ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם../images/Emo220.gif

שלשום הייתי במועדון שבו אמור להיות המפגש על מנת לבדוק שהדי וי די שהכנתי עובד ללא בעיות במיכשור שקיים שם , ובבדיקה שעשינו אין שום בעיה והוא אכן עבד. מה שרציתי לספר לכם שהתשרשמתי מאוד מהמקום היפה הזה , ועושה רושם שאנחנו מאוד נהנה שם. אז כל הכבוד ליעקב ולמי שאולי עזר לו בבחירת המקום הזה. כדאי לבוא , ולפי דעתי תשפטו אתם בעצמכם , לא תתאכזבו זה בטוח. ועוד משו חשוב מאוד שרציתי לשתף אותכם. הייתי היום בבית הדפוס ושם סוף סוף הסתיים החלק האחרון של הDVD , שזה העטיפה. יצאתי משם עם האריזה הקטנה שבתוכה העטיפות של האלבום , ומה אגיד לכם?...באותו רגע הייתי מה זה מאושר , חיבקתי ונישקתי את האריזה ונשפתיי נשיפה ארוכה ארוכה של אושר וסיפוק , ואמרתי לעצמי זהו , הנה הגיע היום הזה שהכל , אבל הכל מאחורי עד הפרט האחרון. אז מה שנשאר מבחינתי זה לחכות לערב הגדול ולהעניק לכם את המתנה היפה הזו מכל הלב
שיהיה לכולנו סופ"ש נעים ומהנה. ולי? אחרי ההרגשה היום? יהיה אחלה סופ"ש.

ה ל ל ו י ה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

זאת הקפצה.......אין עליך......ג ד ו לללללללל.....
נדבי תודה על ההשקעה
ס ג ו ל ה

מחכים בהתרגשות ליום ראשון בעוד שבוע

הסיפור שלך על הדי וי די ועל המקום עושים לכולנו חשק גדול להגיע. אני מקווה שיגיעו כמה שיותר, מקווה שגם צבי ברנד ימצא זמן להגיע. מחכה לשמוע פרטים נוספים ממארגן האירוע, יעקב, בקווים כלליים, מה מחכה לנו באירוע.

סגולה הגדולה

היכן את.................. השמיעי קול אחרת אני אחשוב שאת מאד כועסת עליי.נשיקות חמות יקרתי ישר ממני ומשאולי אוהבים אותך ואת כל המשפחה ,בבקשה תיצרי קשר רק אם את באמת רוצה .תודה מרסלי.

היי מור ../images/Emo24.gif

התעוררת .....אני עדיין לא שכחתי את ההבטחה שלך..זוכרת
. אפרופו חריף ,לא תמצאי מתוק אצל תימנים..ואל תפחדי מהחריף
זה פיקנטי
מאמי אני מצפה לראותך.אני עבשיו נחה באילת ומשתדלת להוסיף במשקל
. בהזדמנות זאת אני מוסרת לכולם את אהבתי עד שניפגש....איך את אומרת יהיה טרור..
סגולה

לנדבי אלף נשיקות ומחמאות

נדבי הללו,הללו,הללוייייייה,אני מאושרת עד עמקי נשמתי ובוכה מהתרגשות ברגע זה .אלף תודות והמון המון הערכה על ההשקעה הגדולה.רציתי לשתף אותכם על תגלית מאד מיוחדת שמצאתי בקלטות שלי ,אז ככה תחזיקו חזק כי יש שם דברים מהממים. זו תכנית בצרפת על מייק במלאת 20 שנה למותו ,עם אורח מיוחד מישל ג"ורדן התמלילן שלו .מייק שר שם כמה שירים. ולכבודו שרים כמה זמרים צרפתיים, ובהמשך הפתעה ענקית ,ראיון עם שדרנית גל"צ,אורלי יניב רק שתדע שאני כמעט נחנקתי מהתרגשות ,הכי חשוב מצאתי את השיר ,רק דמעה אחת בענייך מבוצע על ידי מייק .אני פשוט המומה ונפעמת מגודל הגילוי. גבירותיי ורבותיי זו מתנה ענקית משמים שמצאתי את הקלטת הזו.אלוהים אכן אוהב אותי,מכיוון שזה השיר שלי .

