ערב טוב לכולם!!!

קנגורית

New member
ערב טוב לכולם!!!../images/Emo122.gif

נו היום היה יום משעמם במיוחד כלום לא קרה... וטוב שכך, נמאס לי מהפיגועים והרציחות והשודים וכל הדברים הנוראיים האלה, אני אוהבת את ארץ ישראל אבל שונאת את המדינה שלה, אנחנו מקלקלים את הארץ הכל כך יפה שלנו במעשים נתעבים לא רק כלפיי המחבלים (אני ימנית) אלא גם כלפי עצמנו, כלפיי נשותינו, ילדינו, אימהותינו, עובדינו,ואהובינו,עד מתי אני שואלת עד מתי???!!! הלב שלי נשבר לראות את המצב שאליו הגענו, אלפי עובדים זרים מאות אלפי מובטלים, אנשים ללא זכויות, ילדים ללא אוכל ובגדים, אנשים ללא בתים, ילדים גדולים מעל 18 שנאלצים לגור עם הוריהם ואם לא אז ברחוב, צר לי ארץ ישראל שככה את נראית עכשיו, וצר לי עלייך מדינת ישראל שאת חונכת כך, זה פשוט שובר לי את הלב ואני שואלת: עד מתי???

angel151

New member
משעמם?? יקירתי לא היה מספיק??

אל תדאגי החיים כאן מלאים הפתעות.. נכון ואני לא רואה תקווה לא רואה אור של תקווה למצב טוב יותר.. כי הממשלה עסוקה בדברים אחרים שככול הנראה יותר חשובים בעינה. המדינה חולה, צריך לעשות משהוא! או שהיה מרד חברתי כאן.. כי מצב זה הוא עיניין של זמן הכדור מתנפח מתנפח עד שיתפוצץ.

x project

New member
חולקת על דעתך בכל מה שקשור ל...

אהבת הארץ שלנו... אני אוהבת את הישראלים, אני אוהבת את התרבות, האישיות של האנשים, היחודיות של הישראלים. אך את ההסיטוריה של הארץ שלנו אני שונאת! ואת הארץ הזו אני בכלל לא אוהבת כמה שתהיה יפה. לא הייתי נלחמת עליה כלל (גם אם אין לנו ארץ אחרת). וגם אני ימנית...לפחות ככה הדעות שלי. אך אני לא מתכוונת להישאר בארץ. זו מדינה קטנה שיש בה את כל המקומות הכי קדושים והיא מוקפת מדינות ערביות איזה עוד סיבה צריך בשביל להבין את הרמז ולא להישאר שם. אני אישית לא הייתי נלחמת על מקומות קדושים ואני אישית לא הייתי נלחמת על חלקת אדמה בגלל שהבטיחו לי אותה. אבל אני אישית גם לא מסכימה עם הצד השני ובכל מקום אשר אני אהיה דעותיי ישארו זהות. וזה נכון שבכל מקום יש עוינות ובכל מקום יש כאלו בעיות. אבל פה בארץ צפוף מדי. ואת צודקת לא מספיק המלחמה הזו שבאה עלינו כל המלחמות האישיות שלנו, עם החברה שלנו, איתנו נקודה, עוד לא הצלחנו לפתור אז למה אנחנו מצפים?

קנגורית

New member
אח אקסי מה לעשות אומרים לנו...

שאנחנו העתיד של המדינה אם כך אז מדוע כל החטיירים האלה נמצאים בממשלה? רק בגלל שיש להם כסף ולא בגלל החכמה, אנשים מטופשים וטיפשים יושבים בצמרת ואנחנו כאן מתים ומתבוססים באדמה, כבר אין אזרח קטן עכשיו יש רק סמרטוטים, מי שיש לו כסף לא סובל ואני מתכוונת לעשירים כי אמידים כבר אין, ואנחנו מה שהיה פעם המעמד הבינוני הפכנו כולנו למתחת לקו העוני, בין אם עובדים או לא אנו נושאים בנטל ומשלמים ומשלמים גם אם אין לנו כסף כלל, אנחנו מדינה כושלת ונכשלת ואין דבר שישנה את התמונה, רציתי המון פעמים לקום ולעזוב אך הלב לא נותן יש פה משפחה אנשים חברה וקשה פתאום לעקור וללכת למקום אחר ולהיות שם גר.

angel151

New member
הדעה שלי לכאן ולכאן..

אני אישית דווקא לא אוהבת את התרבות הישראלית ,אני הגעתי מהולנד ושם אנשים מתנהגים לגמרי אחרת. הישראלים חושבים שהכל מגיע להם! אני אוהבת את ישראל כארץ מובטחת ליהודים, מקום בטוח אמור היה להיות רק שהוא לא! בעית הערבים יהודים לא תפתר לעולם לדעתי כי הם שלטו כאן בעבר והערבים מעונינים במדינה חזרה. אני לא בגלל המצב כאן ירד מהארץ ממש ממש לא. אני אוהבת את הארץ את המקומות היפים שיש כאן, את השמש הזוהרת.. לא בקיץ. את הים . מטקות כייף.. חוץ לארץ זה כאן.. תאמינו לי.. אחרי 10 שנים בהולנד, ו3 חודשים בלוס אנג´לס. אין את החגים של כאן אין חופש .. משעמם אפילו הייתי אומרת.. אבל כן יש את השקט הזה שכאן בארץ לצערי לא קיים .הכל בלחץ. כולם לחוצים, עצבניים,אנשים יודעים לשקר יפה,ובכלל חצופים. חבל שכך.. כי כך אנחנו גם ניראים כלפי חוץ.בהולנד יותר צפוף תאמיני לי כל פיסה של אדמה בונים בית. אוהבת אתכם ואת הארץ המובטחת ענת.

angel151

New member
גם אני ../images/Emo23.gifאותך יותר עוד אחרי

ששוחחנו היום !! היה כייף לשמוע את קולך הסקסי.. ממממ

angel151

New member
../images/Emo24.gifמיוזי חולה עליך ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

אתה לא יודע איזה צחוק תפסתי איך שראיתי את ההודעה שלך, אגב היכן אתה בלילות .. הינו מדברים התגעגעתי אליך חמודי

Dark Muse

New member
לא ספיציפית.....

קוראים לו muse - space dementia הנה כל השיר H8 - is the one for me It gives me all I need And helps me coexist With the chill You make me sick Because I adore you so I love all the dirty tricks And twisted games you play On me Space dementia in your eyes and Peace will arise And tear us apart And make us meaningless again You´ll make us wanna die I´d cut your name in my heart We´ll destroy this world for you I know you want me to Feel your pain Space dementia in your eyes and Venus will arise And tear us apart And make us meaningless again

angel151

New member
מיוזי שיר יפיפה תודה קראתי את מילות

השיר.. והוא ממש מרגש.. יש לך אתר שירים יפה להפנות אותי?

Dark Muse

New member
אתר לשירים יפים?

יש לך את הבמה שירים של אנשים שהם כתבו את יכולה ללכת לאתר www.inmuseworld.com לקרוא על מיוז את המילים של כל השירים תמונות וידאו פירושים של השירים והכל... דרך אגב space dementia זאת תוכינת של נאסא להחזיר אדם שנמצא יותר מדי זמן בחלל וזה שהוא רואה את כדור הארץ מלמעלה יכול לגרום לו להיות משוגע..... בהחלט מילים חזקות (גם השיר מאוד כבד)

למעלה