ערב טוב לכולם מי בבית?

ערב טוב לכולם מי בבית?

חזרתי מהמשחק שלנו בגביע המדינה...ולמי שלא יודע ניצחנו את בית"ר י-ם 5-3 במשחק מצויין שלנו...שרק נמשיך ככה...ועלינו לשמינית הגמר... שיהיה לכולנו אחלה ערב... להשתמע... מקסיקני טעים...

rozgil

New member
סחתן על הניצחון

השנה היא כניראה השנה שלכם(מכבי ת"א).....-לאחר 2 שנים רצופות שלקחתם את הגביע .......-ניראה שהשנה היא השנה השלישית שבא תיקחו את הגביע(ועוד לא דיברנו על האליפות).....-דרך אגב בטלויזיה יש עכשיו גביע האלופות(נידמה לי..)

Silveron

New member
חבל על הזמן, השנה מכבי חיפה לוקחת

דאבל :) מה קורה אנשים?

Silveron

New member
וואלה חבל על עטר...

הוא עוד לא אמר את שלו בכדורגל הישראלי. הוא יהיה אחד המאמנים הגדולים של ישראל

ערב טוב סילבר בוא לא נגזים...

כי דאבל אתם לא תקחו העונה...וגם אליפות לא בטוח...אל תספיד אותנו עדיין כי העונה לא נגמרה...וכמו שלפני חודשיים הובלתם את הליגה עם פער של 6 נקודות עלינו ובאנו אלייכם יצאנו מהמשבר וצמצמנו את הפער... אז הכל יכול להיות...והליגה לא הסתיימה עדיין... ודבר נוסף הגביע נשאר אצלנו בארון הגביעים...

הלוואי ואתה צודק גילי...אבל נדע

בסוף העונה כמובן...ואל תעלם לנו כל פעם לחודש... וכן יש אחלה משחקים בליגת האלופות...מת על זה ורואה כל פעם... שנה שעברה הייתי כמובן בגמר ליגת האליפות...כל שנה אני משתדל לנסוע... חוויה מדהימה כזאתי...לא חווים כל יום...הקבוצה שלי מובילה כרגע... כלומר הקבוצה שאני אוהב אותה...באירופה...וזו ולנסיה...רק שימשיך כך.

הכל זמני אצלכם מר מקסיקנצ'וק...

שמע אחי אני וסילברון נסינו לעצבן אותך במסינג'ר והצלחנו בענק... פתאום אנחנו רואים שאתה נעלב ומתנתק... קבוצה של עשירים...

אח שלי נראה לך שאני יעלב???

הייתה לי בעייה במסנג'ר הריי אתה יודע שלפעמים הוא עושה לי צרות... ובקשר לאימפריה שלי...אז שום דבר לא זמני...נכון אנחנו קבוצה של עשירים...וגם הקבוצה שלו ככה ואפילו יותר מאיתנו...לא מתבייש בזה... הלוואי ולכל בעליי הקבוצות יהיה ראש עסקי כמו לוני הרציקוביץ... העיקר ניצחנו את בית"ר אתמול זה מה שחשוב ועלינו שלב כי הרי הגביע צריך להשאר רק אצלנו...וכך זה יהיה...ובית"ר תאבק על המקום שלה בליגה...כי זה מה שהיא רגילה בשנים האחרונות... חחחחחחחחחחחחחחח...יאללה מכביייייייייייי...

free soul

New member
פצצות!!!!!!!!!!!!!!

כמה רציתי שמכבי תל אביב שלי תנצח.. דיי כמה אפשר? כבר שבע שנים בערך שלא לקחה מקום ראשון...

למעלה