ערב טוב לכולם!

SiDaN

New member
ערב טוב לכולם!../images/Emo205.gif

היום התקנתי את הסימס מחדש (לאחר פירמוט המחשב)... עכשיו יש לי בעיה... הקבצים שאני מוסיפה להורדות (מה שאני הייתי צריכה להוסיף) במקום שהיו קובץ לא קריא הם קבצי word ובגלל זה הם לא נפתחים לי במשחק... גם אם אני מורידה קבצים מאינטרנט.. מה אני עושה כדי לתקן את הבעיה...? *חשוב לציין שהקבצים עבדו במשחק הקודם.. פיזז זה חשוב!!!

CHENMN

New member
גם לי פירמטו ועכשיו אני גם מתקין אבל יש בעיה

דבר ראשון זה תקוע ב1% ודבר שני יש את ה"נסה שנית" המעצבן מה אני יעשה?

SiDaN

New member
אני שיניתי את ההגדרות שפה לספרדית...

וזה התקין מצויין... אל תתקין את המשחק בספרדית רק תשנה את ההגדרות במחשב לספרדית..

CHENMN

New member
זה לא עוזר זה כאילו ש...

רק הוסיפו אינטרנט כונן DVD וזהו כאילו שאמא שלי שילמה סתם

SiDaN

New member
חח לא זה לא קשור לכוננים...

אתה צריך להיכנס ללוח בקרה בהתחל.. ושם כתוב לך שפה תיכנס, ואז כתוב לך משהו עם שנה תבנית.. תכנס לשם ושנה הכל לספרדית של ספרד... בכל הלשוניות..

אוי, באמת

אתה לא מבין- שקט. CHINMN- המישהו שפרמט לכם תמחשב לא עשה את זה טוב. כשזה נתקע- כנס לחיפוש, תרשום את שם הקובץ שאי אפשר להעתיק לתיקית המדיה\DATA, תמצא אותו ותמחק אותו.

CHENMN

New member
אבל במחשב [שהוא בכלל לא למשחקים]

זה כן עובד ממש טוב

SiDaN

New member
אנשים לא כולם ביחד לעזור...אני לא עומדת בלחץ!

בסך הכל אני רוצה לדעת למה הקבצים שאני מורידה לא עובדים... בבקשה תעזרו לי זה דחוףף

SiDaN

New member
כן, זה נשמע מצחיק.. אבל כשאני מורידה אותם

המחשב מזהה את הקבצים כקבצי word... ואני לא מבינה למה....!? אולי זה לא ממש משנה למחשב כי כשאני מכניסה קבצים של בודי שופ (איפור, בגדים, שיער וכד') זה נכנס למשחק אבל רהיטים לא נכנסים למשחק... מה אני צריכה לעשות כדי שזה יעבוד? =דרך אגב לCHENMN אם אתה מתקין את הסימס כשהמחשב שלך על ספרדית זה מתיקין... גם לי הייתה הבעיה הזאת.... וזה התקין. זה לא קשור למי שפירמט... אם אתה צריך עזרה שאני אתן לך את כל הדרך איך לשנות תגיד...

13daniel13

New member
לשנות את הגדרות הקובץ, מקש ימני

הגדרות, להפוך אותו לקובץ הורדה.

SiDaN

New member
איך בדיוק עושים את זה?

כשאני לוחצת על מקש ימני אין הגדרות,, ואם אתה מתכוון לאפשרויות אז שם אין אפשרות להפוך את הקובץ לקובץ הורדה... ??

למעלה