ערב טוב לכולםםםםםם
לא, לא נעלמתי.. אני רואה כל יום את ההודעות של כולם.. ולא תאמינו אני רואה מהעבודה שלי רק שלהגיב אין לי זמן בגרושששש ובערב אני כ"כ עסוקה שאין לי רגע דל... שלומי בסדר, אני מתחילה לעבוד בעסק הקטן שלי, וזה לא קל חברה כי מהעבדה בחוץ אני באה לעבודה בבית..ומהבית לקליניקה ככה שבקושי יוצא לי לכתוב משהו..אקיצר לקחתי את עצמי בידיים (ממש הרמתי אותי
) הושבתי אותי מול המחשב ואמרתי לעצמי "ניקולי..זה לא יפה את חייבת לכתוב משהו קטן" וזהו אז נכנסתי וכתבתי לכם..היום אני יוצאת עם הבן הקטן שלי לבדוק למה הוא משתעל כבר שלושה שבועות ושום תרופה לא עוזרת..ושוב כמו תמיד מקווה לטוב.. למעשה כל בני הבית מקוררים..נראה לי זה וירוס או חיידק מי יודע?? אז.. מה שלומכם?? אני מבינה שהיו כאלו שכעסו שלא היה מפגש.ובכן לכל הכועסים..כשיושבים מהצד השני ואין הענות זה מעצבן כאילו מנסים להתחנן..והרי אתם יודעים שאין כזה דבר אצלי להתחנן..אם תרצו תקבעו כולכם תתארגנו..ו...לא איכפת לי להעלות שוב את הרעיון למפגש נוסף.. אוהבת את כולכם ניקול*
לא, לא נעלמתי.. אני רואה כל יום את ההודעות של כולם.. ולא תאמינו אני רואה מהעבודה שלי רק שלהגיב אין לי זמן בגרושששש ובערב אני כ"כ עסוקה שאין לי רגע דל... שלומי בסדר, אני מתחילה לעבוד בעסק הקטן שלי, וזה לא קל חברה כי מהעבדה בחוץ אני באה לעבודה בבית..ומהבית לקליניקה ככה שבקושי יוצא לי לכתוב משהו..אקיצר לקחתי את עצמי בידיים (ממש הרמתי אותי