Tomer In Your Heart
New member
ערב טוב לכולם../images/Emo24.gif
מה נשמע חבר'ס? וואי הרבה זמן לא הייתי פה.. השבת האחרונה סגרתי בבסיס והיום יצאתי לאפטר אז בבית קצת.. ביום חמישי אחזור שוב לסופ"ש הביתה, התגעגעתי
אבל בקרתי בפורום כמעט כל יום דרך הפלא פשוט לא היה לי זמן להגיב.. אז אני מאוד שמח שנהנתם במפגש עם שרית ושמח לשמוע שמקודשת ממשיך להצליח ולהיות להיט במדינה!!
רק עכשיו שמעתי את הסינגל החדש "אהבה בתוכי" ואני חייב לציין שהוא שיר ממש יפה וממכר!! הלוואי שיצליח לא פחות ממקודשת.. גם ראיתי את שרית באולפן שישי (שהייתי בחדר בבסיס) והייתה כתבה נורא יפה עם שרית, ות'כתבה של Y בעשר על "מירוץ החיים" ומהמעט ששמעתי הוא גם נשמע שיר מאוד יפה שנורא אוהב, בלי קשר שרית נראית שם ממש יפה ונחכה שייצא הקליפ המקסים הזה...
מקווה שבשבוע- שבועיים הקרובים ההורים יזמינו לי כרטיסים לקיסריה לפני שייגמר חח ..והבנתי גם שיש סיכוי שכבר השבוע ייצא האלבום החדש, הלוואי שאחזור הביתה שוב בחמישי כבר אזכה לקנות ב"ה את האלבום החדש של שרה!! אז זהו, תדעו שאני גם מתרגש מכל ההמולה והדברים החדשים שבאים משרית בעקבות האלבום ומאחל לשרית המון בהצלחה באלבום החדש ב"ה ושתדעי רק ימים מאושרים
לילה טוב ושבוע טוב לכולם
מה נשמע חבר'ס? וואי הרבה זמן לא הייתי פה.. השבת האחרונה סגרתי בבסיס והיום יצאתי לאפטר אז בבית קצת.. ביום חמישי אחזור שוב לסופ"ש הביתה, התגעגעתי