ערב טוב לכולם

טאKילה

New member
ערב טוב לכולם../images/Emo20.gif

היה לי מזל היום
יצאתי לדואר, כמעט הגעתי לפתח ואז הרגשתי הדף, פתאום עוד דחיפה חזקה ועפתי לריצפה. לא הבנתי מי נגד מי, רק כאב לי במרפק והירך הבן זונה נסע רוורס ולא הסתכל לאחור, והמעניין שהוא חבט בי שתי חבטות עד שהפיל אותי. אז הבגדים נקרעו פה ושם, והמרפק כואב מדמם כזה. ואין לי חשק ללכת לקופת חולים, באלי רק לישון לישון ולישון. ערב נעים אנשים

tutit1005

New member
טאkילה וכולם ערב טוב

דחוףףףףףףף ברכת הגומללללל ווואווו כאילו..השם ירחם..באמת מזל משמיים שתרגישי טוב שלא יכאב לך לעולם כלום שהשם ישמור אותך מכל משמר.. ושיהיו רק בשורות טובותתת

3 שרונית

New member
זו לא סיבה לברכת הגומל

אני בטוחה שהיא תמצא את הדרך להודות לה' ... בכל מקרה חייבת ללכת להיבדק, עלולה להיות תגובה מאוחרת ח"ח.

jozefin3

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo13.gifטאק

וואלה היה לך מזל היום
מה זה..הוא לא ראה אותך...
מה קורה ,לנהגים היום.......
תגידי ככה שתקת לו.........
תשמרי ,תבדקי .......
....והעיקר שהכל בסדר ואת שלמה מכף רגל ועד ראש ,
בריאות והמון מנוחהה

ערב טוב טאקי וכולם../images/Emo24.gif

טאקי... לכי לקופח...תיבדקי... ואני מקווה שהצלחת לתפוס פרטים של המניוק הדורס שתתבעי לו ת'צורה... איך מרגישה עכשיו? אמבטיה קופח ולמיטה... פקודה ממני

טאKילה

New member
מחר אלך...

פתאום הכאב מתעצם, באתו רגע זה היה כאב מהנפילה עכשיו ממש כואב הכתף והירך חוצץ מהמרפק ששם ממש דימם. בן אלף הוא ערבי, אולי בכלל זה היה בכוונה, למרות שהוא נראה דיי נסער מודאג. מי עושה כזה רוורס ועוד על קטע של הולכי רגל, בכלל לא כביש ממש בפתח של בית הדואר. כושלאמאשלו. ותודה לכולם אוהבתותכם

מניוק מניוק מניוק..

מחר את הולכת לבדוק עצמך.. מכות יבשות כואבות יותר אחרי זמן.. לכי לרופא החתיך תגידי לו אחתוש אמרה תביא משהו יעלים ת`כאב או שאחתוש תעלים אותך :) תרגישי טוב ממוש.. בבוקר תקומי לאט לאט.. שלא יכאב.. ..

טאקי אני מקווה

שכבר היית בבדיקות. זה מסוג הדברים שאסור לזלזל בהם... סמכי עליי, אני יודעת על מה אני מדברת

טאKילה

New member
זה פ'סדר הייתי..

צריכה עוד לאורטופד. נראה לי שנשארתי שלמה, חוץ מקצת כואב הכל במקום. תודה

טאkי קודם כל

תודה לבורא עולם שאת בסדר אבל אל תוותרי רוצי תבדקי ותגישי תביעה והכי חשוב לבדוק ולראות שהכל במקומו ותנוחי המון

למעלה