ערב טוב לכולם

natalynataly

New member
גם אם השאלה מלפני כמה ימים...

היא בהחלט אקטואלית! שלומי מצויין! אני הבוקר בבית עם הקטנה שלי - כיף לנו להיות ברגוע. לא רוצה לרוץ (למרות שהרצתי 8 מכונות כביסה מאז אתמול...) לא רוצה להתרוצץ (נותנת למדיח להתרוצץ במקומי...) טוב, עוד לא מצאו מכונה שתסדר את הבלאגאן בסלון - אז את זה אני צריכה לעשות בעצמי, אבל אשים מוסיקה טובה ברקע. דרך אגב, שמתם לב לחוק הפיסיקה המעניין: בדבר כריות שנוהגות לקפוץ מהספה לרצפה ברגע שלא מביטים עליהם?! כמו כן ישנו חוק שעוד לא פוענח אך שבהחלט עובד - שמהותו הוא עטיפות של חטיפים שמעצמן נכנסות מתחת לספה או לשידה. זה בטוח קורה במן נס כזה, כי כל מי שנשאל טוען שזה לא הוא!!! אז , אחרי פורים וטונות הממתקים שהנסיכים נסיכות שלי קיבלו - החוק הזה מוכיח את עצמו שוב ושוב. אין כמו המדע!!!

mimeli

New member
פחחחחח..מה, את עדין לא יודעת?!?

מי שעושה את זה קוראים לו:"זהלאני".. תשאלי ת'ילדים שלך.."מי שם כאן את העטיפה של חטיף במקום בפח?"- התשובה המידית תהיה:"זהלאני!!" מכל הילדים.. אבל במקרא גילית את הסוד האפל ביותר שקיים לדעתי בכל הבתים בעולם? חשבתם שמכונות כביסה פועלות על חשמל, עם מים וסבון?? אז חשבתם..!! האמת המרה היא, שהן חיות על גרביים שמאליות! לא משנה כמות הכביסה או החום- תמיד יחזר בסוף ההפעלה ..גרב אחד לפחות. תבדקו בעצמיכם!!

הדס100

New member
../images/Emo122.gif

חזרתי מהעבודה... כל היום רק לקפל בגדים ועוד בגדים... ממש מתיש ומעייף. ו...חוץ מזה לא עשיתי הרבה, אני פשוט תשושה. וכנראה לא אראה את חבר שלי בשבת כי יש לו מבחן (וכך יוצא שלא אראה אותו שבועיים...) וזהו. סך הכל העניינים לא מי יודע מה...

../images/Emo6.gif אהבתי את התגובה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

את פשוט גדולה חיבוק ממש מענין לכן אני שולחת את הגרביים בשקית ואת כל הכביסה למכבסה של הקיבוץ

mimeli

New member
עייפה...

וזה אולי מסביר ת'הודעה שלי למעלה..
כבר כמה ימים אני פשוט מרגישה תשישות ומן נפילת אנרגיה כזאת. מצד אחד- כי עבדתי הרבה משבוע של לפני פורים ועד עכשיו. ומצד שני..הרבה עייפות נפשית. אני גם עם ה"ילדה הקטנה שבי" משבת, מאז שפתאום הגעתי לכמה תובנות בקשר לתחושת הכעס שלי..והעובדה שמתישהו בעבר הרחוק שלי, בגיל שאני לא זוכרת במדיוק, אבל מאוד צעיר, עשיתי החלטה מודעת: אין לי יותר רגשות- לא מרשה לעצמי יותר..לא לראות וגם לא להגיש..בעיקר כעס. מאין "ניתוק" מהעולם. אני ממש זוכרת את עצמי עושה את זה. בשבת הבנתי עד כמה זה היה מרחיק לכת ועמוק.מאין תחושה של"מאילה אףאחד לא אכפת מה אני מרגישה, אז למה להוציא אנרגיה". פשוט נדהמתי- כי ברור לי שהייתי ממש קטנה. אני לא זוכרת מה הביא ילדה בגיל פחות מעשר להחלטה כזאת... אז..חזרתי קצת לילדה הזאת, שאלתי אותה לשלומה, למה היא זקוקה. חיבקתי אותה חזק חזק ואמרתי לה שאני תמיד אוהב אותה, גם אם כועסת או עצובה, שמותר לה לראות רגשותובעיקר..להרגיש אותם!! מה זה קשור לטיפטוף שנהיה לי משבת בלילה עד שילשום בצהריים...? לא יודעת. אולי אתם?

הדס100

New member
אני כ"כ מדוכאת מכל זה...

לחבר שלי יש מבחן ביום שני ובעיקרון הוא מוכן למבחן אבל בכל זאת הוא לא יבוא אליי בגלל שהוא רוצה ללמוד עוד... וגם לי יש מבחן, ואני כן מפנה זמן בשבילו...? אני חייבת לציין שאנחנו נפגשים רק בשבתות כי גרים רחוק... אז אם ל מתראים בשבת- לא רואים אחד את השני שבועיים. והעניין הוא, שאני באמת רוצה להבין אותו. כלומר, מבחינה הגיונית אני יודעת שהוא צודק, זה מועד ב' והוא חייב לעבור אותו. אבל נפשית, כל פעם שדבר כזה קורה, אני מתחילה לחשוב: הוא לא רוצה לראות אותי, הוא לא אוהב אותי" המחשבות האלה הורגות ומענות אותי!!! שלא לדבר על זה שאני נגררת גם איתו למריבות על זה, ואחר כך מצטערת על הכל.

הדס100

New member
תודה....../images/Emo10.gif חבל שאני לא מצליחה להחל

להחליט לכאן או לכאן... או להתמודד עם זה או לעזוב וזהו, למרות שאני לא רוצה לעזוב!!! כי כשאוהבים מישהו מוכנים לקבל אותו כמו שהוא... או שאולי אני מתייחסת כאן בעצם לעצמי...

mimeli

New member
זה כאילו אני שכותבת את מה שאת

כתבת, אחותי! למרות שאצלי זה אחרי 12 שנות נישואין+3 ילדים.. בהצלחה רבה עםכל החלטה שתקחי!! ב-
סימון

הדס100

New member
אני יודעת שאף אחד לא מושלם. גם אני

לא. ואני אוהבת אותו נורא, וכבר שנה וחצי אנחנו ביחד. והוא חכם, ומצחיק, ואני יכולה לסמוך עליו, ואני יודעת שהוא אוהב אותי למרות שהוא לא אומר את זה הרבה, אבל אני מרגישה. אבל במהלך השבוע, כשאני לא רואה אותו, (או כשלא נפגשים בשבת) אז נהיה לי קשה יותר ויותר להאמין ולזכור שהוא אוהב אותי, והוא אדיש שכזה, לא מתקשר הרבה, ולא מי יודע מה טוב בשיחות טלפון, וכך לאט לאט אני שוכחת שהוא אוהב אותי ונהיה לי ממש קשה...

איזה עבודה מדהימה את עושה!!

איזה יופי שעלית על ההסכם הזה שיצרת עם עצמך כשהיית ילדה
תמשיכי לחבק אותה. איזה נפלא מה שאמרת לה!!! מאד משמח!!! אני הרגשתי לאחרונה מין ירידת אנרגיה וחשבתי שאני כביכול מידרדרת בהתפתחות האישית שלי, אבל זו רק אשלייה
אנחנו מתפתחתים ויש ירידות לפעמים, אבל זה ירידות רק לכאורה.... אנחנו כל הזמן בהתקדמות
עך נזכרת בהזכם שעשית? סתם כך כשעבדת עם עצמך?

למעלה