ערב טוב לכולם. שאלה...

derim

New member
ערב טוב לכולם. שאלה...

האם מישהו מכיר את התופעה של תינוק/ת שנולד/ה עם דם סמיך? אשמח לתשובתכם המהירה... תודה. X

אני מכירה את זה

לא מתינוק שרק נולד אלא כשבני היה בן שנה וסבל קשות מדלקות אוזניים היינו אצל כל מיני מרפאים ואחת הרפלקסולוגיות שראתה אותו רצתה לראות תוצאות של בדיקות דם כי לדעתה הדם סמיך. עשינו בדיקה ואכן הדם היה מעט סמיך או "מרוכז" מהנורמה (אני לא זוכרת בדיוק), הרפלקסולוגית אמרה שזה קשור בין היתר לשתיה ואספקה של נוזלים לגוף ושהדם יהיה פחות סמיך המערכת החיסונית תהיה יותר חזקה, אז השקנו אותו מלא...

derim

New member
תודה רבה

תודה על התשובתך אבל מחפשת לשמוע על תינוק/ת שרק נולד/ה

לנו היה את זה

זה הגיע יחד עם צהבת. לפי מה שאני יודעת מדובר בדם עם המוגלובין גבוהה מידי. אומרים (לנו אמרו) להפסיק להניק למשך 24 שעות ולתת רק תחליפי חלב בגלל שתחליף יש בו בסיס של מים וזה עוזר בדילול הדם. למרות שהיה לי קשה מאוד עשינו את זה ואכן זה עזר ובסוף גם הסתדר לגמרי. אבל אני לא בטוחה לגבי המצב שלכם - ממליצה לך לשאול הכל את הרופא לך ובטוחה שהוא יסביר לך הרבה יותר טוב מאיתנו. אני רק זוכרת שממש אי אפשר היה לקחת לו דם כי הדם ממש לא יצא מהעקב ומכף היד (מנסה לשכוח את התקופה ההיא והחזרת אותי אחורה).

derim

New member
המון תודות על תשובתך

זה לא קרה לי, ובכל זאת תודה וסליחה שהחזרתי אותך לזיכרונות הלא טובים .... רק בריאות. ושוב תודה

למעלה