70 חחחחחח
ו ורד אהבה New member 2/7/06 #21 אה ועוד שאלה...../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אם זו לא חוצפה מצידי מה פירוש הניק שלך? סול קמפבל
אה ועוד שאלה...../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אם זו לא חוצפה מצידי מה פירוש הניק שלך? סול קמפבל
ס סול קמפבל New member 2/7/06 #25 פירוש הניק../images/Emo41.gif סול קמפבל הוא שחקן כדורגל בנבחרת אנגליה...(שלצערי עפה מהמונדיאל לפני שעה ) הנה סול
פירוש הניק../images/Emo41.gif סול קמפבל הוא שחקן כדורגל בנבחרת אנגליה...(שלצערי עפה מהמונדיאל לפני שעה ) הנה סול
ח חיה בגונגל New member 2/7/06 #31 ורד מתוקה ../images/Emo140.gif גם אצלי השבת לא הייתה משהו... שיהיה לך שבוע מחוייך
מ מטבע הדברים New member 2/7/06 #24 שבוע נפלא עם שיר חדש../images/Emo79.gif../images/Emo141.gif כאשבול תיפרחת מלבלבת פורחת ניפתחת כניצני תפוח כניחוח פריחת ההדרים ניכרכת סביבך כקנוקנות שולחת שריגים דקים כרשת לופטת כולך עוטפת. אתה- כשורש - באלפי יונקות קטנטנות יונק מצעית הפרח שלי לוגם ציפה עסיסית מתוקה, קח אותי ונפוץ עם הרוח....
שבוע נפלא עם שיר חדש../images/Emo79.gif../images/Emo141.gif כאשבול תיפרחת מלבלבת פורחת ניפתחת כניצני תפוח כניחוח פריחת ההדרים ניכרכת סביבך כקנוקנות שולחת שריגים דקים כרשת לופטת כולך עוטפת. אתה- כשורש - באלפי יונקות קטנטנות יונק מצעית הפרח שלי לוגם ציפה עסיסית מתוקה, קח אותי ונפוץ עם הרוח....
ה האישה הנוכחית New member 2/7/06 #38 שיר של פריחה../images/Emo39.gif אפשר לתת שיר זה כמבחן בביולוגיה על התפתחות הצמח, חלקיו ותפקיד כל חלק... אני רצינית וזו מחמאה מכל ה והשיר- קסום כמילותייך המקסימות....תענוג לאוזן אין, אין על סלין דיון- אהבתי.. תודה על רגעים קסומים מטבע הדברים
שיר של פריחה../images/Emo39.gif אפשר לתת שיר זה כמבחן בביולוגיה על התפתחות הצמח, חלקיו ותפקיד כל חלק... אני רצינית וזו מחמאה מכל ה והשיר- קסום כמילותייך המקסימות....תענוג לאוזן אין, אין על סלין דיון- אהבתי.. תודה על רגעים קסומים מטבע הדברים
מ מטבע הדברים New member 2/7/06 #39 ../images/Emo3.gifיקירתי השיר נולד מההקבלה הזו.. גם לצמחים אברים ניקביים וזיכריים...
ה האישה הנוכחית New member 2/7/06 #40 כמובן- מטבע הדברים רק שלצמחים יש עוד דרכים להתרבות מלבד ריבוי מיני כמובן.. אה כן..והם לא מערבים רגשות....חחחחח ואת כותבת נפלא..
כמובן- מטבע הדברים רק שלצמחים יש עוד דרכים להתרבות מלבד ריבוי מיני כמובן.. אה כן..והם לא מערבים רגשות....חחחחח ואת כותבת נפלא..
ה האישה הנוכחית New member 2/7/06 #42 או ע"י הדלייה או ייחורים או שלוחות...חחחחחח את מורה למה שהיינו קוראים פעם: לטבע? בגלל זה את מטבע הדברים?
או ע"י הדלייה או ייחורים או שלוחות...חחחחחח את מורה למה שהיינו קוראים פעם: לטבע? בגלל זה את מטבע הדברים?
מ מטבע הדברים New member 2/7/06 #43 מחוברת בגידים ובנימים.... מטיילת מושבעת,, כנסי לאלבומים ב"תפוז" תיראי קמצוץ מתצלומיי..
ה האישה הנוכחית New member 2/7/06 #44 מטבע הדברים נכנסתי לאלבומים ואני המומה....נפעמת מהיופי של היצירה.. וואו....את מוכשרת? זה הכל מעשי ידייך....וואו....תפרסמי..תמכרי...לא להסתיר כזה כשרון..
מטבע הדברים נכנסתי לאלבומים ואני המומה....נפעמת מהיופי של היצירה.. וואו....את מוכשרת? זה הכל מעשי ידייך....וואו....תפרסמי..תמכרי...לא להסתיר כזה כשרון..
ס סול קמפבל New member 2/7/06 #29 לילה טוב לכולם../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אמן שיהיה שבוע טוב לכולם
ב בלונדה 2004 New member 2/7/06 #30 שבוע טוב ומבורך לכולם../images/Emo140.gif גם לי היה יום נפלא וקסום במיוחד. שיהיה לכולכם אושר ושמחה בלב }{
שבוע טוב ומבורך לכולם../images/Emo140.gif גם לי היה יום נפלא וקסום במיוחד. שיהיה לכולכם אושר ושמחה בלב }{