ערב טוב לכולם חזרתי

מיקה 42

New member
ערב טוב לכולם חזרתי

ערב טוב לכול חברי הפורום
. לא כתבתי הרבה זמן כי התקלקל לי המחשב ולקח לי זמן לתקן אותו. בזמן הזה סיימתי את כל הנקיונות לפסח.אבל ככל שמתקרב החג נעשה יותר ויותר קשה בלי בעלי ז"ל. אך עוברים את ליל הסדר בלעדיו? אך משלימים עם האובדן וממשיכים הלאה? שלחו בבקשה עצות ועזרה| עזרה|

אין אין פתרונות קסם מיקה

מתמודדים עם כל יום בפני עצמו ... לעולם לא אשלים עם האובדן ,אבל לומדים לחיות בצל האובדן ...

BennyKa

New member
הו מיקה מיקה מיקה !!!!

בב4-4-08 כתבתי לך בפורום הזה תחת הכטתרת מיקה שלום לא הגבת אז אננני בטוח שקראת וגם אם כן אז חזרי וקראי את חייבת את השלווה להשלים עם שאינך יכולה לשנות ואת חייבת את אומץ הלב לשנות את מה שביכולתך ואני בטוח שיש לך את החוכמה להבדיל בינהם פשוט מבינים את המצב ומשלימים איתו - אין דרך אחרת החוצה אלא מבעד לזה בני

emmy5

New member
מיכה 42,עזרה קטנה ממני,תשחקי בנדמה לי

אני מדברת איתו , קונה לעצמי את הפרחים היפים ביותר , מזמינה לי מונית לקחת את הפרחים , הילדים אומרים כל הזמן , הקציצות של אבא , הגפילטה פיש של אבא .. זהו ,הוא עוזר לי תמיד .. אפילו מצטלמים איתו ..(ציירתי תמונה גדולה , ונמצאת בסלון) האם אני עושה טוב?לי זה עוזר ..גם הילדים מרוצים.. לשמור לו אמונים? לא ... הוא בטח מצא לו מישהי אחרת ,שם . .אפילו שאימי שומרת עליו , היא בטח מסכימה איתו ...
הוא אהב לצחוק , אז אנחנו צוחקים וממשיכים להיות ..זהו החיים,הכל משחק . חג פסח שמח!!!

מיקה 42

New member
משחק בנדמה לי../images/Emo189.gif

אני כל הזמן עסוקה בנדמה לי, אבלזה מתנפץ לי בפנים. אני מרבה לדבר איתו, הילדים המשיכו בחייהם ועברו את התקופה הקשה עם הרבה תמיכה ממני. לתמוך בהם היה הכי טבעי וקל. אבל אני נשארתי אי שם מאחור בלי יכולת להמשיך קדימה אני מרגישה את רוחו איתי בכל דבר אבל לא יכולה להמשיך הלאה. אם אפשר לשאול אותך emmy5 כמה זמן את אלמנה? ותודה על התמיכה

למעלה