יש אפשרות לראות קטעים מהקלטת הזו

באם יש מערכת וידאו בנוסף למערת די וי די ב "עיר הסרטים" בתל אביב, האם יש אפשרות שמרסל תביא את הקלטת שמצאה "תכנית בצרפת על מייק במלאת 20 שנה למותו", ונוכל לצפות בקטעים נבחרים ממנה על גבי המסכים ?

daliat1

New member
נדבי היקר../images/Emo24.gifברכות לסיום הפרויקט

ממתינים לערב הגדול
... לשמיעת ה-
עם
ו-
...
על ה-
הנפלא שהכנת עבורנו ... שיהיה לך אחלה סופ"ש דליה

laveeg

New member
../images/Emo41.gif למרסל ונדב ../images/Emo41.gif

: בכיף הייתי רוצה לצפות בקלטת שיש ברשותך מרסלי אבל גם אם היית נותנת לי לצפות אבל מאיפה אני יודע צרפתית ? לפני מספר שנים קראתי ראיון עם אורלי יניב ושם היא דיברה על הערצתה למייק ברנט. ולנדב ..שאלה:האם בDVDהשירים המתורגמים הם כל השירים מ"קי סורה" או שיש עוד שירים מ DVD אחרים ? ולמה אני שואל לדוגמא השיר "קי סורה " בגרסת הDVD (קי סורה ) מבוצעת ע"י מייק בפני קהל בחוף ים ,כנראה בכפר נופש כלשהוא כאשר הקשר בן השיר למקום בו מייק שר לא לעניין בכלל (שלא לדבר על איכות הסאונד)-לפי דעתי קימות גרסאות יפות ומרגשות יותר של מייק ברנט לשיר הנ"ל. אשמח לדעת ממך בנושא ואני כבר רוצה להתענג לי בביתי מול המרקע לראות ולשמוע את מייק ברנט שר - ומבין על מה הוא שר

laveeg

New member
נדבי אשמח לקבל תשובה לשאלתי

והיא:האם בDVDהשירים המתורגמים הם כל השירים מ"קי סורה" או שיש עוד שירים מ DVD אחרים ? ולמה אני שואל לדוגמא השיר "קי סורה " בגרסת הDVD (קי סורה ) מבוצעת ע"י מייק בפני קהל בחוף ים ,כנראה בכפר נופש כלשהוא כאשר הקשר בן השיר למקום בו מייק שר לא לעניין בכלל (שלא לדבר על איכות הסאונד)-לפי דעתי קימות גרסאות יפות ומרגשות יותר של מייק ברנט לשיר הנ"ל. אשמח לדעת ממך בנושא ואני כבר רוצה להתענג לי בביתי מול המרקע לראות ולשמוע את מייק ברנט שר - ומבין על מה הוא שר תודה גולן

מיכל שמ

New member
wow נדבי, הכנסת בכולנו התרגשות!!

מבינה את ההתרגשות שלך כי גם אני עברתי משהו דומה ! כל הכבוד לך על המאמץ ועל ההשקעה ! יודעת ששילמת על כך בהרבה רגעי שלווה ומתח ! גם אני מאלו שאינם יכולים לחכות כבר ליום ראשון!

shunit4

New member
נדב, שיחקת אותה!

כל הכבוד על כל ההשקעה, ובעיקר על ההתמדה - אני מחכה בציפיה למפגש ביום ראשון! שונית

לשונית שלום וברכה

היי מה שלומך? אני כבר שעה מחפשת את מספר הטלפון שלך ,אך לצערי לא מוצאת ובעצם רציתי להזמינך שתבואי אליי היום בערב בשעה 19.00 אנא אם את יכולה לדבר איתי אשמח מאד כי אני יוצאת לאסיפת הורים של ספיר הבן , משעה 17.30 אהיה בבית לקראת 19.00 תודה להשתמע ומקוה לראותך זה חשוב הכנתי לך הפתעה .

למעלה