ערב טוב לכולם

black ross

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo23.gif

ומה שלומכם היום? אני מקווה שיש פה עוד מישהו................

black ross

New member
בכל אופן ............

לכל מי שרוצה לדעת מה שלומי אז.............. אני חולה מאוד.......... יש לי חום גבוהה........... ואני די מרותקת למיטה....... היה לי שישי שבת זוועה........ אבל עם כל זאת .......... תמיד שומרת על ה -
מתגעגעת אליכם נורא......... מקווה שאהיה כאן מחר את האמת אין לי כל כך הרבה ברירות הבוס שלי אפילו שיש לי חופש מחלה דורש שאגיע לעבודה אז........... לפחות יוצא מזה משהו טוב אני אוכל לראות אתכם מחר.......

@@

New member
רוז ../images/Emo141.gif

החלמה מהירה מתוקה שלי, לנוח והרבה, הכנתי לך
תה חם הרבה
ייםםםםםםםםם ונ
וקייםםםםםםםםם

black ross

New member
בוקר טוב לך נסיכה ../images/Emo47.gif

אני מתה לסיים לעבוד......... קורסת ישר למיטה.....
ומה שלומך היום?

@@

New member
אני נסיכה?

בחלומות ! מתוקה שלי, איזה מן בוס יש לך, ממש חצוף, את חולה עם חום ואת באה לעבוד? יש ימי מחלה והוא חייב לעמוד בזה, תבקשי ממנו ללכת, לכי לרופה ותוציאי ימי מחלה, כי בדרך הזאת את בטח לא תחלימי, את חייבת לנוח. בכל זאת למרות שאת חולה, שיהיה לך יום נפלא ותחלימי במהרה אנחנו צריכים אותך פה בריאה ושלמה

black ross

New member
עדיין נסיכה ../images/Emo47.gif

יש לי ימי מחלה רק שהוא לא בדיוק מאפשר לי להשתמש בהם...... הפיתרון שלו היה או שאת תגיעי או שזו שעובדת איתי שהודיעה לפני שבוע על יום חופש תגיע ......... לא בדיוק הפיתרון המושלם לאור העובדה שאני לעולם לא אדפוק מישהו קל וחומר מישהי שאני צריכה לעבוד איתה ........ אז כמו תמיד התקפלתי ואמרתי שרק אבל רק בגללה אני אגיע ...... ועכשיו אני תקועה פה........... אבל לא נורא אני אשרוד ...... לא שוכחת לחייך וזה כבר טוב..........

@@

New member
קטן עלייך, זה בטוח

בלשרוד, את עשית תואר, מתי את מסיימת לעבוד ??? ועד אז, הרבה כוס תה, עם אקמול, שירד לך החום לפחות. אבל אצל הרופא ביקרת? או שאת מאלה שמזלזלות (כמוני למשל) וזה שאת מחייכת למרות ש... זאת גדולה

black ross

New member
../images/Emo25.gif חמה

אני אמורה לעבוד היום 12 שעות זאת אומרת עד שבע בערב...... וכן הייתי אצל הרופא ....... אמרתי לך שקיבלתי ימי מחלה..........

@@

New member
12 שעות ../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

זה כבר עושה את המצב ליותר קשה, אין מצב ללכת יותר מוקדם הבייתה?

בת ה י ם

New member
שחרחורת......

אלופת הארץ בהשרדות מים חמים עם לימונית או נענע והעולם נראה ורוד יותר תרגישי טוב

black ross

New member
../images/Emo24.gif חזק בחזרה

תודה מתוקה ...... ומה שלומך היום ? מקווה שטוב .......

למעלה