ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם../images/Emo24.gif

אני כ"כ עייפה ולא מספיקה כלום
היום בערך משעה 2 לא היה לי מה לעשות בעבודה וב 4 וחצי כבר שמחתי שאני הולכת הביתה אוטוטו ... בעשרים לחמש (5 דקות לפני שאני יוצאת) פתאום נזכרו להביא לי מלאאאא עבודה, יצאתי ב 5 וחמישה
ודווקא היום שהילדים יצאו מוקדם והיו אצל אמא שלי.... הגעתי הביתה אולי לפני 20 דקות ויאלה, משמרת שניה
בקיצור אין לי זמן לכלום........

zahav2007

New member
יום נפלא וחמים לכולנו!

אני קצת מתוסכלת,כי אני לא יכולה ממש לארוז,כי אין מקום לשים את הארגזים בבית... חוץ מזה,אני מריחה את הסוף,וזו הרגשה נפלאה! שיהיה יום טוב זהב

היי זהב../images/Emo6.gif

שימי את כל הארגזים בחדר של חמתך, שהיא תעכל טוב טוב שאת עוזבת, חח. לאט לאט, סבלנות, הזמן רץ, ואת בדרך לפינה החמה שלך.

ע ו פ ר ה

New member
רחלי הרגת אותי מצחוק

וזהב, למדתי מהבת הקטנה שלי (כשהיתה קטנה. היום היא כבר קצת שכחה), שסבלנות לא קונים בשום חנות. בינתיים דמייני באיזו קלות את אורזת, כך שכשיגיע הזמן זה ילך בקלות רבה יותר. באהבה עופרה

zahav2007

New member
הי עופרה

נכון,שצריך להיות סבלנים בחיים,אבל את יודעת יש רגעים בחיים,שאת לא רוצה לשמוע כלום,ולקבל את מה שאת מצפה לו כבר המון המון זמן! ותאמיני לי,אני משתדלת להיות סבלנית,אבל יש רגעי שבירה... מה חדש חוץ מזה? יום נעים זהב

ע ו פ ר ה

New member
אצלי הכל בסדר

ביום שישי יש לי עוד הרצאה ואני מרגישה טוב איתה. וכשקשה, תרימי טלפון ואעודד אותך. בשבוע הבא אני טסה לשבוע לחו"ל. להכיר את המחותנים. אולי נטוס גם לוונקובר למשפחה. אני מאוד שמחה עם הנסיעה וקצת מתרגשת. מאחלת לך שהזמן הזה יעבור לך בנעימים. אני כבר רואה אותך בעיני רוחי מנהלת בית משלך. איזה יופי. באהבה עופרה

עפרה איזה יופי לך........

את הרבה באויר אה? חחחח. העיקר שתהני, וחזרי עם חוויות משמחות עם החותנים. וואלה ביום אחד המשפחה מתרחבת אה? שיהיה רק בשמחות.

ע ו פ ר ה

New member
היי רחלי,

החתונה נקבעה לאביב ועכשיו אנחנו מוזמנים לארוחת ערב אצל המחותנים, שלוש שעות נסיעה משיקאגו
. קטן עלינו. נכנסים למטוס ונוסעים. חחח. אני חושבת שאנחנו בני מזל. זה נותן הרגשה שהבן לא כל כך רחוק. עד שאטוס אדבר פה כנראה לא מעט. עכשיו אני הולכת לחפש מתנה. שיהיה המשך יום נעים. באהבה עופרה

עפרה יקרה שלי...........

בשביל המשפחה אני מוכנה להקיף את העולם בשמונים יום, חחחח. אני בטוחה שאת הרבה חושבת עם עצמך שהריחוק הזה של הבן נותן לכם גם כיוונים חיוביים. הוא עשה עם עצמו בחירות, ובטח הוא שלם עם זה ומרוצה, על אף המרחק, וזה העיקר. ואתם המשפחה רחוקה, אבל קרובה מאד ובטח גם גאים בהצלחה שלו.

