רגילים, אבל אלה "צרות" קטנות, העיקר שיש זמן לנשום, אין לימודים (לפחות חודש) ובעיקר יש זמן פנוי והתעסקות בדברים מהנים. באותה הזדמנות, שתהיה חתימה טובה ושנה קסומה לך, לבעל ולקטנטונת ולכל המשפוחה
שנה וימים טבולים בדבש

meytula

New member
../images/Emo6.gif

r3 הבטיח לי שעה וחצי חינם ומאז לא נשמע קולו...
אני יודעת,אני אוכלת על זה סרטים כבר מעכשיו,שהיא תקשר לחמותי או לאימא שלי יותר מאשר אלי,בגלל זה אני מתחילה את המשרה לא במלואה וגם אעבוד הרבה מהבית במצבים שזה יתאפשר לי.אני אמות מגעגועים.כל הכבוד על הזיכרון,,שאפו!!אכן חמותי מאוד מעורבת ,עוזרת לי המון ודניאלי בטוח כבר התרגלה אליה בצורה מסויימת כנ''ל גם אימא שלי,פשוט אימא שלי בעבודה וחמותי כבר בפנסיה אז היא יותר אצלי ויותר עם הילדה ואני מקווה שהיום הראשון יהיה קל גם לי ובעיקר לדניאלי אני מקווה שזה יגרום לו להיות יותר בבית,אפילו הצעתי לו לנצל את השבר ולטוס לנוח קצת בחול... מה את לומדת אם אפשר לדעת? תאכלס אין על תקופת החגים,תקשיבי זאת תופעה החגים האלה אני לא אדם שאוכל הרבה לרב,אבל בחגים בדיוק כמוך..אוכלת מכל המטעמים וגם מקנחת בקינוח מתוק ..אפילו שניים
(אבל בנינו) יש עוד את פסח לפנינו,מזל שיש את כיפור באמצע,לתת לקיבה מנוחה
תודה רבה,גם לך ולבני מישפחתך מאחלת לך שנה נהדרת וגמר חתימה טובה

ערב טוב מיטולה ../images/Emo24.gif

ברוך ה' שנגמר בגבס!! יהיה בסדר... מה שלום הפורום? אני רואה שהוא מתפקד יופי, יותר מאשר כשהתוכנית היתה באויר

meytula

New member
מעניין למה../images/Emo6.gif

ערב טוב יקרתי
הפורום מתנהל די טוב ושקט ובעיקר שפוי מהסיבה הפשוטה שמעריצי הפיקניז נעלמו להם תודה לאל
או אולי נחסמו להם שזה כבר תודה ללליב
אני האמת פחות בפורום כי גיליתי דבר חדש כזה שנקרא חיים ועדיין לא מעקלת שהייתי שקועה בתוכנית הזאת,פוסט טראומה

דקל69

New member
דוקא רוב אוהדי קרן היו נחמדים, מגיבים בצורה

נעימה וקריאה (והדגש על רוב). הפורום נעים בעיקר כי אין על מה לריב ואין המצאות או שקרים לגביי מה שמתרחש בוילה אז ניתן סתם לקשקש כמו עכשיו. די ותני לעצמך הקלות - היית שקועה בתוכנית מכיון שהיה לך הרבה זמן פנוי, לא בזבזת את זמנך לריק - כי היי היה לך אותנו בציפיה ללידה, תודי שהיה כייף (רוב הזמן). ועדיין יש ויהיו חיים, זוהי רק אתנחתא בזמן הפנוי והחופשי בין לבין, מה שכן ההתמכרות לתוכנית הזאת הספציפית הפתיעה רבים כי היא באמת היתה מקולקלת מיסודה (בגלל המפיקים) והיתה רמה מאוד נמוכה של צפיה והתעניינות בה. בכלל הריאליטי הולך לכיוון יותר ויותר טראשי ורדוד, קשה לי להאמין שיהיה קל למצוא איכות בתוכניות הבאות, הרבה יותר קל למכור משהו ברמה קלה לעיכול לכל נפש מאשר להתעמק ולנבור ולחפש איכיות נדירות.

meytula

New member
לא מסכימה

רב המעריצים של קרן הגיבו בצורה מאוד דוחה ולא נעימה לקריאה.ואני שמה דגש על רב. אולי מעטים מהם שאני יכולה למנות על יד אחת הגיבו בצורה ראותה ושפויה. אם מתצאי לי יותר מחמישה מעריצים של קרן שהגיבו בצורה שפויה אני אוריד את הכובע בפנייך כן נכון,תאכלס די הרבה ראו את התוכנית הזאת,אומנם היא לא זכתה להצלחה כמו האח הגדול אבל גם לה יש את הקהל שלה והקיץ,הזמן הפנוי,החופשות וכו גרמו לנו להתמכר לבולשיט הזה ואולי קיווינו שבאמת זאת תהייה תוכנית רומנטית ולא מושחתת כפי שהיא יצאה באמת.

דקל69

New member
חחח- אני דוקא מתמקדת במשפט שכתבת:

"אם מתצאי לי יותר מחמישה מעריצים של קרן שהגיבו בצורה שפויה אני אוריד את הכובע בפנייך" ואני אומרת בכלל תמצאי לי 5 אוהדים של קרן שכתבו פה במהלך העונה, יכולתי להשבע שהיו רק 3 כאלה, אומנם בסוף העונה הופיעו מלא ניקים חדשים בעיקר כחלק ממערך יחצני שלה אבל במהלך העונה ובעיקר בתקפופת נראש/ונות והאמצע (עד כניסתו של גב) בקושי היו לה אוהדים, שהרי כולנו חזינו בהתנהגות "המופתית", החברית, הישרה והטובה שלה ולא היה מה לאהוד או לשבח, גם האוהדים היו נעלמים לאותם פרקים של קרן מרכלת, מסכסכת, מעליבה, עושה ליהום וכאלה וצצו רק כשקרן נחמדה (בעיקר בפני הבנים) לכתוב ,קרן המלכה" ,קרן המהממת" וכאלה מבלי לתת סימוכין להוד רוממותה, רוב האהדה והמעריצים הגיעו מכניסת גב ובזמן התהוות "הרומן, המלכותי "והאמיתי" שלהם. התוכנית היתה דלת רייטינג, דלת הצבעות (רוב ההצבעות של אוהדים היו באתר וואלה ובעיקר תוכנות), ובעיקר לא היה דיבור עליה בתעשיה ובמדיה, ואם כם בצורה שלילית ומכפישה, וברור שתמיד יהיו צופים (אפילו פסוקו של יום זוכה לרייטינג של 0.000000000001 אומנם במינוס אבל עדיין), זו היתה אמורה להיות תוכנית הדגל של ערוץ 10 לקיץ והיא כשלה ובגדול, כמות זעומה של 300.000 צופים בגמר זה כשלון, כמובן שאין מה לראות אז צופים גם בתוכנית כזאת שהיתה אמורה להיות מלאה ביצרים תככים, התאהבויות, הורמונים וכ'ו - אבל בסוף קיבלנו גמר של קרן וגב שרים עופר לוי בהדרו.

meytula

New member
זה משהו אחר../images/Emo45.gif

למשל שהגעתי לפורום היו פה בדיוק שתי מעריצות של קרן ורק לקראת הגמר צצה החמולה התקשורתית שלה בדיוק כמו המישפחה של הפיקנזית עשו בעיקר הרבה רעש וצליצולים ..עכשיו תודה לאל הם נעלמו ולכן הפורום חזר לכנו. כרגע אולי יש פה את שלום אנונימית שהם למשל נחמדים ושפויים. ההפקה כשלה בעיקר בנסיון חסר המעצורים שלה לדחוף לאיתן את קרן.לא באמת נתנו לו היזדמניות להכיר,לצאת למספיק דייטים,לחוות עם בנות אחרות,הם עודדו את הקשר עם דניאל ואורטל רק בשביל המחק אבל באמת ציפו שאיתן ישאר עם קרן.וזה בעצם השלב שאיתן הרס להם את התיכנוון,קרן התרחקה מהזכיה (כל ההפקה הם חברים שלה בערך)ואיתן כבר היה צמוד מידי לדניאל והמשחק נגבר,אז הפכו את זה אוטומטית לתוכנית על קרן. ונעזוב את כל מאות הפאשלות שהיו להם בתוכנית כמו המשימות ההתנהולת,העריכה וכל השאר אני מאמינה שאם הם היו באמת נכנסים לתוכנית כפי שרשום בפורמט שלה ונותנים לאיתן לצאת לדייטים (לא פעם בשבוע או חודש),להכיר יותר את שאר הבנות,זה היה במקום אחר.הם יותר מידי בנו על קרן ובגלל זה נהיה שם בלאגן שלם.

andy181

New member
היום בדיעבד אפשר להבין שקרן לא במקרה

הגיעה לדייט של ה-24 שעות. להפקה היה ברור שאם איתן יצטרך לבחור לדייט (כמו שהוא תמיד היה בוחר לדייטים), הוא היא בוחר בדניאל. אם לקהל היו נותנים לבחור באותה התקופה דניאל או אורטל היו נחברות. (לפני שגב נכנס שתיהן היו יותר חזקות מקרן). הדרך היחידה להבטיח את זה שקרן תיכנס היה לדתת לבנות להצביע, הם הוסיפו גם את הבנים כדי שזה לא יראה חשוד מדי. הם ניסו פשוט לדחוף לניצחון של קרן בכל דרך אפשרית. מה שעדיין לא ברור לי זה למה בעצם קרן? מה האינטרס של ההפקה לדחוף את קרן לניצחון? למה בכלל להפקה אמור להיות בכלל מי תזכה..

meytula

New member
קרן מקושרת עם כולם שם

היא חברה של חצי מהעובדים של ערוץ 10,היא מקושרת בגיא פינס,מוטי ריף,גיא המאירי,זה לא מספיק סיבות??

andy181

New member
לא היית אבל מצפה שלהפקה יהיה אינטרס

שאיתן יזכה? אני מניחה שהוא היה מקושר שם עם יותר אנשים מאשר קרן... עכשיו אגב אני לא בטוחה אם הוא נשאר חבר של גיא ומוטי רייף...הבנתי שהוא לא הגיע\ הוזמן חתונה של גיא..נראה לי שזה אומר הרבה.

meytula

New member
לגבי החתונה אני חשבתי על שתי סיבות:

1.איתן היה עם דניאל בלונדון 2.הוא הוזמן אך לא הגיע איתן לא יותר מקושר מקרן.לא שמת לב כמה בגיא פינס החמיאו לקרן קרן קרן כל הזמן,את אורטל הציגו כשרלילה ואת דניאל כמליונרית רודפת בצע ומי המתוקה החמודה?קרן מוטי ריף ידיד טוב של קרן,עוד מימי התחרות שלה במלכת היופי,הוא אגב היה המפיק קרן מקושרת גם עם בנות שמקושרות לעוד ערוצים,אלין וסיוון קליין למי איתן מקושר??בטח לא למישהו שמשפיע בהפקת ערוץ 10

andy181

New member
אין לי מושג...כל הסיפור הזה מסריח

אולי יום אחד נדע את כל האמת... חח מיטל לא נעים לי לבאס אותך אבל לא נראה לי שהם היו בלונדון. דניאל אמרה שכל כנס זה 5 ימים, ואמרה שהכנס אמור להיות מתישהו באוקטובר. היום ה-4 לחודש , תעשי את החישוב לבד :) מה שכן לא שמענו מדניאל או ראינו תמונות שלה מאז המסיבה של הדור, לאיפה היא נעלמה? אולי היא עכשיו בחו"ל לבד

meytula

New member
אז הוא הבריז../images/Emo6.gif

כן אה,מוזר שהיא נעלמה ככה,כאילו בלעה אותה האדמה
או שהיא בלונדון או שלא יודעת מה,קצת מוזר שהיא נעלמה טוטאלית מהשטח

דקל69

New member
אני חושבת שאיתן היה מציין בראיון אם היא

נסעה שהיא כרגע לא כאן. בכל מקרה איתן אמר לה שהוא לא ייהנה מרדיפה של פפארצי אחריהם ולראות אותם מרוחים על עתונים ואתרים כאילו היו זוג רודף פרסום ובעיקר שואף לזוגיות שקטה ולא מתוקשרת. אני מניחה שהם החליטו בזוגיות להנמיך פרופיל ולהעלם קצת לפחות עד שיידעו בעצמם אם הקשר הולך לכיוון נכון וממשיך. בראיון הזוגי בוואלה הם נראו מאוהבים (הוא הגניב לה חיבוקים ולטיפות בגב בלי סוף) וגם בראיון עם איריס הודה שהם עדיין ביחד ובודקים את הקשר מחוץ לכתלי (וחומות) הוילה, כנראה יש ענין ורצון משותף לא להופיע בפומבי יחדיו (כרגע), ואולי גם בגלל שהם לא מחוייבים (להפקה ולאיש) להוכיח את זוגיותם. המצב היה אחר אם היו הזוג הנבחר והזוכה כי אז היתה מעין "דרישה" של הציבור לספק הוכחות.

meytula

New member
זהו שהמצב הזה עשה להם רק טוב

1.כניסתו של גב גרמה לדניאל ואיתן להתחבר יותר ולהנות ממה שיש להם 2.כניסתו של גב הורידה מאיתן הרבה לחץ 3.'' '' '' גרמה לאיתן להיראות ממש מלאך שנפל משמיים
4.הוריד מהם את הלחץ של להוכיח את הזגויות שלהם,מה שכן יש על גב וקרן כרגע

למעלה