ערב טוב לכולםםםםםם

ניקולי

New member
ערב טוב לכולםםםםםם

לא, לא נעלמתי.. אני רואה כל יום את ההודעות של כולם.. ולא תאמינו אני רואה מהעבודה שלי רק שלהגיב אין לי זמן בגרושששש ובערב אני כ"כ עסוקה שאין לי רגע דל... שלומי בסדר, אני מתחילה לעבוד בעסק הקטן שלי, וזה לא קל חברה כי מהעבדה בחוץ אני באה לעבודה בבית..ומהבית לקליניקה ככה שבקושי יוצא לי לכתוב משהו..אקיצר לקחתי את עצמי בידיים (ממש הרמתי אותי
) הושבתי אותי מול המחשב ואמרתי לעצמי "ניקולי..זה לא יפה את חייבת לכתוב משהו קטן" וזהו אז נכנסתי וכתבתי לכם..היום אני יוצאת עם הבן הקטן שלי לבדוק למה הוא משתעל כבר שלושה שבועות ושום תרופה לא עוזרת..ושוב כמו תמיד מקווה לטוב.. למעשה כל בני הבית מקוררים..נראה לי זה וירוס או חיידק מי יודע?? אז.. מה שלומכם?? אני מבינה שהיו כאלו שכעסו שלא היה מפגש.ובכן לכל הכועסים..כשיושבים מהצד השני ואין הענות זה מעצבן כאילו מנסים להתחנן..והרי אתם יודעים שאין כזה דבר אצלי להתחנן..אם תרצו תקבעו כולכם תתארגנו..ו...לא איכפת לי להעלות שוב את הרעיון למפגש נוסף.. אוהבת את כולכם ניקול*

mariana

New member
ויייייייייייייייייייייייייייייי

איך שראיתי אותך ניזכרתי שהייתי צריכה להיתקשר אלייך. איך שכחתי???????????????????? אני ממש מצטערת. ואת יודעת לא יהיה לי מחשב יומיים בעבודה אז אם יש בעייה רצינית אני יכולה לבדוק לך מהבית. כי אנו עוברים למקום החדש. אני מאחלת לבן שלך את כל הבריאות שירגיש טוב.אמןןןןןןןןןןןןןןן ובקשר למפגש אין לי בעייה בכלל, אני תמיד זמינה לכולם. אוהבת ובאמת התגעגעתי

jess ועוד

New member
גם אני חייבת לך טלפון מאתמול

אבל לא יצא לי לחזור לך .... איך יצא ה-MRI ? מקווה שהכל תקין ואם יש משהו קטן שהוא יעבור בשלום ...

GALI02

New member
ניקול../images/Emo24.gif

אין לך רגע דל,אה?! האמת שגם לי אין בימים האחרונים. בשלושת הלילות האחרונים הלכתי לישון בשלוש לפנות בוקר וקמתי בשבע וחצי לעבודה, חזרתי מהעבודה ישר לישון וחוזר חלילה. ואם אתם תוהים למה אז... זה יבוא בפירוט בהמשך
בקיצור גם לי לא היה כל כך זמן להיכנס לכאן ויותר נכון כוח לכתוב כי להיכנס ולקרוא מה שאתם כותבים אני עושה כל יום. אני מקווה שהילדים שלך יהיו בריאים. טפו...טפו.. טפו... ובקשר למפגש מרין כבר יודעת שאין לי שום בעייה לעלות על רכבת ולפגוש את כולכם בעזריאלי מתישהו. רק צריכה להיות הענות כמו שאמרת. אוההההבת המון גילי

@@

New member
ניקולקוללללללל

וואוווווו, כמה זמן לא היית פה, ימבה של זמן, חבל שאין לכולם זמן להכנס לפה, אבל מתוקה כולנו מבינים אותך, בכל זאת את אשת עסקים
. אבל ת´געגענו אליך , אז שתתפני רצת, נשמח לראות אותך פה בתדירות גבוהה יותר. החלמה בריאה לשני הילדים, אל תדאגי זה רק צינון קל. אוה
תתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךך

למעלה