ערב טוב לכולם! שמי טלי אני 24 ואני קצת חדשה בפורומים אז תיסלחו שיהיה לכם ערב מקסים..
T tali24 New member 17/6/02 #1 ערב טוב לכולם!../images/Emo24.gif שמי טלי אני 24 ואני קצת חדשה בפורומים אז תיסלחו שיהיה לכם ערב מקסים..
ערב טוב לכולם!../images/Emo24.gif שמי טלי אני 24 ואני קצת חדשה בפורומים אז תיסלחו שיהיה לכם ערב מקסים..
S shiraz2 New member 18/6/02 #2 ברוכה הבאה מתוקה, גם אני די חדשה פה ואני יכולה להגיד לך שיש פה אנשים מדהימים... מקווה שיצא לנו לדבר הרבה, נשיקות, שירז
ברוכה הבאה מתוקה, גם אני די חדשה פה ואני יכולה להגיד לך שיש פה אנשים מדהימים... מקווה שיצא לנו לדבר הרבה, נשיקות, שירז
J jess ועוד New member 18/6/02 #7 חצוף ../images/Emo123.gif תשקר.... מה יש??? תנסה לעשות רושם שירז כולנו נחמדים חוץ מליאור...
ל ליאור 30 New member 19/6/02 #11 חחחח ג´ס קחי ../images/Emo24.gif לקראת הלידה את יודעת שאני חולה עליכם
J jess ועוד New member 18/6/02 #3 אהלן טלי ברוכה הבאה לפורום שלנו תמיד טוב לראות פנים חדשות ולהיות בקשרים אבל למה את מבקשת סליחה??? ??? מה כבר עשית אם את חדשה פה ??? להרים ת´ראש וללכת קדימה זה האופי המתאים
אהלן טלי ברוכה הבאה לפורום שלנו תמיד טוב לראות פנים חדשות ולהיות בקשרים אבל למה את מבקשת סליחה??? ??? מה כבר עשית אם את חדשה פה ??? להרים ת´ראש וללכת קדימה זה האופי המתאים
@ @@ New member 18/6/02 #8 טלי, ברוכה הבאה../images/Emo65.gif אכן כן הגעת לפורום המקסים שלנו, נשמח לשמוע את מה שעובר עלייך ושנתדל לעזור ולחזק אותך. יום נפלא
טלי, ברוכה הבאה../images/Emo65.gif אכן כן הגעת לפורום המקסים שלנו, נשמח לשמוע את מה שעובר עלייך ושנתדל לעזור ולחזק אותך. יום נפלא