אוףףףף סוף סוף הצלחתי להיכנס ../images/Emo123.gif
היתה לי הערב בעייה במחשב ...
התחלתי לגלוש ולקרוא את ההודעות ופתאום באמצע הגלישה כשרציתי לשלוח תגובה לפורום, הכל נתקע לי ולא הצלחתי להיכנס שוב לאתר ... עשיתי איתחול ואז הדפדפן לא עלה לי בכלל ... צלצלתי לאינטרנט בזק בינלאומי שאני חייבת לציין שהשרות שלהם הוא 10 ועונים די מהר ... הם בדקו את מהירות הגלישה שלי (750KB) וראו שאצלם הכל בסדר ... בדקו אתי ביחד באתר של WOW ע"י התחברות לאינטרנט בשם משתמש של בזק
ועשינו המחשת מהירות גלישה של בזק WOW (הקו), ע"י נסיון לשמור קובץ מסוים והסתבר שמהירות הגלישה שלי היא בין 66 ל-76 במקום בין 94 ל-100 (מחשבים 750/8 + )... ז"א שהבעייה היא בבזק שאינו מספק לי את המהירות שעבורה אני משלמת ... צילצלתי לבזק וחיכיתי על הקו כ- 3/4 שעה !!! כן, אני לא מגזימה, זה השרות שהם נותנים ... היד והכתף כמעט התאבנו לי, אבל התעקשתי וחיכיתי תוך כדי צפייה בטלוויזיה, והפלא ופלא, לבסוף ענו לי ... תיארתי בפניהם את הבעייה ואת הבדיקה שעשיתי עם אינטרנט בזק בינלאומי והטכנאי שם אמר לי להמתין כדי לבדוק ... חזר אלי ואמר שלפי מה שמופיע אצלם, אני מקבלת מהירות של 750 KB ושהבעייה היא במחשב שלי ... עאלעק
ואף נתן לי כתובת של אתר, שאם תירצו אתן לכם אותה שבה אפשר להוריד קבצים של broad band tools וזה ישפר את מהירות הגלישה ... החלטתי שלפני שאני עושה זאת, אעשה שוב איתחול של המחשב, והנה, הפלא ופלא, הצלחתי להתחבר לדפדפן צ'יק צ'אק ולהיכנס לפורום בלי בעיות ... מוזר נכון? פתאום הכל הסתדר ??? אז מה תגידו על זה ... כישוף? קסם? תופעת טבע חד-פעמית? למי יש פתרון לתעלומה ??? מה אומר לכם, אני מותשת ... חושבת אולי לעבור לכבלים, מה דעתכם ? כדאי?