ערב טוב לכולם/ן

חתולון*

New member
ערב טוב לכולם/ן

מצטער שלא יכול להיות איתכם אני כבר שעתיים מנסה להיפטר מכל מיני וירוסים לא מספיק התפוז הזה, ועכשיו הוירוסים, דרך אתר השירים של הבנות שלי... i mesh אני רואה את ההודעות, התמונות והשרשורים ולא יכול להגיב. יכול להיות שגם ההודעה הזו לא תגיע. בכל מקרה אני רואה את חברי הטוב "סתם אחד" אני צופה בתמונות של מוניק ראיתי את הכיוון לבית של חן קורא את כל מה שכותבת שבלולית וגם את ליידי בל וילדיה המקסימים ראיתי את טאקי, ציפי, אין יאוש ואיירישקרמה מקווה שההודעה תגיע אליכם ואין דאגה, הפינה כבר מוכנה מקסימום, אשדר אותה מתחנה חלופית חחחחחחחח ערב טוב ונעים אולי עוד אצטרף אי"ה בייייייייייייי

חן (*_*)

New member
יופי שהצלחת להגיע../images/Emo160.gifערב טוב../images/Emo29.gif

ודרך אגב, ראית גם את חלק מהמרפסות
. מה עם פינתך? מתי תחליף חליפתך?

חן (*_*)

New member
ערב טוב קרוסי ../images/Emo24.gif

עדיין נרגש? האם תסתובב בין בתי החולים? או תעבוד בבי"ח קבוע?

Crossface

New member
../images/Emo24.gif

אני עדיין לא יודע בגלל שזה הקורס הראשן בארץ עדיין בודקים איך נעבוד אנחנו צריכים תורמים כדי שנוכל לעבוד

ערב טוב לכככככככככככולם

משהו חכם מקווה שתפוז לא יהרוס זאת הפעם : משהו עם מוסר השכל: נשלח לי במייל : יכול ליות ששוד בר כאן, אז לאלו שלא מכירים : לפרוץ את הריבוע/ מאת דן רמות חברה שביקשה לגייס כוח אדם חדש העבירה למועמדים מבחן כתוב. אחת השאלות במבחן הייתה: " אתה נוהג במכוניתך בליל סערה. אתה חולף על פני תחנת אוטובוס, ורואה בה 3 אנשים המחכים לאוטובוס: אישה זקנה שנראית שהולכת למות, רופא שפעם הציל את חייך, אישה/גבר שעליה/עליו חלמת כל חייך. אתה יכול לקחת נוסע אחד במכוניתך. במי תבחר? הסבר את תשובתך". קדימה נו............... בלי להציץ ? חישבו גם אתם, לפני שאתם ממשיכים בקריאה, כיצד הייתם עונים אתם לשאלה המעניינת אם הייתה מוצגת לכם במבחן לקבלה לעבודה? המבחן הוא כמובן מעין מבחן אישיות, כל תשובה שתיתנו תלמד משהו על האישיות שלכם. אתם ודאי יכולים לגלות רחמנות ולבחור באישה הזקנה. היא הולכת למות, לכן נראה שמן הראוי להצילה קודם. או שאולי כדאי לבחור ברופא, הרי הוא הציל בעבר את חייכם וכעת ניקרה בפניכם ההזדמנות הטובה ביותר להשיב לו כגמולו. אולם, את הטובה לרופא תוכלו להחזיר בעתיד, אבל ייתכן שאם תפספסו את ההזדמנות,לעולם לא תמצאו את אהבת חייכם. קשה, לא? המועמד שנבחר לעבודה (מתוך 200 מועמדים) לא בחר באף אחת מהאפשרויות הללו. הוא פשוט כתב: "אני אתן את מפתחות המכונית לרופא כדי שיוכל לקחת את האישה הזקנה , לבית החולים. אני אשאר ואחכה לאוטובוס עם אשת/איש חלומותיי". מופתעים מתשובתו? על תהיו. המועמד שנתן את התשובה פעל מחוץ לגבולות המוכרים. הוא פרץ אותם והשיג את המיטב. הסיפור שקראתם מוכיח שוב, שכולנו נרוויח יותר אם נצליח להשתחרר מהגבולות העקשניות שאנחנו מציבים לעצמנו. "ההמצאה הגדולה ביותר בעולם היא מוחו של ילד", אמר פעם תומס אדיסון. הוא צודק. נסו להיזכר איך הייתם כתינוקות, ואחר כך כילדים. כילדים, הייתם שונים ממה שאתם היום. מבוגרים מציבים גבולות, מחסומים, קירות. בהצלחה אוהבת אתכם

