ערב טוב לכולם

מיקה 42

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo141.gif

הרבה זמן לא כתבתי , לא כי לא נכנסתי אלא כי במקום להישתקם אני מדרדרת אחורה, למרות שכבר התחלתי לצעוד קדימה אני בהדרדרות אחורה אני חזרתי להסתגר בבית לכן לא כתבתי כלום למרות שאני קוראת כל הזמן מה שכותבים. ככל שהזמן עובר אני מוצאת את עצמי במדרון הנפילה.כלום לא מעניין אותי. רק אני והכאב הנוראי אם מישהו יודע אך אפשר לצאת מזה? כל עצה או רעיון התקבל בתודה מיקה
אין

yamkachol

New member
../images/Emo201.gif מיקה, יקרה שלנו,

כן זה באמת מאוד קשה הכאב הנוראי הזה. זה נשמע לי דיי מתסכל ומקשה. מציע לך לנסות להגיע לפעילות שתמלא אותך. עשיה שמהנה אותך (אולי פעילות גופנית - כמו שחיה, הליכה, ריצה...), , או יצירה כמו ציור, צילום, פיסול, חימר, קרמיקה... אולי מתאים לך , פשוט ללכת לטייל, אולי בשפת הים, או מקום אחר שמתאים לך. האם את מקבלת איזו תמיכה? האם את ניסית לברר לגבי קבוצת תמיכה? סדנא? כל הכבוד לך על ההתמודדות הקשה שלך בכאב הנוראי שלך. יופי שכתבת ושתפת אותנו.

מיקה יקרתי ../images/Emo24.gif

קטונתי ,ואיני יודעת מה להגיד שלא נאמר כבר ... הכאב הוא גדול ,וקשה ךכולנו ,אבל אני התמודדתץי תמיד , הצלחתי למצוא בתוכי את הכוחות לבנות לי חיים חדשים . אצלך המצב שונה ואת מתכנסבת בכאבך ולא מצליחה להתרומם מציעה לך לפנות לרופא ולשקול ביחד איתו לקחת תרופה שתעזור לך לעבור תקופה קשה זו . בנוסף האם התחלת טיפול פסכולוגי פרטני? אני חושבת שבמקרה שלך את חיבת לעבד את האבל בעזרת טיפול פרטני ... תמיד מוזמנת לפנות אליי לדבר
טלי

מיקה יקרה

גם אני היתי במשבר אחרי האסון שנפל עליי ,למזלי ילדי לא ויתרו לי והלכתי לפסכיאטר וקבלתי כדורים ,שעזרו לי לעבור את התקופה הקשה .לא התמכרתי ,ובסיוע פסיכולוגת כשהרגשתי מספיק חזקה הפסקתי בהדרגה את השימוש בתרופה .
ממליצה לך לבקש סיוע מרופא המשפחה . מאחלת לך למצוא כוחות ולהתמודד

MARCKO POLO

New member
אולי שינוי קריירה?

או שינוי בחיים והתעסקות בתחביב או משהו אחר שמזמן רצית ולא היתה לך אפשרות לבצע...אולי עצם השיונוי יחזיר את החיוך האבוד?

מיקה 42

New member
תחביבים

אני לומדת וזה שינוי שעשיתי אחרי מות בעלי ז"ל וגם זה לא עוזר לי , למרות שיש שם חברה צעירים ונחמדים תודה על העצה הטובה

MARCKO POLO

New member
יופי!! זה כבר טוב

מה את לומדת? זו מסגרת שיש בה פעילות גם מעבר ללימודים? תקחי חלק מה שיותר פעיל! ובכלל תעשי לך רשימה של 10 דברים שגורמים לך לחייך וכל פעם שאת "נופלת" תקראי את הרשימה מההתחלה לסוף ובחזרה..

למעלה