zahav2007

New member
הי עופרה../images/Emo20.gif

א. תודה רבה על ההצעה שלך לעודד אותי...זה מחמם לי את ה-
ב. אני שמחה מאוד שהולך לך עם ההרצאות ושאת תופסת ביטחון מול קהל!בכלל...ידע זה כוח הרי! ג. איזה כיף לך! אני גם רוצה לטוס לוונקובר...אפשר לבוא במזוודה?
ד. אני גם מדמיינת את עצמי כבר מסדרת את הבית שלנו...ורואה כל מיני דברים בחנויות שאני רוצה שיהיו לנו. אבל אז אני עוצרת ואומרת לעצמי:"לאט לאט". טוב נשתמע בהמשך... באהבה זהב

zahav2007

New member
מצחיקה

נראה לך?את רוצה שהיא תחנוק אותי? האמת שגם אם הייתי רוצה לשים שם...אין אצלה מקום,כי החדר שלה בעצמו נראה כמו מחסן... אני מנסה להיות סבלנית,אבל זה מעצבן,הציפיה הזו! מה איתך?מה חדש? מה ישן? דרך אגב,איזה באסה...כבר יומיים שהבעלים של הכלבים חולה,ואני לא הולכת...ואני צריכה לחשוב לאן ללכת בהפסקה הזו...?כי אני לא רוצה להישאר פה בעבודה,ושהבוס יידע שלא יצאתי וישאל שאלות...ואני שוברת את הראש לאן ללכת...
יום נעים באהבה זהב

ע ו פ ר ה

New member
לכי לפינת עישון../images/Emo8.gif

תנשמי אוויר נקי (לא חייבים לעשן בשביל זה), דברי עם החבר'ה המעשנים וחיזרי שמחה עם כוחות להמשך היום. באהבה עופרה

סתם טיול עם עצמך...........

לנקות את הראש ואת הנשמה. לכי תראי דברים נחמדים לדירה החדשה, זה כייף.

zahav2007

New member
היי רחלו'ש../images/Emo24.gif

איך ידעת שזה בדיוק מה שאעשה???ולא קראתי את הפורום לפני שיצאתי... את פשוט קוראת מחשבות... באמת הלכתי לאייס לבדוק מחירים של כל הדברים שאנחנו רוצים לקנות... ואחרי זה הלכתי לי לטיילת המקסימה של הירקון...והתיישבתי על ספסל והשמש היתה נעימה ומלטפת...ואכלתי עוגיות טעימות בכיף...ודיברתי עם חברה! מה אפשר לבקש יותר מזה? באמת ניקיתי את הראש והנשמה
בקיצור,שיהיה לנו המשך יום נפלא זהב

יאווו זכרונות הירקון..........

בילדותי הייתי נוסעת הרבה לדודה ברמת גן. וכל הזמן טיילנו לירקון, מאד אהבתי. בייחוד כשהיינו נוסעים בראש השנה והולכים לירקון לתשליך, הייתי זורקת הרבה אבנים, כאילו כמה כבר חטאים היו לי, חחחח. אני בטוחה שזה עושה לך טוב, לחזור לעבודה רגועה ושלווה יותר.

zahav2007

New member
גם אני בילדותי הייתי מבלה שם הרבה...

למרות שבמקור אני מהדרום! אבל אימי גרה באיזור המרכז...וכשהייתי באה אליה,אז היא היתה לוקחת אותי לשם לטייל. אפילו פעם מצאתי בין השיחים שטר של 20 ש"ח שהיה המון כסף אז... הטיילת הזו ממש נעימה ומרגיעה... יש שם המון כלבים כלבבי...
ואימהות עם התינוקות שלהן בעגלה...
בקיצור,ממש כיף! אני אוהבת להיות ככה עם עצמי,עם איזה ספר טוב...או סתם לדבר בטלפון... מה איתך חמודה? זהב

וואי וואי

לא מקנאה בך זוכרת שעברתי דירה בשיא החופש הגדול עם שלושה דרדסים ששיגעו אותי? זה לא קל אבל בסוף זה שווה... מאמינה לי שעד היום יש לי איזה שלושה קרטונים שאין לי כוח לגעת בהם אפילו?

zahav2007

New member
כן,כן,זוכרת!

אני יודעת שזה לא יהיה ממש קל...אבל אני אוהבת את כל זה!לסדר,לנקות ולדעת שזה שלךךךךךךךךךךךך! ושנגמרה התקופה הנוראית הזו אצל חמותי! דרך אגב,חמותי הציעה שקודם ננקה את הדירה,ורק אחר כך,נעביר את הדברים...זאת אומרת שנעביר אחרי ה-1.12 כמו שהיה אמור להיות! אנחנו עדיין מחכים להזמנה ממך דרך אגב,למפגש פורום בביתך...
יאללה ביי' זהב

טוב...

רישמית עוד לא הזמנתי זה נכון.... אבל לא רישמית, תמיד אפשר לבוא לבקר (ואל שתשכחי שאנחנו דיי קרובות)

למעלה