רעות תמיד צודקת חחחחחחחחחחחח ו...כן גם רותם צודק (הייתי חייבת... לא נעים)
M MISS MUSIC New member 21/10/07 #16 רעות תמיד צודקת../images/Emo8.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חחחחחחחחחחחח ו...כן גם רותם צודק (הייתי חייבת... לא נעים )
רעות תמיד צודקת../images/Emo8.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חחחחחחחחחחחח ו...כן גם רותם צודק (הייתי חייבת... לא נעים )
M MISS MUSIC New member 21/10/07 #18 יש לי מספיק סיבות להתלהב../images/Emo3.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב די אני נשמעת שחצנית מידי
T Tomer In Your Heart New member 21/10/07 #21 באמת תות צודקת(כרגיל חח)צריך להתייעץ עם רב... אני גם שמעתי הרצאה בנושא וזה מאוד נכון מה שרעות אומרת..... זה חובה להתייעץ עם רב במקרה כזה.... אז לכי תנסי אולי זה עוד אפשרי.... וגם לדעתי זה קצת מוגזם להוסיף שם בגלל שרית כי בסה"כ היא בן אדם כמו כולנו ולא איזה אליל או משהו..... אבל רצונך=כבודך
באמת תות צודקת(כרגיל חח)צריך להתייעץ עם רב... אני גם שמעתי הרצאה בנושא וזה מאוד נכון מה שרעות אומרת..... זה חובה להתייעץ עם רב במקרה כזה.... אז לכי תנסי אולי זה עוד אפשרי.... וגם לדעתי זה קצת מוגזם להוסיף שם בגלל שרית כי בסה"כ היא בן אדם כמו כולנו ולא איזה אליל או משהו..... אבל רצונך=כבודך
נ נ0יכה של שמחה New member 21/10/07 #26 אני חייבת שתבינו דבר אחד כי כולם העירו על זה: לא הוספתי את השם "שרית" לשמי-"הדר" כי אני מעריצה של שרית ואני מורעלת..ממש לאאא... יצא לי לדבר על זה גם עם ניבה... הוספתי את השם הזה בגלל סדרת חלומות על שרית...
אני חייבת שתבינו דבר אחד כי כולם העירו על זה: לא הוספתי את השם "שרית" לשמי-"הדר" כי אני מעריצה של שרית ואני מורעלת..ממש לאאא... יצא לי לדבר על זה גם עם ניבה... הוספתי את השם הזה בגלל סדרת חלומות על שרית...