ערב טוב לכולם מי בבית?

ערב טוב לכולם מי בבית?

מה שלומכם אנשים??? אכן יום עצוב עובר עלינו...בגללל מה שקרה אתמול... אני מנסה לשחזר בדיוק מה קרה שם וממש קשה לי...איך יתכן שכמה דקות לפני הנחיתה זה קרה בלתי ניתפס... המדינה איבדה אדם יקר משכמו ומעלה... שהיה גיבור וכך נמשיך לזכור אותו... יהי זכרו ברוך...מדליק לזכרו ולזכר שאר הניספים...
להשתמע... מקסיקני טעים...

ינשוף23

New member
ערב טוב מקסיקני../images/Emo29.gif

מה קורה איש גדול? בקשר לחמי מרפא מצטער ששכחתי לענות,בעיקרון במאי אני אמור עדיין ללמוד, אך אני לא פוסל את העניין על הסף,איך אומרים "כשנגיע לגשר נחצה אותו". אכן יום עצוב ובלתי נתפס,מה גם שכל העניין היה מתועד ומסוקר היטב,ככה שאני מאמין שאין בית בישראל שלא מזועזע מאובדן של איש יקר זה ובכלל מאובדן חיי אדם בקלות כזו. שיהיה לילה טוב.ינשוף!

אהלן גבר מה המצב???

אני כבר מזמן לא גדול אומנם בגובה...אבל לא בשאר... זה בגלל שלא ראית אותי הרבה זמן...וואלה אצלי הכל מצויין... צהוב כחול כמובן... ובקשר לים-המלח אז אני יורד ב-11 למאי עד ה-18... תנסה לראות מה קורה איתך בתאריכים האלה...ובכלל מי שבא לו לרדת בתאריכים האלה יחד לים המלח אז שיגיד לי ויזמין מקומות... גם אתה ינשוף אם תרצה תצטרך להזמין מקום לפחות חודשיים לפני... כנראה שגם פלסר גבעתי יצטרף... יאללה הלכתי לישון שיהיה לך אחלה לילה...ויום... להשתמע...[ מקסיקני טעים...

למעלה