חחח- אני דוקא מתמקדת במשפט שכתבת:
"אם מתצאי לי יותר מחמישה מעריצים של קרן שהגיבו בצורה שפויה אני אוריד את הכובע בפנייך" ואני אומרת בכלל תמצאי לי 5 אוהדים של קרן שכתבו פה במהלך העונה, יכולתי להשבע שהיו רק 3 כאלה, אומנם בסוף העונה הופיעו מלא ניקים חדשים בעיקר כחלק ממערך יחצני שלה אבל במהלך העונה ובעיקר בתקפופת נראש/ונות והאמצע (עד כניסתו של גב) בקושי היו לה אוהדים, שהרי כולנו חזינו בהתנהגות "המופתית", החברית, הישרה והטובה שלה ולא היה מה לאהוד או לשבח, גם האוהדים היו נעלמים לאותם פרקים של קרן מרכלת, מסכסכת, מעליבה, עושה ליהום וכאלה וצצו רק כשקרן נחמדה (בעיקר בפני הבנים) לכתוב ,קרן המלכה" ,קרן המהממת" וכאלה מבלי לתת סימוכין להוד רוממותה, רוב האהדה והמעריצים הגיעו מכניסת גב ובזמן התהוות "הרומן, המלכותי "והאמיתי" שלהם. התוכנית היתה דלת רייטינג, דלת הצבעות (רוב ההצבעות של אוהדים היו באתר וואלה ובעיקר תוכנות), ובעיקר לא היה דיבור עליה בתעשיה ובמדיה, ואם כם בצורה שלילית ומכפישה, וברור שתמיד יהיו צופים (אפילו פסוקו של יום זוכה לרייטינג של 0.000000000001 אומנם במינוס אבל עדיין), זו היתה אמורה להיות תוכנית הדגל של ערוץ 10 לקיץ והיא כשלה ובגדול, כמות זעומה של 300.000 צופים בגמר זה כשלון, כמובן שאין מה לראות אז צופים גם בתוכנית כזאת שהיתה אמורה להיות מלאה ביצרים תככים, התאהבויות, הורמונים וכ'ו - אבל בסוף קיבלנו גמר של קרן וגב שרים עופר לוי בהדרו.