ערב טוב לכולםםםםם

דינה128

New member
ערב טוב ומעניין לכל באי הפורום

ערב טוב לכולם

לאה תרגישי טוב

מסיכמה עם חני את אישה חזקה ואופטימית
חשוב להיות קשובה לגוף ולפעוול בהתאם.
לצערנו המחבלים נהיו יותר מתוחכמים,
והנסיונות שלהם לפגוע בכמה שיותר אנשים
לכל מקום. שאני יוצאת חושבת פעמיים.
ערב מצויין

בוקר טוב, לאה תרגישי טוב, עכשיו הכל מאחורייך אבל זיכרי

תמיד להיזהר ולשמור על הבריאות.

גם אני כמו אלירז לא מבינה איך אנשים אוהבים רע, באמת חבל

על העצבים, כל המדינה הישתנתה וכל הנוער לומד שאלימות זאת הדרך, לצערי.

דינה128

New member
אילנה, יש בבית האח הרבה רוע ולא רק משי חי

אני מסכימה אתך . יש הרבה מאוד רוע באח הגדול העונה הזו.
אבל אם אני מבינה נכון , כל הכוונה שלך היא רק על שי חי.
אלימות מילולית לצערי רואים שם לא רק אצל שי חי.
אלימות מילולית רואים שם לצערי גם מהאחרים שמדברים עליו מאחורי הגב.
אלימות מילולית זה קללות שמקללים אותו , עד כמה שאני ראיתי הוא לא מקלל ולא מתקרב לרמת הקללות שמקללים אותו. ( וראית ממש מעט בלילות לפני השינה)
רוע זה דיירים בבית שמשביתים דיירים אחרים שכן רוצים ללכת לדבר עם זה שיושב בצד.

מוקהה22

New member
עונה 7

צופה פה ושם בערוץ 26
ולא מפספסת את הפרקים,
ו,,,,,,,,, כ"כ שמחה שלא התחברתי לאף דייר

רואה בתוכנית רק בידור נטו,,,,,
ומודעת להתערבות וההטייה של ההפקה (כרגיל) בפרקים !!!
בקיצור מי שקובע שם הכל / כמעט הכל
זה האח הגדולללללל

בהשרדות לא צופה בכלל, אבל מכירה את הנפשות מהתקשורת, ומהשיח הכללי,
והכוכב הבא, לא מעניין אותי בכלללל

בוקר אור לכולם
מסכימה איתך דינה!

אני לאחרונה ממש התחלתי לחבב את שי - חי
ברור לי שהוא לא תלית שכולה תכלת ולא בדיוק האביר ברכב הלבן (ע"ע מקרה קוקו
וכל העניין עם תניה שנראה שהוא די שולט בה) הוא ממש התחיל להיפתח
להיות יותר אדם טוב.במשימה של הקליפ זה היה מדהים! הוא עשה את המשימה בצורה מרשימה אחרי שנאמרו עליו דברים לא קלים ולראות אותו צוחק נתן לא מעט חיוך גדול בלב
ושוב,לא מתחברת אליו לגמרי אבל הוא בהחלט הדייר שמראה סימנים של שינוי אמיתי.שינוי שאני מקווה שהוא מכל הלב.כי זה נראה מאוד שכך

דנהה122

New member
אוי באמת די

למי אכפת מי או מה אמר בבית הזה?
את לא רואה מה קורה בפורום האח הגדול? בפייסבוק של אלירז? ומאיפה זה מגיע? ושאפו ל"כוכב שביט"
על אתמול, שהעמיד במקום גם את ה"מנהלת"
וכן, בניגוד לכותבות אחרות - פה ובפורום האח, שלא מצייצות ומתנהגות כמו צ'ירלידרס.

תגידו מה קורה לכן, א. הכוונה לא היתה רק לשי חי אלא לכל הבית

ב. אני לא מאחלת לאף אחד חתן בן מאהב כמו שי חי או דודו שאני צוחקת ממנו. ג.אלימות יש היום בכל מקום, לא אוהבת אנשים אלימים גם לא מילולית, בעיני זה הישראלי המכוער, אתמול כיבד אותם אבי לוי עם מטעמים והגיש בצורה יפה, גם אם לא טעים לך אל תאכל, אבל אל תגיד בשידור שהאוכל מגעיל, באה זמרת צעירה בשתיים בלילה שרה לך שיר, נתנה הופעה יפה לפחות תעריך, אל תבוא ותגיד שהיא באה מהביבים,שהיא מגעילה ומכוערת, לא מכבד לא אותה ולא אותו, ואם לא מתאים לכם מה שאני כותבת אז כנסו באמת לאח הגדול ושם תוקפים את אלירז רק בגלל דעתו, ושום מילה על זה שמור לו לחשוב אחרת, וכן אני חושבת שאלירז חושב בדיוק את מה שאני חושבת ולא מיתביישת להגיד למרות שגם פה אי אפשר כבר לדבר נגד למה שאתם חושבים, ואל תענו לי , תודה.

