ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם../images/Emo24.gif

מה קורה? אני עייפההההההה עוד כמה ימים החופש ניגמר ואני מקווה שסוף סוף אסיים כבר עם הדירה..... מישהי יודעת לאן זהב נעלמה? ותותית? ושניר? איפה כולם???? אתמול הייתי בבר מיצווה של האחיין שלי והיה נחמד... טוב, אני הולכת לסדר עוד איזה קרטון, מקווה שתהיו פה בסביבה כשאחזור עוד מעט

היי כמו שבאתי../images/Emo140.gif

יופי, עוד כמה ימים ואת מסיימת, הילדים יכנסו למסגרת ותוכלי קצת לנוח. גם האחרים בטח נופשים או לחוצים בגלל החופשה של הילדים. אני בטוחה שהם יחזרו גם לשגרה כמונו, ולשגרת הפורום.

ע ו פ ר ה

New member
ערב טוב

כמו שבאתי, מאחלת לך שהבית יהיה מסודר במהרה. ושהילדים יחזרו למסגרת של לימודים גם כן במהירות. סוף הקיץ זו תקופה שהאנרגיה חלשה. היום ישנתי המון שעות. קמתי אמנם ב 5.30 אבל ב 12.30 חזרתי למיטה והתעוררתי שמחה ועם מרץ רק אחרי הצהריים. לא סיפרתי לכם, אבל אתמול הבן שלי הודיע שהוא החליט להתחתן. אז בעזרת השם החתונה צפויה בקיץ הבא. נראה מה יקרה ואיך. אתמול הייתי קצת מבולבלת. אמנם החברה שלו מאוד נחמדה אבל היא נוצריה והרגשות שלי היו מאוד מעורבים. בערב החלטתי שאני פשוט פולניה טובה שקשה לה לוותר על הילד ואז התחברתי לשמחה. שיהיה המשך ערב נעים ומהנה. באהבה עופרה

בשורה משמחת עפרה../images/Emo24.gif

את האמת האח שלי מארה"ב נשואי לנוצריה. הם זוג נפלא, ולהם שני ילדים. בהתחלה זה נראה משונה ולבוי בכל מנה כעסים ומחשבות. אבל עם הזמן משלימים עם זה ומרוצים מכך שהוא נשואי באושר. את צריכה תמיד ללכת בכיוון שמה שחשוב זה שיהיה מאושר ויעשה מה שטוב לו.

למעלה