ערב טוב לכולם

black ross

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo121.gif

מה שלום כולכם ? אני מאמינה שתראו את ההודעה הזו רק מחר בבוקר אבל הייתי חייבת לשתף אתכם במה שעבר עלי היום .... היום מצאתי את עצמי על סף התמוטטות אחרי שלמיקי כבר נקרעה אוזן התוף מרוב הבכי שלי (סליחה מיקי ) רוצים לדעת למה ? בלית ברירה החלטתי לעזוב את הלימודים וזה קרע לי את ה -
אני עוד לא יודעת מה יהיה אבל אני מקווה לטוב ... רע לי ועצוב אבל עושה רושם שבתקופה האחרונה כל מה שקורה לי איך שהוא מסתכם בדמעות אין לי מושג למה זה קורה ואיך אבל ככה זה ... אני רק מנסה לשמר על מעט אופטימיות ושפיות ... אוהבת את כולכם המון שירן

מיקי 35

New member
ילדה...

לעולם אל תבקשי ממני סליחה כי בכית לי... בשביל זה יש אחים...

ניקולי

New member
עכשיו אני מבינה

אחות קטנה שלי בגלל זה אתמול לא ענית לי לפלאפון... לא נורא אם זאת הבעיה אני סולחת, אוהבת אותך כמו תמיד ניקול*

@@

New member
שירני../images/Emo24.gif

ילדה יפה שלי, יכולת גם
אליי. אני שולחת לך
ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

mariana

New member
שירניייי../images/Emo7.gif

את יודעת הרי אומרים שצרות באות בצרורות. קודם כל את צריכה להירגע ולחשוב אם את באמת מוכנה לעזוב את הלימודים??? את כבר עברת את חצי הדרך אפילו יותר לא נשאר לך הרבה את לא צריכה הלהרים ידיים עכשיו. לפעמים כשאנחנו עצובים אנחנו תמיד מחפשים לעשות שינויים קיצוניים, כדי להרגיש טוב עם עצמך, ואז אחרי שאנחנו עוישם את השינו אנחנו יותר מאוחר מתחילים להיצטערת על זה. אז בינתיים אני שולחת לך חיבוק ענקקקקקקקק עד שאני ארים אלייך טלפון

למעלה