ערב טוב לכולם.

טינקי 3

New member
ערב טוב לכולם. ../images/Emo13.gif

אני גרה בב"ש. נאמר לי שמוקד 100 נמצא ברמלה. יש למישהו מושג איך מגיעים לשם? אני יודעת שאני אמורה לרדת בלוד ואז...? תודה לעונים.

harty

New member
אם את מגיעה ברכבת, כל אוטובוס

הנוסע לרמלה יוריד אותך בדיוק בתחנת משטרת רמלה.

טינקי 3

New member
איך אני מגיעה

מתחנת רכבת עד לאוטובוס? אני אמורה להגיע לתחנה המרכזית? אם כן, איך? ועוד משהו,יש תחנת משטרה אחת בעיר?

שוטר82

New member
טינקי- הייתי ממליץ לך לשאול בפורום

של המשמר האזרחי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=458

harty

New member
כשאת יוצאת מתחנת הרכבת

על הכביש ניצבת בגאון תחנת האוטובוס. ברמלה תחנת משטרה אחת בלבד. לא צריך להגיע לתחנה המרכזית רק אם את מגיעה באוטובוס מבאר שבע.

AvihayA

New member
הנה התשובות לשאלות שלך:

1. מתחנת הרכבת ועד לתחנת האוטובוס יש לך מרחק הליכה של כ-2 דקות (התחנה היא ממש איך שיוצאים מהתחנה לכביש הראשי) 2. לא, את לא אמורה להגיע לתחנה המרכזית 3. כן, ברמלה יש רק תחנת משטרה אחת. ברחוב הרצל, מול בנק דיסקונט, ליד בנק לאומי

connex

Active member
יש לך אוטובוס מבא"ש לרמלה

קו 354 של מטרופולין. מומלץ לך לבדוק באתר שלהם מתי הוא יוצא כי יש לו רק מספר נסיעות בודדות ביום. אם בכל זאת תרצי לנסוע ברכבת אז תרדי בלוד ומשם תיקחי את הקווים 11 של סופרבוס, 248 של אגד (האחרון יוצא מלוד ב 07:35 בבוקר) או 249

lj101

New member
מאוד פשוט, כל מונית ביציאה מהתחנה

לכיוון רמלה, תגידי להם שאת רוצה לרדת בתחנת המשטרה, ותאמיני או לא שכוווולם יודעים היכן תחנת המשטרה של רמלה (חחחחח)

roy gabay

New member
אוקי אבל מה את מחפשת ברמלה?

מהמשטרה את צרכה לפנות ללשכת הגיוס

טינקי 3

New member
לא הבנתי.. ../images/Emo12.gif

מה ז"א הם מעדיפים כמה שרחוק משם? מי מעדיף מה מעדיף?

חוהל

New member
ב"ש

הכי פשוט את מגיעה ללוד ברכבת יש תחנת אוטובוס בתחנת הרכבת לרמלה מבקש מנהג האוטובוס להוריד אותך בתחנת המשטרה ברמלה וזהו

למעלה