חתולון*

New member
ערב טוב שבלולית ../images/Emo24.gif אני מכיר

וכדי למסור לך את מה שרשום בנושא של ההודעה אני כבר יושב רבע שעה התפוז הזה מתחיל להירקב

חתולון*

New member
ערב טוב חן וקרוסי, ולכולם/ן

ראיתי את המרפסות יופי הן נתפסות ראיתי את הצמחיה והחניה והתעמקתי יותר משנייה סימנתי את הדרך לבית ואבקר עם עלה של זית יונה עם עלה של זית בתנאי שחן תהיה בבית

חתולון*

New member
חן, ועוד משהו, לשאלתך.......

את החליפה אלבש רק מחר כיוון שעכשיו כבר מאוחר האם את באמת ממתינה זה לא אומר שזו מין תחינה מבטיח לך חן, ואת גם יודעת שאני אגיע מחר, לא אאבד עצמי לדעת הכל כבר מוכן וירד כבר לדפוס רק שהקו שלי אל תפוז, קצת תפוס

Mוניk

New member
ערב טוב חתולי וכולם../images/Emo20.gif

גמני לא מצליחה לשלוח זה ניסיון אחרון קבלו
אופס
עובר לא עובר עובר עובר לא עובר עובר עובר לא עובר עובר עובר לא עובר עובר עובר לא עובר עובר

חתולון*

New member
עבר.. עובר... עברנו... מוניק../images/Emo25.gif

א-פרופו עובר/לא עובר בדיחה שלקחתי כרגע מאתר אילתי www.eilati.co.il והוגדרה שם כ"בדיחת היום" הדוור יוצא לפנסייה לאחר עשרים וחמש שנות עבודה הגיע זמנו של הדוור לצאת לפנסיה. ביום האחרון של עבודתו הוא יצא לחלק דאר במסלול הקבוע בפעם האחרונה. כשהגיע לבית הראשון הגישו לו הדיירים במתנה ערכת דיג ואחלו לו הצלחה בהמשך דרכו. כשהגיע לבית השני נתנו לו הדיירים במתנה ערכת מחנאות ואחלו לו הצלחה בהמשך דרכו. כשהגיע לבית השלישי פתחה לו בלונדינית מדהימה את הדלת, הובילה אותו לחדר השינה, ועשתה אתו סקס פרוע במשך שעתיים. אחר כך הכינה לו ארוחת בוקר ואחריה הושיטה לו דולר. אמר הדוור: "זה היה הסקס הנפלא ביותר שעשיתי בימי חיי, אבל בשביל מה הדולר?" ענתה הבלונדינית: "אתמול אמרתי לבעלי שהיום זה היום האחרון שלך בעבודה ומה לתת לך, אז הוא אמר, שילך להזדיין הדוור, תני לו דולר. אבל ארוחת הבקר היתה רעיון שלי!"

היי אנשימיםםםםםםםםםםםםםםםם

שלומכם? מזמן לא התראינו............ עכשיו אני כאן. חזרתי לרעננה, מאילת. הייתי מנותקת לחלוטין. אז ערב טוב לכל אחד/אחת מכם, באופן אישי.

חתולון*

New member
ערב טוב חוף, וסוף שבוע נעים

לך, באופן אישי. מקווה שאבא בו הבריאות שבת שלום

למעלה