סימושש55

New member
אילנה , נשמי עמוק!!!1

מסכימה איתך בכל מילה.
לצערי חלק מהכותבות פה הן בעד שי חי וזה לגיטימי לחלוטין.
הבעיה שאי אפשר לומר את כל "האמת בפרצוף" כי אנשים ישר לוקחים את זה אישית ופותחים במלחמה
אנשים מעריצים את שי חי בצורה עיוורת הולכים אחריו בעיניים עצומות ולא משנה באיזו אלימות הוא משתמש.שכחו את הרוע ואת הקללות , פתאום הוא נופת צופים.
אני העונה הזאת לא בעד אף אחד מהדיירים לדעתי אף אחד לא ראוי להערכה, כולם הגיעו מוכנים לקמפיינים שמחכים להם.
השיימינג ששי חי עושה לכולם זוכה מעדת מעריציו לסגידה וחבל .
בנאדם שאמור להיות מאמן , מורה או אפילו הורה שמתנהג בצורה כזאת פשוט בושה.
הבנאדם בז לאנשים הסובבים אותו, בז למזרחיים , בז ל"כיבוש" וכמובן שלא עשה צבא.
זה מישהו שראוי להערצה?
אחרי גבר לעניין כמו אלירז שלנו שי חי \דודו\עומרי הם פלקט דהוי ועלוב למקור הגאווה שלנו: אלירז שדה!!!
ולא מתכוונת להתנגח באף אחד שאוהב את שי חי , תהנו ממנו.

לאה133

Well-known member
כל עונה של האח הגדול אני מציעה לא להכניס לפה את הזבל הזה

אני בדעה שזו תוכנית טלויזיה, אמנם יש לה ריטינג גבוהה, זה לא אומר שהיא חשובה או צריכה להשפיע על החיים שלנו.
אני אוהבת את שי חי מהיום הראשון וכך הסביבה שלי, יש סיבה אחת שאני אוהבת אותו זה היופי שלו, נעים לי לראות אותו על המסך, לא אכפת לי בכלל מה הוא עושה ליתר הדיירים, לא סובלת אף אחד מהם. הוא יפה, נעים לי בעיניים, אוהבת שהוא מחייך, יש לו חיוך משגע. זהו

אתם לוקחים את האח הגדול צעד אחד גדול מידי, מעורבות ריגשית, זה חבל, כי פעם אחת עשינו את זה עם אלירז וזהו. אז זה היה דבר חדש, אלירז היה שווה את המעורבות הרגשית שלנו, מאז אין אף אחד ששווה את המעורבות הריגשית שלו, לא שווה לקלל אותם או לכעוס עליהם, יפה לי בעיניים אני נהנת, לא משקיעה יותר מזה. אין לי רצון או צורך לריב עם אנשים שמשמיצים את אלירז בפורום של האח הגדול, מה הם? למה שאני ארד לרמה שלהם? למה זה מענין אותי מה אנשים שאני לא מכירה חושבים על אלירז? לא צריך לענות להם ולא צריך להיות מעורבים בריבים לא בקשר לאלירז ולא בקשר לשי חי, זו סתם תוכנית טלויזיה, האנשים האלה יעלמו לנו מהחיים ולא נדע מהם יותר. חשובה לנו המשפחה שלנו והחברים הטובים שלהם, סה טו

מיטללל29

New member
לא מבינה איך אתן אוהבות את התוכנית הזאת בכלל

סתםםםםםםםםםםםםםם גם אני מכורה

ובתאכלס אין על מה

ביחוד העונה הזאת
שכל אחת תאהב את מי שהיא רוצה
תחשוב מה שרוצה
אם יש דבר אחד שלמדתי העונה
שלא צריך לבזבז את הזמן בשיכנועים מיותרים
כל אחד רוצה לראות מה שהוא רוצה! לא משנה כמה זה רחוק מהמציאות
אסיים בזה שאני חולה על אלירז כי בתאכלס אפחד לא מעניין אותי
נשיקות וחיבוקים ודש מהמדרובים בנווה אילן נותר רק לגחך לצחוק ולהזדעדע ולא בהכרח בסדר הזה!
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה