ערב טוב לכולם

bimbo.

New member
ערב טוב לכולם../images/Emo13.gif

תודה ליעלי על תרגום הבדיחות, ולדני ולמקסימה שמביאים אותן, לרדרד על השירים ולכולכם על התמונות ועל ההשתתפות. כיף להכנס לפורום הזה. בשום פורום לא ראיתי פרגון כזה
כמו כן רציתי לברר מי ראה את "יצאת צדיק", ואיך התרשם? אני מאוד מרוצה מהתכנית. שיהיה לכם ערב נעים ומהנה.
תודה

emmy5

New member
ערב טוב ,איפה החברה שלנו באיה?

את חסרה לנו ....

emmy5

New member
מי לא יושן?בדיחה למחר

עיוור מגיע בטעות לבר של נשים. הוא שותה ומשתכר וכטוב ליבו בבירה שואל בקול: "מישהו רוצה לשמוע בדיחה על בלונדיניות?". האישה שישבה לידו אמרה לו בקול רועם: "תשמע, בגלל שאתה עיוור נראה לי שכדאי לעדכן אותך בחמש עובדות: 1. ‏הברמנית בלונדינית. 2. ‏המאבטחת בלונדינית. 3. ‏אני בלונדינית, שוקלת 100 קילו ויש לי חגורה שחורה בקראטה. 4. ‏האישה שיושבת מהצד השני שלך בלונדינית ומתאגרפת מקצועית. 5. ‏לידה יושבת מרימת משקולות בלונדינית. אתה עדיין רוצה לספר את הבדיחה?". העיוור חשב לרגע ואמר: "לא, אין לי כוח להסביר אותה חמש פעמים". *****

yaely2

New member
מנהל
אמי, אני פה איתך ../images/Emo24.gifספרי עוד

נֵנָה

New member
אוףףףף סוף סוף הצלחתי להיכנס ../images/Emo123.gif

היתה לי הערב בעייה במחשב ...
התחלתי לגלוש ולקרוא את ההודעות ופתאום באמצע הגלישה כשרציתי לשלוח תגובה לפורום, הכל נתקע לי ולא הצלחתי להיכנס שוב לאתר ... עשיתי איתחול ואז הדפדפן לא עלה לי בכלל ... צלצלתי לאינטרנט בזק בינלאומי שאני חייבת לציין שהשרות שלהם הוא 10 ועונים די מהר ... הם בדקו את מהירות הגלישה שלי (750KB) וראו שאצלם הכל בסדר ... בדקו אתי ביחד באתר של WOW ע"י התחברות לאינטרנט בשם משתמש של בזק
ועשינו המחשת מהירות גלישה של בזק WOW (הקו), ע"י נסיון לשמור קובץ מסוים והסתבר שמהירות הגלישה שלי היא בין 66 ל-76 במקום בין 94 ל-100 (מחשבים 750/8 + )... ז"א שהבעייה היא בבזק שאינו מספק לי את המהירות שעבורה אני משלמת ... צילצלתי לבזק וחיכיתי על הקו כ- 3/4 שעה !!! כן, אני לא מגזימה, זה השרות שהם נותנים ... היד והכתף כמעט התאבנו לי, אבל התעקשתי וחיכיתי תוך כדי צפייה בטלוויזיה, והפלא ופלא, לבסוף ענו לי ... תיארתי בפניהם את הבעייה ואת הבדיקה שעשיתי עם אינטרנט בזק בינלאומי והטכנאי שם אמר לי להמתין כדי לבדוק ... חזר אלי ואמר שלפי מה שמופיע אצלם, אני מקבלת מהירות של 750 KB ושהבעייה היא במחשב שלי ... עאלעק
ואף נתן לי כתובת של אתר, שאם תירצו אתן לכם אותה שבה אפשר להוריד קבצים של broad band tools וזה ישפר את מהירות הגלישה ... החלטתי שלפני שאני עושה זאת, אעשה שוב איתחול של המחשב, והנה, הפלא ופלא, הצלחתי להתחבר לדפדפן צ'יק צ'אק ולהיכנס לפורום בלי בעיות ... מוזר נכון? פתאום הכל הסתדר ??? אז מה תגידו על זה ... כישוף? קסם? תופעת טבע חד-פעמית? למי יש פתרון לתעלומה ??? מה אומר לכם, אני מותשת ... חושבת אולי לעבור לכבלים, מה דעתכם ? כדאי?

emmy5

New member
ננה בוקר טוב,לו אני ....

לו אני היתי צריכה לכתוב לך כל כך הרבה ,זה היה לוקח לי לפחות חצי יום ..לי יש שני מחשבים בבית .(אנחנו שנים רשמי , בבית) אחד מחובר לקוולים אחד מחובר לIDSN אתם תגידו ,איזה מטומטמים...אבל אנחנו הינו ברשת ולי היו הכי הרבה בעיות ,אני אוהבת להיות עצמאית ,אז אני משלמת יותר .....לי יש משפחה ,כולם מומחים לאינטרנת(הבן , הנכדים הנכדות) אבל אותם הבעיות גם בקוולים או בזק שיהיה לך בוקר טוב ושבת שלום האיקנים לא עובדים אני גם לא בודקת את השגיאות

למעלה